WIN, a Sociëteit Vastgoed Network for innovative women

Hoera! Volgende maand is Sociëteit Vastgoed jarig.

Dat vraagt om een feest dat we vieren met al diegenen die ons bestaan mogelijk hebben gemaakt.  Dus delen we uit!

Niet alleen door nieuwe members die aansluiten met een persoonlijk, bedrijfs of prime lidmaatschap te inviteren aan boord van een van de zeilschepen die meevaren op 24 mei aanstaande met de Regatta. Niet alleen door jou uit te nodigen voor koffie of lunch, wanneer je met ons af wilt spreken of nader kennis wilt maken. Of gewoon omdat je graag even persoonlijk in gesprek gaat over al datgene waar je als beslisser mee dealt. Niet alleen door afspraken met jou te maken voor de Provada, waar wij maar liefst 5 geweldige meetings organiseren om jouw netwerk te versterken en jou te connecten met gezellige en interessante businesspartners. Maar ook door een nieuw idee geboren te laten worden.

Het is tijd voor WIN, Women’s Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network (let op, een nieuwe site speciaal voor members volgt einde van de zomer van 2019) is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze eerste date inplannen? Super, Sociëteit Vastgoed deelt als organisator natuurlijk mee in de kosten, als onderdeel van het lidmaatschap. En daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus nu reeds waardevol, super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de eerste lunch? Geweldig, wij hebben meteen geboekt voor 12 juli aanstaande bij the Harbour Club in Amsterdam. We beginnen met mooi weer met een heerlijk drankje aan het water. Ik hoop echt dat je erbij bent! Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar. Wij zijn dan net terug uit Parijs, waar we naar MIPIM Proptech zijn geweest, dus fijn om al die details omtrent innovatie direct met jou te kunnen delen.

Ik verheug me alvast. Fijne dag!

 

Warme groet, Claudia

 

2 Replies to “WIN, a Sociëteit Vastgoed Network for innovative women”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.