Ons netwerk groeit, net als jij

Sociëteit Vastgoed bestaat deze maand 3 jaar en daar zijn wij enorm trots op.

Niet alleen waren wij in staat honderden professionals op positieve en versterkende wijze met elkaar in contact te brengen, zakelijke relaties werden tijdens deze jaren verdiept. Er ontstonden waardevolle persoonlijke vriendschappen, waardoor er actief en concreet business wordt gegund aan elkaar.

Bedrijven en personen werden samengebracht en er ontstonden partnerships en samenwerkingen. Deuren werden geopend en wij mochten nog niet eerder gevoerde gesprekken beluisteren.

Wij mochten, volledig uniek, online academische opleidingen aanbieden waar actief aan deelgenomen wordt door onze members. De meetings (ongeveer 30 per jaar) zijn steevast volgeboekt én wij groeien iedere week.

Wij zien steeds meer relaties en members met trots de MSV titel dragen.

Groei

De wens en passie Sociëteit Vastgoed te laten groeien, zoals jij groeit, wordt door kennisdeling, deuren die open gaan en waardevolle input voortdurend geïnjecteerd met energie en visie. Samen kunnen we het verschil maken, positivisme voeden, waarde inbrengen, nieuwe zienswijzen openbaren.

De belangrijkste doelstelling is te focussen op groei, samenwerking en vooruitgang, zodat jij het positieve verschil kunt maken dat jij wilt maken in jouw leven, jouw organisatie en de sector.

Het zal je niet ontgaan zijn, wij genieten er ontzettend van dit te mogen doen. We zijn nog maar net begonnen. We kunnen dit alleen doen, dankzij jou.

Daarom sturen wij onze 32 members van het allereerste uur deze week een verrassing, om te bedanken en  te laten weten hoe dankbaar we zijn voor het vertrouwen en de blijvende loyaliteit. Wij zijn daar oprecht zo blij mee.

Heel veel dank voor jouw loyaliteit en vertrouwen!

Lees verder de blog IK ZIE JOU

Dank je wel, ik wens dat ons netwerk blijft groeien en ontwikkelen, net als jij.

Om ook nieuwe members een heel warm welkom te geven, maken wij natuurlijk van deze hele maand (en de volgende) een feestje. We gaan zeilen, lunchen, dineren, met elkaar in gesprek, golfen en…we gaan naar Parijs. Als dat geen waardevolle relatie is?!

Let’s build our future now

Sta jij op het punt member te worden? Doe dit dan nu, we maken jou graag duidelijk hoe blij we zijn met jouw komst. Sluit nu aan voor 2 jaar bij Sociëteit Vastgoed en ontvang het 2e jaar met 50 % korting. Daarnaast bieden wij jou eveneens 50% korting op het diner of de lunch (naar keuze) op de Provada in de Roastroom (ter waarde van € 164,00). Een geweldig aanbod toch? En dat voor 30 topmeetings per jaar plus gratis gebruikmaking van de Academy en de vele services die wij bieden.

Ik kijk ernaar uit je heel gauw te zien en te spreken!

Met een warme groet,

 

Claudia van Haeften MBA MSV

Founder Sociëteit Vastgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.