Hans Peter Fris lid Raad van Advies Sociëteit Vastgoed Netwerk

Onlangs heeft vastgoedspecialist in Metropoolregio Amsterdam Hans Peter Fris, als zeer ervaren ondernemende directeur van FRIS, de rol van ambassadeur geaccepteerd ter versterking van de Raad van Advies van Sociëteit Vastgoed Netwerk.

Nieuwe structuur

Deze waardevolle invulling past in de nieuwe structuur van het verbindende (inter) nationale bouw- en vastgoednetwerk van de stichting. In een sterk en loyaal opererend netwerk van honderden beslissingnemers wordt de volledige range aan Vastgoed Disciplines samengebracht ter versterking van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Hiertoe worden jaarlijks, buiten de 30 meetings en events, ook opleidingen en workshops aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy. Kennis bundelen en expertise delen zorgt voor effectieve leer- en ontwikkelingsdoelen ter stimulans van de members en het netwerk.

De nieuwe structuur van Sociëteit Vastgoed Netwerk zal het dagelijks bestuur de mogelijkheid bieden tot verdere groei en ontwikkeling. Door middel van diverse Leaders of Change Teams, waar de Raad van Advies er één van is, zullen de Leader Teams sector overstijgend hun input ter optimalisatie van de stichting en ter versterking van de branche delen. Het aanjagen van innovatie staat daarbij centraal terwijl een multilateraal vertrouwen georganiseerd wordt door het introduceren van nieuwe business modellen.

Hans Peter Fris

Hans Peter Fris is gevraagd voor de functie van ambassadeur vanwege zijn jarenlange kennis en ervaring in de zakelijke en particuliere vastgoeddienstverlening en zijn ambitie om klanten optimaal en proactief te ontzorgen. FRIS bestaat sinds 1923 en is onder leiding van Hans Peter uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende full-service vastgoedbedrijven van Nederland, met activiteiten in woning- bedrijfs- en beleggingsmakelaardij, beheer, onderzoek, advies, taxaties en verzekeringen.

“Sinds 2018 organiseren wij de FRIS borrel op de PROVADA in samenwerking met Sociëteit Vastgoed. Sociëteit Vastgoed versterkt het succes van FRIS en visa versa. Ik kijk met enthousiasme uit naar mijn ambassadeurschap en zal proberen mijn kennis en ervaring in te  zetten om Sociëteit Vastgoed te ondersteunen in het bereiken van de beoogde doelen. Netwerken en kennis delen zijn essentiële zaken en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, aldus Hans Peter Fris.

Waardevolle samenwerking

Deze waardevolle samenwerking past in de gewenste meerwaarde die Sociëteit Vastgoed voortdurend wenst te bieden: ”Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij de sector te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”.

Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit Hans-Peter Fris, Huib Boissevain (CEO Annexum), Hans Touw (Managing director Residential Redevco), Mannes Smelt (Eigenaar VastgoedPartner), Mark Debets (COO LRC Group), Petran van Heel (Sector banker ABN AMRO bouw & vastgoed) en Jurgen de Zwart (Directeur/eigenaar ABC Vastgoed Groep). De Raad van Advies wordt voor juridisch en financieel advies bijgestaan door Ewoud Pranger (Eigenaar ITPA).

horus sociëteit vastgoed

 

Leader Teams 

De nieuwe structuur van Sociëteit Vastgoed wordt geformeerd door diverse Leader Teams, welke gekenmerkt worden door de aanwezigheid en bundeling van expertise, leiderschap, kennis, kunde en de sterke motivatie tot samenwerking.

HORUS 

De keuze voor de symbolische naam van HORUS voor de Raad van Advies: ‘Horus was een dynastiegod, de grondlegger en bewaker van de structuur, die kracht, inzage, genezing en kennis vertegenwoordigde, de keuze van de raad der goden, met alziende ogen, ook ten aanzien van persoonlijke emoties’.

De nieuwe structuur en de invulling van de diverse Leader Teams, waaronder het Bestuur, zullen de komende weken verder met de vastgoedsector gedeeld gaan worden.

 

Voor meer informatie:

Hans Peter Fris

FRIS

T+316 54 97 63 88  (Mobiel)

I h.p.fris@fris.nl

LinkedIn

Linkedin FRIS

 

Sociëteit Vastgoed Netwerk

Claudia van Haeften MBA MSV
Directeur / Founder

T 0031627058824

W www.societeitvastgoed.eu

I www.societeitvastgoed.academy

I info@societeitvastgoed.eu

LinkedIn

LinkedIn Sociëteit Vastgoed

 

Leaders of Change