November 2019, Meet the Experts in Zorgvastgoed

Connecting Zorgvastgoed

Sociëteit Vastgoed neemt graag het voortouw wanneer onze relaties en members aangeven nader geïnformeerd te willen worden.  Zo blijven wij altijd voorop lopen in de sector wanneer het gaat om kennisdelen.

 

Het is algemeen bekend dat Nederland vergrijst. De komende 25 jaar zullen het aantal 80+ers verdubbelen. Hierdoor zal de behoefte aan geschikte ouderenhuisvesting steeds verder toenemen. Een aanzienlijk deel van het huidige vastgoed is hiervoor functioneel niet geschikt of technisch verouderd. Dit  vraagt om herontwikkeling en transformatie.

 

Wij bieden jou graag de mogelijkheid in gesprek te gaan met de experts. Wij organiseren een meeting waarbij diverse experts uit de zorgvastgoedsector direct toegankelijk te spreken zijn, middels een aantal kennistafels. Hierdoor kun je je inschrijven voor het direct in gesprek gaan met deze experts, en later luisteren naar een aantal presentaties van de experts. Hierdoor kun je antwoorden krijgen op al je vragen, aangezien we de mogelijkheid bieden te spreken met experts uit diverse zorgvastgoedsegmenten.

 

Zuidweg vertelde ons hierover in een van de interviews die we met hem hadden: ” Beleggers investeren steeds vaker in zorgwoningen. In de eerste helft van 2018 werd er ruim €345 mln. in bejaardenhuisvesting geïnvesteerd. Het is niet verwonderlijk, de noodzaak is duidelijk. Tel daarbij de stelselwijziging op, samen met de actuele economie waarbij de rente laag is. Er is voldoende kapitaal beschikbaar om te investeren. Dit zal zeker voor de gewenste groei in zorgvastgoed gaan zorgdragen.” ( lees hier het gehele interview)

 

 

Sprekers/ experts:

  • Pieter van Herk, directeur eigenaar Connect Invest, zorgvastgoedbeleggingen
  • Hans Pepers, directeur Group Care, ontwikkelende bouwer zorgvastgoed
  • Esther Akkerman, concept ontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
  • Sophie Keulemans, directeur Cordaan, zorginstelling
  • Hans Peter Fris, directeur FRIS real people, zorgvastgoedbeleggingen & beheer

 

Aanmelden kan uiteraard direct

 

Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

Ben je nog geen member? Dan kun je voor een kostendekkende bijdrage dit waardevolle congres bijwonen (€ 149,00). Je kunt je ook aanmelden als member om niets meer te hoeven missen of je meld je aan voor een proeflidmaatschap zodat je 3 maanden vrijblijvend kennis kunt maken voor een kostendekkende vergoeding (€ 295,00).

 

Graag tot bij hét zorgvastgoedevent, Meet the Experts