Opleidingen en Cursussen

‘Samen groei, innovatieve ontwikkeling en benodigde verandering inzetten’


Vaardigheden, kennis, groei en effectiviteit

Sociëteit Vastgoed Academy biedt concreet directe handvaten naar verdere vaardigheden, kennis, groei en effectiviteit.

Wij bieden jou door middel van kennisupdates de mogelijkheid steeds voorop te lopen en aantrekkelijk te blijven voor klanten en nieuw talent.

Een Massive Open Online Course maakt hoger onderwijs toegankelijk voor absolute vastgoedprofessionals. Het onderwijs is uitsluitend toegankelijk voor de members van Sociëteit Vastgoed. De cursist kan de cursus vanuit huis, werk of elders volgen en dit biedt een directe vrijheid. Het biedt Sociëteit Vastgoed Academy een uitstekende tool om universitaire kennis met haar members te delen.

 

Kennisverrijking als uitgangspunt

Sociëteit Vastgoed Academy is toegespitst om jouw effectiviteit als leider op korte termijn te vergroten. Door middel van deze waardevolle combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling bieden wij zakelijke stimulans en begeleiding.

De waardevolle samenvoeging van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling biedt jou zakelijke stimulans en gewenste tools. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden als member van Sociëteit Vastgoed.

 

Real Estate Academy

Wij bieden een unieke combinatie van toegankelijke kennis: Workshops, Opleidingen, Whitepapers en MOOCs ( Massive Open Online Courses ) “ROI (Return on Investments) zal in de toekomst volgens trendwatchers steeds meer vervangen worden door ROL (Return on Learning)”.

 

 

Aanmelden voor Opleidingen & MOOC’s