Uitnodiging EXPO REAL, 8. – 10. Oktober 2018, Messe München

Geachte relatie,

 

Ook dit jaar is Lidl aanwezig op de Europese vastgoedbeurs Expo Real in München. Dit jaar vindt de Expo plaats van 8 t/m 10 oktober 2018 in München Duitsland.

 

Graag nodigen wij u uit voor de Arena-sessie “Shaping the future for Vibrant Cities” georganiseerd door Lidl Nederland GmbH.

 

Directeur Gebiedsontwikkeling van de gemeente Rotterdam Jos Melchers en Hoofd Projectontwikkeling van Lidl Nederland Peter van Kooten gaan met elkaar in gesprek over de ontwikkeling van de inclusieve stad. Hoe kunnen we met elkaar een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld de groeiende vraag naar woningen, nieuwe winkelconcepten en hoogwaardig openbaar gebied? Verbinding, circulariteit en duurzaamheid staan centraal in tijdens deze interactieve bijeenkomst.

 

U bent van harte uitgenodigd om aan deze sessie deel te nemen. De sessie vindt plaats op de stand van Lidl Internationaal (Hal C, stand 440) op dinsdag 9 oktober om 11:30 uur.

 

Na de presentatie bent u van harte welkom voor het eten van een broodje op de stand.  Je kunt je direct aanmelden via: Projectontwikkeling@lidl.nl 

 

Graag tot ziens!

 

Namens Lidl Vastgoed Nederland,

 

Harm van Oorschot

Peter van Kooten

 

EXPO REAL LIDL Vastgoed in Hal C2, Stand 440

 

 

Jos Melchers

Per 15 augustus 2017 is Jos Melchers benoemd tot directeur Gebiedsontwikkeling bij het cluster Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam. Jos is verantwoordelijk voor de financiële en commerciële aspecten van de stedelijke gebiedsontwikkeling.

Jos heeft Architectuur gestudeerd aan de Technische Universiteit te Delft en werkt sinds 1985 in de vastgoedsector. Zo was hij onder meer als managing director bij MAB belast met vaak complexe, grootschalige, multifunctionele binnenstedelijke projecten. Van augustus 2016 tot 1 augustus 2017 was Jos directeur ontwikkeling bij MRP Development en partner in OperatieNL.

Jos (1958) woont in Sassenheim, is getrouwd en heeft drie kinderen.

linkedin.com/in/jos-melchers-58352863

 

 

Peter van Kooten

Peter is sinds februari 2017 verantwoordelijk voor de afdeling Projectontwikkeling Lidl Nederland. Deze afdeling is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mixed use projecten gericht op de randstad.

Peter heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht alsmede Technologische Innovatie Wetenschappen aan de TU Eindhoven. Peter heeft een ruime ervaring in het managen van vastgoed portefeuilles en de ontwikkeling van mixed use projecten bij onder meer Ahold Delhaize (10 jaar) en woningcorporatie de Alliantie (5 jaar).

Peter (1974) woont in Harderwijk, is getrouwd en heeft 2 kinderen.

linkedin.com/in/peter-van-kooten-026400a