Gemakkelijke tools om jouw netwerk te versterken

Druk bezig met het schrijven van ons nieuwe nieuwsmagazine, die dezelfde titel krijgt als dit bericht, overviel me een enorm gevoel van dankbaarheid.

Ik keek om me heen, zag het prachtige kantoor waar we recent onze intrek in mochten nemen, en besefte opnieuw dat samenwerken en geven de belangrijkste ingrediënten zijn voor het voeren van een sterke organisatie.

Wij hebben de afgelopen weken enorm veel bijzondere ervaringen beleefd die de kennis omtrent verbinden en versterken opnieuw onderbouwden.

Deel uitmaken van een loyaal netwerk

Tijdens Provada, wat echt een home-coming party is om kennis en netwerk te delen, leerden wij nieuwe relaties kennen die Sociëteit Vastgoed al langere tijd volgden op social media. Geweldig dat zij daarbij te kennen gaven aan te willen sluiten, omdat zij onze activiteiten niet langer wilden volgen, maar er concreet deel van uit wilden maken.

Dat gaf ons te denken. Hoe zorgden wij ervoor dat wij meer relaties daadwerkelijk deel uit konden laten maken van onze visie voor de toekomst van de sector. Gelijktijdig  besloten wij dat het tijd was onze structuur te optimaliseren nu we 3 jaar bestaan.

Het dagelijks bestuur en de staff is de kern vanwaaruit wij de 30 meetings, opleidingen, events en kennis delen. Die kern willen we nu, om verdere groei te begeleiden en nog meer waarde toe te kunnen voegen, laten adviseren, stimuleren, motiveren en inspireren door experts in hun vakgebied, binnen en buiten de vastgoedsector.

Nieuwe structuur

We formeerden in totaal 9 teams, bestaande uit Leaders of Change. Ieder team kreeg een eigen unieke naam, geïnspireerd op Egyptische goden. Ieder team stelden wij samen uit gecommitteerde members met een sterke visie en focus, waardoor ieder team een bolwerk werd van kennis, ervaring, expertise en strategie.

Tijdens het formeren van de teams bespraken wij uitvoerig onze ideeën en toekomstverwachtingen. Immers, verandering is noodzaak bij ontwikkeling en innovatie. Geïnspireerd en enthousiast delen wij nu onze gezamenlijke doelstellingen om persoonlijke en zakelijke groei te intensiveren. Voor onszelf en ons netwerk.

Zo ontstonden Leaders of Change Teams die ons gaan informeren en stimuleren omtrent alle onderwerpen die van belang zijn voor onze toekomst. Zoals op het gebied van high tech,  PropTech en innovatie. Een team wat gebundelde kennis en expertise deelt met een toekomstgerichte blik op strategie en ontwikkeling. Young Real Estate Executives die hun inspiratie en denkwijzen delen met het Circulaire Team. De Raad van Advies die spreekt met het Bestuur en financieel en juridische experts over invulling en toepassing. Het academische team wat advies en begeleiding invulling geeft bij kennisdeling en opleidingen. En het WIN team, wat onderbouwing biedt voor specifieke meetings en informatiedeling. (iedere week vullen wij de structuur op de website aan met het delen van een nieuw team)

Zo zijn we niet alleen in staat Sociëteit Vastgoed naar het volgende level te brengen, maar wensen wij door effectief samen te werken de gehele sector blijvend positief aan te jagen en stimulerend te voeden met innovatie, kennis en direct toepasbare tools. Hierdoor is het steeds mogelijk renderende businesscases te realiseren.

Een interne evolutie, gericht op externe ontwikkeling, die we steevast bespraken én afstemmen met onze adviseurs.

Waardevolle professionals

Nu de teams (zo goed als) samengesteld zijn en wij vol trots steeds een nieuw team aan jou kunnen voorstellen, beseffen wij opnieuw hoe bijzonder het is om samen te (gaan) werken met al deze unieke persoonlijkheden, waardevolle professionals en geweldig positieve mensen die bereid zijn te delen.

Het team wat wij vandaag graag met jou delen is CHONS. Chons is in de Egyptische mythologie de maangod, de mediator tussen verleden en toekomst die vanuit kennis in staat is te verbinden en de ‘perfecte’ vrede te sluiten. De vertegenwoordiger van jeugd en wetenschap.

Wij stellen ze met trots aan je voor!

De nieuwe ontwikkelingen resulteerden ook in de aansluiting van veel geweldige nieuwe members. En tot nieuwe samenwerkingen, waarmee wij samen écht het verschil kunnen maken (de ontknoping volgt volgende maand!).

Welcome Home

We stellen de nieuwe members (sinds Provada) graag aan je voor:

 • Joep Breukels Commercieel Directeur Nederland at RENSON
 • Ruud Bronsdijk Commercieel Manager Nederland at Heijmans
 • Maarten van Duijn Directievoorzitter Heijmans Vastgoed
 • Rutger Schuur Boardmember Dutch Green Building Council
 • Peter Keur DGA KOA BV
 • Joost Bronger Project Adviseur architecten Noord Nederland RENSON
 • Lex De Veth Directeur at ACM Vastgoed Groep BV
 • Jan van Haren Salesmanager BLOXS Software
 • Frank Bosch CEO Yield Plus Nederland BV
 • Oscar Bergh Directeur Houtindustrie Amersfoort
 • Carl van Vught Sales & Marketing Director Senso
 • Jaap-Jan Smit, Head of development Dutchen Development
 • Bob Smit Commercieel directeur Aluverre
 • Robbert Jan Meerman Owner Solid Recruitment
 • Jaron Bollegraaf Owner Solid Recruitment
 • Sacha Hoek Real Estate Corporate Finance JLL
 • Liselot Dalenoord Country Manager Benelux RICS
 • Luke Liplijn, CEO Consumatrix
 • Arjan Bultman, Managing Director Mobeazy

Welkom! We zijn ontzettend blij met jullie versterking van ons loyale en sterke netwerk.

En tijdens al deze ontwikkelingen verhuisden wij, installeerden ons in het mooiste kantoorpand op een toplocatie, om ook daarmee nog meer waarde toe te kunnen voegen.

Ons kantoor is van onze members

Ons kantoor is immers ook het kantoor van onze members! De deur staat altijd open, er zijn genoeg werkplekken, de koffie is vers en we verwelkomen je met heel veel plezier.

Geweldig om op deze locatie ook verdere invulling te kunnen geven aan wat wij het afgelopen jaar met zoveel succes hebben mogen begeleiden, het coachen van high potentials, het geven van beurstrainingen en invulling geven aan renderende marketing en pr. Dat kunnen we nu aanbieden aan meerdere relaties en members tegelijk, buiten dat we dit uiteraard ook op individuele basis blijven uitvoeren.

De komst naar het nieuwe kantoor zorgde er ook voor dat we zoveel attente en warme gelukwensen in ontvangst mochten nemen. Nogmaals dank daarvoor!

Ladies in Real Estate 

Het was een goed moment om in deze positieve flow een nieuwe opzet te lanceren, Ladies in Real Estate, genaamd WIN (Women Innovation Network), powered by Sociëteit Vastgoed. De eerste meeting, een geweldig succesvolle lunch in de Harbour Club in Adam Zuid met 11 prachtvrouwen vroeg dan ook direct om herhaling. We gaan deze waardevolle events minimaal éénmaal per kwartaal aan de agenda toevoegen.

Alles om in alle opzichten een waardevolle invulling te kunnen geven aan de wensen van onze members.

Je begrijpt dat al deze gebeurtenissen dus zorgen voor grote dankbaarheid en de wens dat wederkerig te maken.

Vastgoedborrel 26 juli as

Met veel plezier nodig ik jou dan ook uit voor dé vastgoedborrel op 26 juli as in de Airborne Tower in Arnhem, op de 10e etage (met een spectaculair uitzicht over de zuidas van het oosten).

We nodigen jou ook graag uit voor de opleiding die we op 22 augustus organiseren, die directe tools, inzichten en mogelijkheden biedt voor jouw zichtbaarheid en zakelijke groei en succes.

Een prachtige nieuwe week gewenst, ik verheug me jou snel weer te zien en te spreken! Ik hoop van harte jou bij de eerste vastgoedborrel te mogen verwelkomen en jou te spreken tijdens de training op 22 augustus as.

Een hartelijke zomergroet,

Claudia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.