Sociëteit Vastgoed Young Executives

Sociëteit Vastgoed Young Executives

Het is tijd voor Sociëteit Vastgoed Young Executives

Onder het Sociëteit Vastgoed Platform voor vastgoedprofessionals wat nu breed bestaat uit management en directie van zowel jonge als langer in business zijnde organisaties, bieden wij nu hét Netwerk aan voor Jonge Vastgoed Professionals aan.

Wat doen we?

We spreken met elkaar af op een gemakkelijk bereikbare locatie, die tot de verbeelding spreekt. Tijdens de meetings gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen die ons aanspreken en die waarde toevoegen. We delen kennis en informatie en bevragen elkaar omtrent de toepassingen van business mogelijkheden

Hoe doen we dat?

We nodigen jou uit via onze diverse social media tools zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Je kunt het dan bijna niet missen! Natuurlijk krijg je ook via de mail een invitatie wanneer je op onze contactenlijst staat. Sta je daar nog niet op, laat het even weten, dan voegen wij je toe. Je kunt ons ook gemakkelijk online via de site en de nieuwspagina volgen natuurlijk.

Met wie?

We nodigen jonge bouw- en vastgoedprofessionals uit die hun eigen onderneming hebben, founder zijn van een onderneming, het jonge management van of bij een onderneming en afstudeerders tot 35 jaar oud. Ben je manager business development of manager new business? Perfect. Wij willen graag een meerwaarde bieden voor ambitieuze, jonge professionals die graag willen klankborden met gelijkgestemden.

Doelstelling?

De intentie is te delen, te inspireren, te connecten en plezier te hebben. Aan iedere sessie hangen wij een thema zodat het onderwerp altijd helder is, en we elkaar hierin kunnen vinden en stimuleren.

Sociëteit Vastgoed Young Executives

SYE is een platform en netwerk wat onderdeel is van Sociëteit Vastgoed. Members van Sociëteit Vastgoed kunnen zonder kosten deelnemen aan de kennissessies. Voor borrels en ontbijtsessies vragen wij een kostendekkende bijdrage. Sociëteit Vastgoed heeft speciaal voor SYE uiteraard een passend lidmaatschap.

Houd onze Kalender in de gaten, de meetings staan reeds op de kalender.

AANMELDEN MEETINGS