Pitchen tijdens innovatiecongres THE BEST NEXT ACTION

2019

Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres:

Innovate as a Service: Welke bedrijven in de sector voegen de meest innovatieve waarde toe?

Vanwege een groeiende behoefte vraag en aanbod samen te brengen en de sector nog beter met elkaar te verbinden organiseren wij in december het innovatiecongres. Wij nodigen organisaties daarbij uit zich in te schrijven voor een pitch tijdens dit congres.

Een vakjury zal 2 winnaars benoemen, een top-pitch voor bestaand vastgoed en een absolute innovator voor nieuw te bouwen vastgoed.

Innovate as a service is hierbij de leidende gedachte

Door effectieve en constructieve samenwerkingen te realiseren willen wij samen met jou nieuwe opties en zienswijzen creëren en creativiteit voeden en versterken.

Door de THE BEST NEXT ACTION met elkaar aan te gaan, en hier doelmatig invulling aan te geven, ontstaan nieuwe samenwerkingen en worden de gewenste partners om verder mee te kunnen schakelen samengebracht. Er zullen hierdoor verbeteringen en partnerships gerealiseerd worden met de snelheid, ervaring, kennis en passie die nodig is om de sector op de juiste wijze te kunnen bedienen.

We lopen in zowel de bouw- als de vastgoedsector tegen grote problemen op, waar constructieve antwoorden voor nodig zijn. Vaak ontbreekt een sluitende business case of is het vernieuwende product een onderdeel van de oplossing. Echter, wanneer wij met elkaar de aanwezige kennis, innovatie, expertise en ontwikkeling samen gaan voegen, bieden wij, ambitieus en doelgericht, de sector tools en handvaten de gewenste invulingen concreet tot uitvoering te gaan brengen.

Met elkaar de gewenste oplossingen realiseren.

Hoe zorgen we ervoor dat er optimaal getransformeerd wordt, met een ambitie voor optimale duurzaamheid, of hoe zorgen we er ervoor dat het bestaande vastgoed daadwerkelijk in 2030 de gewenste energie labels heeft verworven, terwijl de uitvoering betaalbaar blijft voor de eigenaar?

Hoe brengen wij de economie naar het volgend level door samen oplossingen te creëren, door out of the box te denken en de oude waarden te verbinden met nieuwe mogelijkheden en denkpatronen?

Veel vraagstukken waar wij samen met jou als bouwer, ontwikkelaar, consultant, eigenaar, architect, beheerder, ingenieur, verzekeraar, visionair, facility specialist, belegger of data-expert graag over in gesprek gaan. Met elkaar een visie ontwikkelen en hierdoor een samengesteld antwoord formuleren, gevoed door de diverse experts. 

Ben jij eraan toe hier met andere professionals over in gesprek te gaan en oplossingen te creëren die de maatschappij verder gaan helpen (en jij daarmee jouw organisatie ook naar het volgende level brengt)?

Sta jij open om samen naar opties en mogelijkheden te kijken en jouw gewenste en mogelijke samenwerkingspartners hierbij te ontmoeten?

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, duurzame en circulaire oplossingen en al diegenen die op zoek zijn naar innovatie of innovatief invulling aan de actuele problematiek kunnen geven, vragen wij zich aan te melden en hun visie en missie met ons netwerk te delen.

Pitchen tijdens THE BEST NEXT ACTION

Wat is jouw visie voor de gewenste oplossingen en uitvoering? 

Na ontvangst van jouw aanmelding voor the Best Next Action bevestigen wij jouw aanmelding. Eind november vragen wij jou ons jouw presentatie toe te sturen, of jouw pitch te delen.

Jouw visie wordt realiteit door het samengestelde proces van creëren.

Op 17 december 2019 gaan wij tijdens het innovatie-congres THE BEST NEXT ACTION de pitchende organisaties presenteren aan het Strategy Team van Sociëteit Vastgoed.  

Sociëteit Vastgoed zal de meest innovatieve organisatie die pitched blijven volgen in 2020 en hier door nieuws, interviews en vlogs aandacht aan blijven schenken. 

IS JOUW ORGANISATIE HÉT ANTWOORD OP THE BEST NEXT ACTION en een top innovator?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.