Let’s get fit for the future

Sociëteit Vastgoed is achter de schermen altijd bezig om haar dienstverlening te verbeteren, de service nog effectiever in te zetten en jou continue het allerbeste te bieden. Zo werken wij samen aan een optimale invulling voor jouw organisatie en geven wij een kwalitatieve boost aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Met die doelstellingen voor ogen, zijn wij inmiddels alweer druk bezig niet alleen de kalender voor 2019 verder invulling te geven, maar ook de agenda voor 2020 alvast in concept voor jou klaar te zetten.

Wat is daarbij van belang?

Wij bieden de sector kennis-versterkende meetings waarbij connecties gedeeld worden en onderwerpen besproken worden door experts, zodat jij altijd op de hoogte bent van wat er speelt en van belang is. Deze onderwerpen die van belang zijn, gaan wij tijdens de komende events opnieuw graag delen.

Bijzonder om nieuws, innovatie, high tech, high performance en high touch te delen want in 2020 bestaan wij als Sociëteit Vastgoed 3 jaar. Drie jaar waarin wij relaties samen mochten brengen, waarde toegevoegd hebben, transparantie en openheid deelden en met vereende krachten samen aan de toekomst werken. Vandaar dat wij sterker dan ooit beseffen dat het van onstuitbaar belang is volledig toegerust te zijn voor de future of real estate.

Let’s do this together

Wij gaan als Sociëteit Vastgoed er in ieder geval alles aan doen, om gewenste deuren te openen, jou in contact te brengen met jouw nieuwe opdrachtgevers, plezier te realiseren tijdens meetings met top-sprekers op unieke locaties en vooral waarde toe te voegen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw succes is immers onze doelstelling.

Wat mag je verwachten in 2020?

Hierbij een concept van onze agenda voor 2020. Wil jij een van de meetings hosten, spreker zijn tijdens een van deze congressen of je alvast aanmelden? Laat het ons weten!

Here we go!

* 14 januari 2020 Masterclass Blockchain in een techmaatschappij, Saxion Hoge school

* Januari 2020, Trendscongres voor de vastgoedsector 2.0

* Februari 2020, Logistiek Vastgoed Congres

* 13 Februari 2020, Organize for the Future Executives Meeting, CBRE GI

* Maart 2020, diner en innovatie-ontbijt tijdens MIPIM, Cannes

* Maart 2020, Show me the city, tour door Amsterdam

* April 2020. De vastgoedsector en de hotelbranche

* April 2020 Building Holland, RAI Amsterdam

* Mei 2020, de Green Buildings Zeilregatta, Muiden

* Mei 2020 Lenteborrel met workshop

* Juni 2020, Lunch, diner, kennistafel & netwerkborrel tijdens Provada, Amsterdam

* Juli 2020, MIPIM PropTech, Parijs

* Juli 2020 Vastgoed Golfdag

* Augustus Sail 2020, GMP Groep Amsterdam

* September 2020, Circulaire awareness en toepasbare tools

* Oktober 2020, diners en ontmoetingen tijdens EXPO REAL, München

* November 2020, High Tech, High Performance & High Touch in real estate

* December 2020, The Follow Up, de mens in een veranderde techmaatschappij (de sociale aspecten van een sector in transitie)

Nog meer?

Zeker! We gaan daarnaast masterclasses organiseren hoe members meer uit hun netwerk kunnen halen, hopen in samenwerking met Oscar van Opstal opnieuw een aantal Executives Meetings met als onderwerp Organize for the Future te organiseren én gaan kennis delen over data en de toepassing ervan.

We gaan buiten de boven genoemde lijst, ook een ontbijt sessie organiseren in het oosten van het land omtrent building as a service en duurzaamheid, organiseren een tour naar spraakmakend vastgoed in Duitsland en is er een masterclass omtrent juridische aspecten in de sector met een nazomerborrel ingepland. Daarnaast werken we samen met MIPIM ook mee aan MIPIM Proptech, om relaties daar mee naartoe te nemen. Dit jaar zal dat zijn op 1 en 2 juli (Parijs). (#Joinus!)

Online connecten

Aan de achterkant van de organisatie zijn we hard aan het werk om een nieuwe site te kunnen lanceren, waarop uitsluitend members, sponsoren en partners in kunnen loggen. Alle members krijgen hier hun eigen pagina, met alle bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie die relevant is voor de andere aangesloten members. Op deze manier kan jij heel gemakkelijk met jouw gewenste relaties in contact komen, connecten en zaken doen. Zo geven wij concreet extra invulling aan Sociëteit Vastgoed Network.

Samen fit for the future dus. Join Us!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.