Hartelijk welkom Michael Hesp!

 

Met veel genoegen mogen wij Michael Hesp welkom heten bij het Strategy Team van Sociëteit Vastgoed!

 

Michael is verantwoordelijk is voor Portfolio Strategy & Analytics voor de Nederlandse activiteiten van CBRE Global Investors. Hesp publiceert daarnaast onder andere regelmatig in de Financiële Telegraaf.

 

Wij delen dan ook graag ter kennismaking zijn laatste colums met jou:

 

 

Wat gaf Michael aan als reden voor deelname in het Strategy Team van Sociëteit Vastgoed?

 

“Toekomstbestendig investeren in vastgoed vraagt om een doordachte visie. De beleggingsvisie is niet alleen belangrijk voor de financiële performance van de eigen investeringsprogramma’s. De allocatie van middelen draagt ook bij aan de verdere vormgeving van Nederland. Het Strategy Team en Sociëteit Vastgoed biedt een interessant netwerk om kennis te delen voor gezamenlijke visievorming”.

 

Heel hartelijk welkom Michael, wij kijken ernaar uit om door een actieve samenwerking kennis te delen en daarnaast innovatie en visie voor de sector te kunnen ontwikkelen.

 

Zo denkt het Strategy Team er met elkaar over na over hoe wij de strategie, die nodig is om onze organisaties exponentieel te laten ontwikkelen, in kunnen zetten en vooral hoe wij alle betrokkenen daarin mee kunnen nemen. Kennis delen is daarbij een eerste vereiste.

 

De meerwaarde van het Strategy Team zal blijvend neigen naar het ontwikkelen van een visie op het toekomst-gereed maken van organisaties en de maatschappelijke waarde van werk. Door voorop te (blijven) lopen kunnen we concreet adviseren en begeleiden om daarmee de aangesloten members van Sociëteit Vastgoed succesvol(er) te laten zijn.

 

NB. De publicaties van Michael Hesp zullen ook gedeeld worden op Sociëteit Vastgoed Academy, in gedetailleerde vorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.