De warme oktobermaand

Wat fijn om ook deze maand weer mooi nieuws te mogen delen.  Het lijkt alsof we nog maar net  terug zijn van EXPO REAL, waar we heel veel warme relaties spraken en 2 mooie diners mochten organiseren. Direct erna presenteerden wij dankzij onze host MVGM het ZorgVastgoedCongres. Dat was ronduit een succes.

 

Het was echt overweldigend om het hele weekend erna appjes en mails te mogen ontvangen van bewogen gasten, die geraakt waren door de presentaties, sprekers en het onderwerp. Dat was ik zelf ook. Wat een passie en visie leeft er in de zorgvastgoedsector. Er is nog veel te doen, en toch blijkt wanneer er een meeting gefaciliteerd wordt die deze onderwerpen behandelt, er ook heel veel mogelijk is. Het was natuurlijk geweldig dat dankzij de hulp van onze dagvoorzitter Jeroen Hermus van CBRE vrijwel alle partijen zich konden presenteren. Bekijk vooral dus even de terugblik en het filmpje wat we maakten van deze mooie middag.

 

Wat natuurlijk ook uniek was deze maand, was onze eerste ontbijtsessie in CIRCL, waar wij dankzij onze ambassadeur Petran van Heel een innovatieve PropTech ochtend beleefden, samen met fijne gasten en Menno Lammers van PropTechNL. We zijn na de positieve terugkoppelingen dan ook direct aan de slag gegaan met de volgende apple-to-apple meetings in de ochtend. Gewapend met een lekker ontbijtje, goede koffie, een warm broodje en innovatieve denkers en doeners kunnen we beslist weer mooie sessies tegemoet zien. Coming up!

 

En nu is het weer vrijdagmorgen en kijk ik terug op deze maand waarin we van heel warm weer naar de echte herfsttemperaturen switchten. De Sociëteit Vastgoedvlag wappert fier in de wind als ik naar buiten kijk. Ik krijg er een warm hart van. Wat waren er veel hoogtepunten! Buiten de geslaagde meetings, de gezellige en relatieversterkende diners en het congres was er oprechte blijdschap om de aansluiting van nieuwe leden. Daar ben ik echt iedere keer weer zo dankbaar voor. Het betekent namelijk zoveel.

 

Het staat voor het feit dat we een goede uitstraling hebben, wij de juiste mensen met elkaar in contact brengen, een goede pers hebben en de nieuwsgierigheid en de overgave het wint van de terughoudendheid.  We behandelen blijkbaar de gewenste onderwerpen, maken zichtbaar duidelijk waar we mee bezig zijn en houden ons netwerk continue op de hoogte van alles wat er speelt. Daarbij bieden we bijvoorbeeld ook online universitaire kennis aan, via de Academy, wat ons inziens volledig nieuw en innovatief is. Het is bijzonder dat steeds wanneer we een nieuw onderwerp aansnijden, er direct een idee aan komt rollen wat dan ook hunkert om het daglicht te mogen zien. Stay tuned!

 

Ik kan je van harte aanbevelen je op te geven voor de komende meetings.

 

We gaan op 7 november de PAL-V bezoeken, de eerste vliegende auto waar de politie van Dubai in 2019 mee gaat rijden/vliegen. Meld je snel aan, we hebben nog een aantal plaatsen voor deze unieke ochtend, die we afsluiten met een goede lunch.

Tevens attenderen we je graag op het congres wat New Horizon organiseert op 29 november aanstaande. Members van Sociëteit Vastgoed kunnen zonder kosten deelnemen aan dit spraakmakende event. Op 13 december organiseren wij samen met de Amsterdam School of Real Estate de Masterclass Beleggingen, waar Peter van Gool samen met Esther Dekker ons meer vertellen over investeren en rendement.

 

We sluiten het jaar op ludieke wijze af, samen met Vesteda op 18 december aanstaande. Het onderwerp is het meest besproken in de sector, het Wonen-vraagstuk. We hebben echt alle top Beslissingnemers voor jou samengebracht, zodat jij deze middag volledig geïnformeerd wordt over de achterkant van de mogelijkheden en ontwikkelingen. Natuurlijk sluiten we deze laatste meeting van het jaar bijzonder feestelijk af samen!

 

Maar voor het zover is, wil ik jou eerst bedanken, voor alle likes, voor alle berichten, voor jouw komst naar de meeting(s), voor jouw aansluiting, voor jouw vertrouwen, voor jouw warme berichten, voor het delen en zeker ook voor jouw gastvrijheid. Zonder jou kunnen wij niet doen wat wij nu realiseren. Heel erg bedankt!

Wij gaan er zeker weer het allerbeste en allermooiste van maken wat mogelijk is. Fijn om dat ook weer met jou te mogen delen!

 

Heb een mooie avond, geniet van het nieuwe seizoen en weet dat je welkom bent. Wij kijken uit naar jouw komst. Heel graag tot dan,

 

Met een warme groet, Claudia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.