Wat doet Sociëteit Vastgoed Netwerk?

Wij zijn er om succes, innovatie en positiviteit te genereren zodat jij door middel van geleverde kennis en persoonlijk contact groei realiseert, zowel persoonlijk als business wise.

Niet alleen nu, maar ook over 5, over 10 maar ook over 15 jaar. Dat doen wij door briljante, intelligente, creatieve en ambitieuze mensen zoals jij samen te brengen zodat carrières, organisaties en daarmee levens zodanig innoveren dat het op een positieve, verbindende wijze samenvalt.

  • Middels Sociëteit Vastgoed Netwerk bieden wij jou de mogelijkheid via een private group op LinkedIn direct te connecten en contact te maken met de andere members en vrienden van Sociëteit Vastgoed. (Klik voor meer informatie)
  • Middels Sociëteit Vastgoed Academy bieden wij kennis versterkende workshops, trainingen (members only) en diverse opleidingsmogelijkheden. Alles om jou te motiveren en je te providen met datgene waarmee je jouw business naar het volgende level brengt. (Klik voor meer informatie)
  • Wij stellen jou graag persoonlijk voor aan nieuwe contacten tijdens meetings, maar ook op eigen locaties. Je kunt ons daar altijd voor inschakelen als member of vriend en partner. (Neem direct contact op om dit te bespreken)
  • Omdat wij altijd reageren op de vragen uit de bouw- en vastgoedsector, bieden wij diverse soorten meetings. Deze variëren van congressen, masterclasses, sportieve events en workshops tot ontbijtsessies, lunches en diners. Daarnaast maken wij ook graag ruimte voor netwerkborrels en seminars.
  • Bekijk de Kalender voor de Meetings en Events, of raadpleeg de Academy voor jouw volgende opleiding en cursus. Het laatste nieuws over Sociëteit Vastgoed delen wij op onze LinkedIn pagina, volg ons om niets te missen.

 

Sociëteit Vastgoed Netwerk

 

  • “Behind every great man, behind every great woman, there is a powerful community and network that actually carries them. Our ancestors survived because they were the only ones able to collaborate”.Tomer Cohen, Vice President, LinkedIn