Partners & Referenties

Met trots en genoegen delen wij hierbij de samenwerkingspartners van Sociëteit Vastgoed.

 

De partners van Sociëteit Vastgoed zijn organisaties die ons een warm hart toedragen en kennis, netwerk en expertise met ons delen. Op deze wijze stimuleren wij met elkaar het belang en de intentie van de vastgoedsector om te groeien, elkaar te versterken en een wederzijdse meewaarde te realiseren.

 

 

ASRE

ASRE

De Amsterdam School of Real Estate is hét academisch instituut voor vastgoedkunde. Het instituut staat in centrum Amsterdam. Het gehele jaar door worden er vastgoedopleidingen aangeboden en proefcolleges en evenementen georganiseerd voor vastgoedstudenten en vastgoedprofessionals. Ook kun je er boeken, vakbladen en onderzoeksrapporten vinden.

RICS

RICS

RICS bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur.

PropTechNL

PropTechNL

PropTechNL helpt leiders hun businesscase naar het volgende niveau te brengen, zodat ze waardevol blijven in de toekomst.Wij faciliteren dit proces door verbindingen te maken met maatschappelijke vraagstukken, gebouwde leefomgeving en Technologie.

NewHorizon

NewHorizon

New Horizon ziet de stad als bron. De bebouwde omgeving is ons magazijn en zit vol bruikbare grondstoffen. Wij ontmantelen gebouwen met behoud van de waarde van deze grondstoffen en materialen. We hebben van Urban Mining ons vak gemaakt.

Vastgoed Belang

Vastgoed Belang

Vastgoed Belang staat sinds 1894 pal voor de belangen van particuliere vastgoedbeleggers. Ons doel is het behoud en de verbetering van het rendement van het particuliere vastgoed (woning, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte). Daarnaast bieden wij een groot aantal (juridische) diensten en producten met korting aan.

FOI

FOI

FOI is een opleidingsinstituut voor financiële professionals in zakelijke dienstverlening, non- profit en bedrijfsleven Wij zorgen voor competentieontwikkeling d.m.v. actuele praktijkgerichte maatwerkopleidingen. Door het integreren van vaardigheden in onze opleidingen worden opleidingsdoelstellingen beter geborgd.

MIPIM World

MIPIM World

MIPIM World is a leading organiser of professional, international tradeshows in the Entertainment and Real Estate sectors. We aspire to be a global leader in our business, by being a trusted and valued partner for our clients and a cherished employer of our people.

Erasmus University Rotterdam

Erasmus University Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek.

VG Visie

VG Visie

VG Visie is een bundeling van visies, analyses over steden, interviews en succesverhalen met beslissers, bestuurders en ondernemers in steden.

Inergy Analytical Solutions BV

Inergy Analytical Solutions BV

Full service, non-stop data analytics. Beter presteren door slim met data om te gaan

Brightlands

Brightlands

Everyone here has the sense that right now is one of those moments that we are influencing the future.

Platform Economie & Ruimte

Platform Economie & Ruimte

Platform Economie & Ruimte is dé sector overstijgende ontmoetingsplek voor ondernemende personen uit de Gouden Driehoek van bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

FAKTON

FAKTON

Fakton combineert strategisch vermogen, organisatiekracht en financiële inventiviteit om projecten en kapitaal bij elkaar te brengen in het domein van vastgoed.

CREME Nederland

CREME Nederland

CREME Nederland is een onafhankelijk eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Manager die betrokken is bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau.

DWIRE

DWIRE

Het doel om een brede groep leden bij de vereniging te betrekken, uit verschillende vakgebieden als starter of meer ervaren professional, zorgt voor een goede diversiteit binnen de groep.

VHCM

VHCM

Bijzondere projecten onder andere: lancering NewFunding, marketing, events & communicatie Sociëteit Vastgoed, blogs FOI, PE sytematiek VGME, tv debuut Copier Groep, nieuwsbrieven en interviews RICS, Communicatie VGM NL, content winnende tenders, communicatie ABC Vastgoed Groep, content Achmea en lancering en branding Sociëteit Vastgoed Academy.