Op verzoek gaan wij onze service uitbreiden!

Het zal je niet ontgaan zijn, wij zijn heel veel en vaak in gesprek met onze members en relaties uit ons netwerk.

Tijdens al deze prettige en waardevolle gesprekken, komt er steeds vaker een oproep naar voren, waarin gevraagd wordt om trainingen en masterclasses te organiseren. Gericht op een aantal specifieke onderwerpen, ondersteuning en optimalisatie van marketing & pr, gebruikmaking communicatie met vastgoedkennis, stimulatie intrinsieke motivatie en meer persoonlijke kennis omtrent investeringen en gebruikmaking van de eigen assets.

Omdat wij altijd het succes van onze members als leidraad gebruiken voor onze verdere strategie, zullen wij vanaf augustus aanstaande ook trainingen en masterclasses aanbieden die ikzelf zal gaan leiden. Ik heb ze de veelzeggende titel Connect, Develop & Improve meegegeven. (lees verder)

Nu de coaching trajecten van de 2 high potentials die ik het afgelopen jaar getrained heb, mede geleid hebben tot verdere ontwikkelingen zoals nieuwe business cases en een krachtige ontwikkeling van beide fantastische jonge professionals, is het tijd voor een vervolg.

De coaching zal ik verder uit gaan breiden, voor kleine groepen maar ook op individuele basis. Dit traject van persoonlijke ontwikkeling duurt een jaar. In dat jaar laat ik je kennismaken met de sector, jouw wensen en vervullingen maar vooral met jouw potentieel en persoonlijke wensen.

Deze trainingen zullen wij gaan organiseren op ons eigen kantoor (we zijn op zoek naar extra kantoorruimte!) en tevens ook indoor gaan organiseren voor organisaties die hun eigen medewerkers een dergelijke training omtrent marketingskills of netwerkoptimalisatie willen meegeven.

Ik hoop dat ik hiermee opnieuw invulling kan en zal gaan geven aan de verdere ontwikkeling van ons netwerk, wat nu na 3 jaar van een sociëteit uitgegroeid is tot een concreet (inter)nationaal platform van professionals. Daar hoort een dergelijke ondersteunende dienst zeker bij.

Je kunt je uiteraard direct opgeven, wij zorgen voor een waardevol vervolg en concrete toepassing van sales-versnellers, effectieve social media tools of de inzage in de waardevolle toepassing van maatschappelijke ontwikkelingen zoals (persoonlijke) beleggingen of circulaireit.

Dank voor je tijd en aandacht, tot volgende week op Provada. Wij starten morgen met een geweldig diner in het Rijksmuseum waar we te gast zijn van JLL.

Ons eerste event is de lunch in de Roastroom op 4 juni as, om 12.30uur. We gaan er waardevolle dagen van maken, met elkaar!

 

Hartelijke en warme groet,

 

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.