Services

Sociëteit Vastgoed

Services

Excellence as a standard

Meet

Connect

Improve

Sociëteit Vastgoed biedt graag een totaalconcept aan Full Service

Wij bieden onze members een aantal ondersteunende diensten en service, waarmee wij onze dienstverlening continue optimaliseren.  Voor members, sponsoren en partners is de LinkedIn groep Sociëteit Vastgoed Network gelanceerd. Meld je aan hiervoor aan, en deel direct kennis, netwerk en toepassingen.

Job Connector

Onbeperkt vacatures plaatsen

Persbureau

Artikelen, Interviews, Persberichten

Nieuws delen (eigen organisatie)

via Nieuwsbrief en Websites

Events

Organiseren van meetings en events op jouw locatie

Coaching

Training en begeleiding van High Potentials, ‘the next CEO’ 

Opleidingen en cursussen

Ontwikkelen en leren duurt immers een leven lang

Foto’s maken

Foto’s maken bij onze wall of fame. Heb jij nieuwe foto’s nodig voor jouw social media of profiel op de website? Bij iedere meeting bieden wij onze members aan, exclusieve foto’s te laten maken door een professionale fotograaf. Deze foto’s sturen wij jou als member na de meeting, zonder kosten toe. Zo stimuleren wij jouw zichtbaarheid en delen wij met plezier professioneel beeldmateriaal met jou, als extra service. Uiteraard zonder kosten.

“Wat mogen wij voor jou doen?”

Communicatie is de bron van al onze connecties, verbindingen en netwerken. Wij bieden onze members hier graag de tools voor ter versterking, herkenning en zichtbaarheid. Wij bereiken jouw gewenste doelgroep door daar te zijn waar het netwerk zich bevindt, online & offline. Op persoonlijke wijze, met een sterke strategie, heldere marktkennis en persoonlijke communicatie.
 

Voor onze members zetten actief de gewenste verbindende tools in, hanteren een bewuste PR, leveren de beste content, realiseren de verbindingen en voeden effectieve social media. Daarnaast organiseren wij uitnodigende events en meetings waardoor de verbinding tussen relaties bijna als vanzelf gaat. Zo realiseren wij samen een journey waardoor samenwerken zowel een privilege en gewenste noodzakelijkheid wordt”.

Sociëteit Vastgoed…

Service als abonnement

Heb jij interesse in onze services en zou jij hier graag gebruik van willen maken op regelmatige basis?

Wij bieden onze members Members Only Abonnementen aan, waarbij wij op maat invulling geven aan de gewenste service. Denk bijvoorbeeld aan een artikel of interview, content voor de website met vastgoedjargon, posts op jouw social media of een bedrijfspresentatie met filmpje. Of liever een vlog en content voor een bedrijfsfolder? Alles is mogelijk.
Neem
contact met ons op en wij maken samen met jou het gewenste abonnement op.