Even wat leuke fragmenten delen!

 

Heel erg leuk om op deze decembermiddag door mijn foto’s en opnames op je telefoon te scrollen en er dan snel even een filmpje van te maken. Dan komen de mooie herinneringen direct terug aan de meetings, bijeenkomsten, gesprekken en leuke ontmoetingen van de afgelopen maanden! Gelukkig hebben we deze maand nog 2 topevents op de kalender staan.

 

Op 13 december organiseren wij samen met ASRE de masterclass beleggingen waar ik je van harte voor uitnodig. We hebben onverwachts nog een paar plaatsen ter beschikking gekregen erbij!

Op 18 december gaan we een onvoorstelbaar mooi congres presenteren dankzij Vesteda. Ik ben echt heel erg trots op de sprekers van deze dag, een geweldige afsluiting van een prachtig jaar.

 

En ja, natuurlijk zijn we druk bezig met de kalender voor 2019! De diners tijdens EXPO REAL gaan we toevoegen volgende week, net als de ontbijtsessies. Zo zal de agenda zich weer vullen met waardevolle sessies waarbij je gezellige mensen ontmoet, kennis opdoet, je netwerk uitbreidt en verrijkt terug naar huis rijdt na afloop.

 

Ik verheug me dat jij erbij zult zijn. Graag tot dan!

 

Warme groet, Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.