3 oktober 2019 Real Estate Executives Talking Dinner

Talking diner for Executives

Na het grote succes van 2017, gaan wij opnieuw een diner organiseren in samenwerking met Inergy Analytical Solutions.

Op een tot de verbeelding sprekende locatie nodigen wij een select aantal executives uit voor een relatieversterkende avond.

Natuurlijk gaan wij op deze avond niet alleen genieten van elkaars gezelschap en verrukkelijk eten en drinken, we gaan ook kennis delen.

Hiertoe presenteren wij boeiende sprekers  die ons meenemen op waardevolle actualiteiten uit de bouw- en vastgoedsector.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in vastgoed bij te praten over actuele, zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

 

De locatie

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

 

Sprekers

  1. Jan van der Doelen, senior banker Bouw en Vastgoed ING

  2. Jankees Lampe, COO Intergy Analytical Solutions

 

Meld je nu aan voor deze verbindende avond en verheug je op hetgeen wij voor jou gaan organiseren.

Evenement Details

Host

Inergy Analytical Solutions

Datum

3 oktober 2019

Locatie

Hoofdstraat 89 in Driebergen

Tijd

Aanvang 17.00uur. 

Kosten

Voor members van Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden.

Ben jij nog geen member? Wij nodigen je van harte uit om als executive deel te nemen.