Hi, wanneer spreken wij af?

Wanneer spreken wij af, is toch een fijne vraag? Wanneer wij samen afspreken staat dat namelijk voor zoveel. Het geeft aan dat er een wederzijdse interesse is en een persoonlijke ontmoeting gewenst is.

Is dat niet waar het ons allemaal om gaat?

Om persoonlijke ontmoetingen, waarbij je elkaar echt ziet en hoort? Waarbij je gedachten, emoties, waarden, wensen en nieuwe ideeën kunt delen? Waar je een positieve flow door ervaart, waardoor je hele dag er beter uitziet?

Voor mij zijn persoonlijke ontmoetingen de basis van ons sterke en loyale business platform voor professionals. Tijdens deze gesprekken leer je elkaar echt kennen. Je hebt de afspraak gemaakt, dus de waardevolle intentie om te verbinden is er al. Dat geeft al direct een opening om te verbinden en te vervolgen. Dat zorgt ervoor dat in alle openheid gedeeld kan worden waar jouw obstakels liggen, of juist waar jouw succes door gevoed wordt.

Ik ben zo gedreven om levens beter te maken, dat ik daar continue voeding voor wil ervaren, om dat weer te kunnen delen!

Al die gesprekken die wij voeren, met onze members, met de adviseurs, met relaties en partners, zorgen ervoor dat we steeds beter beseffen welke meerwaarde wij kunnen leveren. Het enthousiasme en de positiviteit waarmee Sociëteit Vastgoed in een paar jaar tijd zo gegroeid is, wordt namelijk iedere dag opnieuw gevoed door die gesprekken en ontmoetingen. Het zorgt niet alleen voor geweldige referrals (dank daarvoor!), het zorgt er ook voor dat nieuwe ideeën omgezet worden in nieuwe mogelijkheden.

De vraag die wij zo vaak kregen, of wij de marketing en communicatie van organisaties willen stimuleren, wilden wij graag breder trekken. Waarom al deze kennis en mogelijkheden niet veel effectiever delen? En zo konden wij deze zomer de succesfactor workshops toevoegen aan de kalender. Goed nieuws komt zelden alleen, want vanwege onze intrek in ons geweldige kantoor (dankzij onze relaties werd dit mogelijk gemaakt), hadden wij ook direct een toplocatie om de workshops uit te gaan rollen.

Niet alleen organiseren wij waardevolle beurstrainingen en marketingtools, in het najaar gaan wij dankzij de samenwerking met Beleggingspanden.nl ook workshops op hun kantoor organiseren, omtrent beleggingen. Het is natuurlijk helemaal geweldig dat de initiatiefnemer van de MOOCs, Jan van den Hogen, ook bereid is een workshop omtrent vastgoedrekenen te geven. Hij ontwikkelde hiervoor reeds een super innovatieve tool, die wij de komende weken met jou gaan delen op de Academy. (de whitepapers vastgoedrekenen die hij schreef zijn reeds 1000en keren gedownload).

En natuurlijk blijven wij zelf ook trainingen bezoeken, deelnemen aan webinars, gaan naar masterclasses en opleidingen, om onszelf blijvend te voeden met kennis en informatie. De vele boeken die wij daarbij lezen en aanschaffen, kun je allemaal op ons kantoor vinden. Neem dus gerust plaats op een van de lekkere banken om te gaan lezen. Want ook de banken hebben wij dankzij ons geweldige netwerk ter beschikking gesteld gekregen. (super duurzaam want alles begint aan een 2e of 3e leven bij ons!)

Ok, tijd om in te loggen bij de sessie van Tony Robbins, omtrent persoonlijke ontwikkeling. Klaar om op te stappen naar het volgende level.

Een goede onderbouwing voor de training van aanstaande donderdag. En al deze informatie deel ik natuurlijk heel graag weer met jou. Daar gaat het tenslotte allemaal om. Om jou. Fijn om dat deze week ook te gaan delen. Geweldig om impact te kunnen maken, zoals we gisteren bedachten een zorgvastgoedplatform op te starten. Of zoals we de workshops toevoegden. We werken in een geweldige sector, waar alles mogelijk is.

Wat wij doen gaat over het beter maken, over bereid zijn de verbinding te maken omdat daarmee bijgedragen wordt aan cultuuroptimalisatie. Jouw cultuuroptimalisatie. 

Een heerlijke dag gewenst, en wat fijn dat de zon er weer is!

Hartelijke groet,

Claudia van Haeften- Coert MBA MSV
Founder Sociëteit Vastgoed

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.