Sociëteit Vastgoed te gast op Fakton Forum

” Donderdag 1 november stond het Fakton Forum in het teken van de toekomst. Wij probeerden antwoord te krijgen op de fundamentele vraag die de mensheid al duizenden jaren bezig houdt: Hoe kunnen wij zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk blijven bestaan? In aanvulling op die vraag wilden wij nog meer weten. Hoe ziet de wereld er überhaupt uit over 20 jaar? Welke rol krijgen robots in ons leven? Zijn wij tegen die tijd allemaal gechipt? Zijn lantarenpalen vervangen door ‘glow in the dark’ mossen? Zijn onze steden verrijkt met ‘Tiny Forests’ om de natuur in stand te houden? En bouwen wij dan zonder mensen door 3D te printen met gerecyclede kunststoffen? Of zijn wij er al mee begonnen?

 

Namens Fakton willen wij iedereen, die aanwezig was in Metaal Kathedraal, hartelijk danken voor het wederom teweeg brengen van een enorme boost. De energie en reacties na afloop waren overweldigend en dat is precies de reden waarom wij dit elk jaar op de eerste donderdag van november organiseren.

 

Voor alle geïnteresseerden, ook onze relaties die helaas niet aanwezig konden zijn, hebben we een korte aftermovie laten maken. Mag het als inspiratiebron dienen om met elkaar de veerkracht van de mens en onze leefomgeving te blijven vergroten. Vandaag, morgen en in de verdere toekomst”.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.