Het eerste half jaar van 2019

 

 

Het is zo snel gegaan! We kijken uit naar de Provada en laatste meetings van het eerste half jaar. Zullen we samen even terug te kijken?

Het is oprecht fijn steeds goed nieuws te mogen delen en nieuwe partners en members te verwelkomen. Denk bijvoorbeeld aan de recente aansluiting van Bart en Wim van Plegt-Vos, van Eddy, Patricia, Marten, Frank, Wouter, Mariska, Felice, Saidou, Pieter, Duco, Miranca en Pim. Welcome home.

De nieuwe samenwerking, zoals met Oger (we gaan je zeker verwennen met speciale aanbiedingen en tailor sessies) is een ode aan ons full service concept.

De samenwerking met Madaster is buitengewoon waardevol. Het is immers enorm belangrijk om te delen en te informeren omtrent wat mogelijk is op het gebied van circulariteit. Daar gaan we ons weer actief voor inzetten. Vandaar ook dat we verder spreken met meer partijen die reeds werken met renderende concepten.

Daarnaast zijn we oprecht verheugd met de mogelijkheid kennis en kunde te gaan delen met Hoge School van Amsterdam en de Haagse Hoge School. We kunnen daar een grote meerwaarde mee leveren voor ons netwerk, door gerichte kennis en expertise te delen.

Zomer edities

Nu kijken we vol enthousiasme terug op de deelname aan de 3e zeildag, de Green Buildings regatta. Geweldig leuk om met 3 boten mee te kunnen zeilen en een top netwerk-dag beleefd te hebben met elkaar.

Een goed voorbeeld van de volgende netwerkdag is de zomer-golfmeeting voor vastgoedprofessionals die we organiseren op 28 juni as op de Batouwe. Hiermee bieden we alle tools elkaar beter te leren kennen. Ik verheug me erop deze sportieve dag samen af te sluiten met een goed diner.

Persoonlijk kijk ik ook enorm uit naar de eerste WIN middag, for real estate ladies. We hebben het totaal opgeschroefd naar 16 gasten, vanwege de vele aanmeldingen. We gaan een toplunch organiseren bij de Harbour Club, waarbij wij graag in gesprek gaan over datgene wat wij elkaar concreet kunnen bieden. Daar zijn we half juli, met onze giga drukke agenda’s en spannende ontwikkelingen bijzonder aan toe. Hopelijk begeleidt de zon ons uitbundig, op deze fijne locatie in Amsterdam.

We gaan in ieder geval, hoe dan ook, een prachtige zomer tegemoet samen.

Ook omdat we elkaar ontmoeten in Parijs op 1 en 2 juli bij Mipim PropTech. Techniek en vastgoed worden deze dagen concreet samengebracht.

De zomer sluiten we ook samen weer af op 5 september in Utrecht. Gerbrandt biedt ons dan een waardevolle masterclass in zijn nieuwe kantoor, met een borrel op het dakterras.

Full Service

We schroeven zoals je wel leest in mijn blog, onze meerwaarde graag op. Zo gaan we het dit najaar iets anders doen. Om jou als member nog beter te kunnen servicen.

Na afloop van iedere meeting gaan wij ál onze members en partners de terugblik van de meeting sturen, met korte terugblik, link naar de foto’s en de video (webinar).

Zo ben je altijd op de hoogte, heb je steeds inzage in de actuele gastenlijsten en is het duidelijk of je de volgende meeting echt niet wilt of kunt missen. Of mogelijk is het zo dat je een van de relaties terugziet op de foto’s of film, die je graag weer eens wilt spreken. Laat het ons weten, wij zorgen ervoor dat er een afspraak voor jullie beiden in de agenda komt.

Wat je zeker ook een goed idee zult vinden, is de 3 jaarlijkse meetings ROI NOW die we vanaf het najaar op de kalender zetten. Hierbij brengen we organisaties die bewezen renderende innovatieve concepten hebben, in direct contact met beleggers, eigenaren en projectontwikkelaars. Tijdens een pitch kun jij jouw organisatie voor het voetlicht brengen, wij zorgen voor een tafel met mogelijke interessante gesprekspartners om te vervolgen. Wederzijdse return on investment realiseren, daar houden wij van. De eerste kun je op 3 december as bij CBRE GI tegemoet zien.

Structuur

Tenslotte kan ik je verklappen dat we ook bezig zijn de structuur van de meetings zodanig op te lijnen, dat deze beter past bij onze groeiende stichting. We leggen hier nu de laatste hand aan en bespreken de details dan met onze RvA en het Strategy Team. Ik ben echt onvoorstelbaar trots dat Anne Bodingza en Wiebe Brink vanaf deze zomer actief onze adviseurs zullen zijn. Belangrijk om onze strategie en visie steeds te blijven toetsen.

Veel plezier bij het bekijken van de filmpjes, het was voor ons goed om te zien dat onze input geresulteerd heeft in mooie meetings, goede samenwerkingen, interessante businessmogelijkheden en een steeds betere invulling van het full service concept. Geweldig ook dat de coaching van high potentials heeft geresulteerd in nieuwe business concepten en presentaties tijdens Provada.

Inderdaad, het is onze taak om jouw succes te stimuleren.

Zie ik je gauw weer? Fijn, ik verheug me.

Warme groet,

Claudia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.