Sociëteit Vastgoed in gesprek met YREP Bob Klaarenbeek

Interview met Young Real Estate Professional Bob Klaarenbeek, een van sprekers tijdens het trendscongres voor de vastgoedsector op 17 januari 2019.

Bob is sinds oktober 2017 actief werkzaam in de vastgoedbranche. Tijdens zijn studie, Business Management aan de IVA- Driebergen, kwam hij in contact met Cityside Apartments, een innovatieve bouwer en ontwikkelaar. Bob startte bij Cityside door uitgebreid onderzoek te doen naar de seniorenmarkt.

“Als fanatieke sporter heb ik veel geleerd, met name dat motivatie en inzet key zijn om je doel te bereiken. Dat was dan ook direct de insteek toen ik bij Cityside Apartments begon als starter. Compleet nieuw met de branche ben ik vol enthousiasme van start gegaan”. Bob lacht:” Het is kenmerkend voor de cultuur in deze organisatie dat ik met open armen ontvangen werd. Dat werd de basis voor leren en samenwerken”.

Bob pauzeert en vervolgt:”Ik kijk terug op een enorm positief jaar, waarbij ik door een afwisselende functie invulling kon geven aan de uitvoering van Vastgoedbeheer, Kwaliteitsmanagement en Marketing. Inmiddels ben ik enorm getriggerd door de ontwikkelingen en innovatie in de vastgoedsector. De sector begint zich steeds meer voor mij te ontvouwen en dat maakt me steeds enthousiaster”.

Bob vertelt bevlogen: “In deze periode van werk en studie, waarin onderzoek gedaan werd hoe wij als organisatie specialist kunnen worden op het gebied van seniorenhuisvesting, kwamen concrete en praktische oplossingen aan het licht”. 

”De basis van het onderzoek is een kwantitatief onderzoek, ” licht Bob toe, ” dat gezorgd heeft voor meer diepgang. Het is dan ook met trots dat ik kan delen dat wij nu reeds bezig zijn met de realisatie van onze seniorenwoningen in Deventer”.

De toekomst ziet er goed uit, deelt Bob. “Per 1 januari 2019 ben ik begonnen met mijn nieuwe functie waarbij de focus ligt op Business Development, waarbij de continuïteit van de organisatie voorop staat”. Hij vervolgt: ” Het is van belang vernieuwingen te implementeren die er blijvend voor zorgen dat de organisatie blijft innoveren en groeien. Het is prettig dat mijn onderzoek naar de seniorenmarkt hier een belangrijk onderdeel in heeft gespeeld”.

De presentatie op 17 januari jl. tijdens het congres van Sociëteit Vastgoed is een van de uitdagingen die Bob dit jaar aan wil gaan.
“ Presenteren is een speerpunt, daarnaast wil ik natuurlijk graag mijn netwerk uitbreiden en mijn kennis over de markt/branche vergroten. Om dit te bewerkstelligen ga ik niet alleen de MOOCs  via de Academy starten, maar begin ik in maart ook met de opleiding Asset Management bij de ASRE”.

Wij danken Bob voor dit gesprek, en spreken af hem dit jaar constructief te volgen en over zijn ontwikkelingen te publiceren.

Contactgegevens:

Bob Klaarenbeek

Business Development bij Cityside Apartments
Bob@cityside-apartments.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.