26 Februari 2019, De gewijzigde rol van de Property Manager

Hoe zorgen wij voor tevreden huurders en het gewenste rendement?

In 2014 maakten wij al melding dat vastgoedmanagement Nederland zich opmaakt voor de toekomst. (lees het artikel hier).

 

Reeds toen vroegen wij ons al af wat de toekomst van property management zou zijn. Nu, in 2019, willen wij daar concreet mee vervolgen door een masterclass te organiseren in samenwerking met CBRE.

 

Wat schreven wij er toen over?

 

” Klantgericht ondernemen wordt basis van ons vastgoedbeheer. Het reactief reageren op klanten die reageren bij klachten, zal voortaan proactief moeten worden ingezet. Vraagt dit een karaktershift van vastgoedmanagers? Vastgoedmanagers die werken als efficiënte dienstverleners van de eindgebruiker zijn klaar voor de toekomst.

 

Imago en identiteit worden niet langer voortgestuwd door conjunctuur, internet en krimp. We zullen moeten gaan werken aan een nieuwe identiteit van samenredzaamheid, ook in de zorg.

 

De mens zal weer centraal staan door proactieve verbindingen die ontstaan door de dialoog aan te gaan. Waarde wordt toegevoegd door het leveren en hanteren van service en gedragsregels. Daarbij staan de huurders voorop, zij zijn het directe contact met de vastgoedmanager”.

 

Aangezien vastgoedmanagement niet op zichzelf staat, maar een verlengde is van beleggingen en vastgoedeigendom, bieden wij een kijkje in de keuken van zowel de belegger als de vastgoedmanagers en horen hun kijk op beheer en beleggingen: Real Estate Management 4.0.

 

We gaan deze middag onder andere spreken over Office as a Service. Wat gaat er veranderen in de sector en wat betekent dit voor de rol van de belegger en de property manager? Hoe denken wij over predicatieve analyses, markten locaties en rendement? Wat is de rol van de assetmanager?

 

Je kunt je nu opgeven voor deze kennisversterkende Masterclass en Netwerkmeeting die een nieuwe blik geeft op beleggingen & vastgoedmanagement.

 

NB. Jan van den Hogen schreef ter voorbereiding van deelname aan deze Masterclass de inleiding: Conference Paper Amsterdam 2019.02.26

 

Locatie: Symphony Offices Zuidas te Amsterdam (Auditorium)

Host: CBRE Property Management (zie link)

 

 

Presentatie:

  • Arnoud Bloemendaal, Senior Director Property Management CBRE
  • Jan van den Hogen MSc MRICS MSV, Tenant Relationship Management Global  Deka Immobiliën GmbH
  • Wisse Stenchlak, New Business & Innovation Manager Heyday Facility Managment & Lydia Luiken, Assetmanager at HEYDAY Facility Management | Productowner Exponential Life | Vastgoedverduurzamer
  • Johan van Haaster, Directeur/ Eigenaar Gapph BV
  • Julian Doorten, Co-founder/ Eigenaar Storage Share
  • Eric Verwey, Directeur/ aandeelhouder MVGM/ Verwey Vastgoed

 

Opening door Claudia van Haeften, directeur Sociëteit Vastgoed

Dagvoorzitterschap: Jan van den Hogen en Claudia van Haeften

 

Aanvang programma: 14.00uur

Parkeren: Parkeergarage

Symphony Offices Gustav Mahlerlaan 405 1082 MK Amsterdam

 

Afbeeldingsresultaat voor symfonie office cbre

 

  • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

  • Niet leden bieden wij hierbij de unieke kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt.  Eenmalig bieden wij (nog) geen leden kosteloos de kans kennis te maken met ons netwerk en de wijze waarop wij kennis en innovatie delen.

 

  • Je kunt je ook natuurlijk direct inschrijven als member of een uitgesteld lidmaatschap aangaan waardoor je vrijblijvend 3 maanden kennis kunt maken met alle meetings en events van Sociëteit Vastgoed voor een gereduceerd tarief. De kosten hiervoor zijn € 295,00 all inclusive. Bekijk de diverse lidmaatschappen