Join Us!

Sociëteit Vastgoed bestaat in mei 2019 3 jaar en dat gaan wij natuurlijk vieren! Niet alleen door onze members extra veel aandacht te geven, uitnodigingen te versturen voor bijzondere en waardevolle meetings en door nieuwe kennis aan de Academy toe te voegen.

We zijn daarnaast ook bezig om het voor onze members nog interessanter te maken om member te zijn. Niet alleen door het Sociëteit Vastgoed Network, de besloten groep op LinkedIn voor members en vrienden van Sociëteit Vastgoed open te stellen, maar ook door een website te bouwen waar uitsluitend members en vrienden elkaar kunnen vinden, voorzien van alle bedrijfsgegevens. Dat maakt zakendoen nog makkelijker en plezieriger.

Vanwege ons jubileum varen we met de zeilregatta niet mee met 2 maar met 3 professionele zeilschepen! Dat belooft nu reeds een fantastische dag te worden, na afloop van deze dag ben je absoluut zakelijk bevriend met de andere deelnemers.

Aanmelden als nog geen member

Meld je in mei 2019 ook aan als member met een persoonlijk, prime of bedrijfslidmaatschap en geniet niet alleen direct van de vele voordelen, de waardevolle service, de academische kennisdeling, de topmeetings 30 keer per jaar, en…zeil mee met de Regatta voor professionals op 24 mei as als speciale gast van Sociëteit Vastgoed!

Je leest het goed, wij bedanken jou voor jouw aansluiting door de kosten van € 299,00 voor de Regatta voor 50% voor jou te voldoen.

Nog slechts 5 plaatsen beschikbaar…..

Mogen wij jou verwelkomen?  Je kunt je hier direct aanmelden.

#joinus #growwithus #business #success #realestate #timetojoin