De Raad van Advies Sociëteit Vastgoed wordt uitgebreid

Sociëteit Vastgoed is in 2016 opgericht vanuit de gesignaleerde behoefte om vraag en aanbod samen te brengen. In 2 jaar tijd is Sociëteit Vastgoed uitgegroeid naar een stichting die centraal staat in de sector. Het USP is de volledige range aan Vastgoed Disciplines, samengebracht in een sterk (inter)nationaal opererend netwerk van honderden Beslissingnemers. Daarnaast wordt educatie aangeboden via Sociëteit Vastgoed Academy, in samenwerking met bijvoorbeeld ASRE, FOI en Vastgoed Belang.

 

Recent heeft Hans Touw, als zeer ervaren en ondernemende directeur en consultant in vastgoed en organisatie ontwikkeling, de rol van ambassadeur geaccepteerd ter versterking van de Raad van Advies. De ambassadeurs en financieel adviseur vormen samen de Raad van Advies en adviseren het Bestuur van Sociëteit Vastgoed bij besluitvorming, strategie en invulling van de doelstellingen.

 

De Raad van Advies bestaat verder uit Huib Boissevain, CEO Annexum, Jan van den Hogen,  Head of Tenant Relationship Management Logistiek bij DEKA Immobiliën GmbH en Course Leader/ Lecturer bij Saxion University of Applied Sciences, Mark Debets, CCO bij LRC Group, Jurgen de Zwart, Owner ABC Vastgoed Groep, Petran van Heel, sector banker bouw & vastgoed ABN AMRO, Pieter van Herk, Directeur / Eigenaar Connect Invest en Ewoud Pranger, Directeur / Eigenaar ITPA BV / docent Executive Program Finance & Risk Management (Erasmus Universiteit Rotterdam).

 

Hans Touw is gevraagd voor deze functie vanwege zijn enorme kennis en ervaring in de sector, zijn actieve rol bij de samenstelling en performance van beleggingsportefeuille(s) en de gewenste mogelijkheden om met elkaar het succes van Sociëteit Vastgoed te versterken. Hans is een bijzonder positieve inspirator en motivator en deze mentaliteit staat borg voor zijn ondernemende en actiegerichte aanpak.

 

Deze samenwerking past in de gewenste meerwaarde die Sociëteit Vastgoed voortdurend wenst te bieden. “Door voorop te (blijven) lopen en kennis en expertise te bundelen wensen wij de sector te stimuleren een brede visie te formuleren voor de toekomst”.

 

 

Zie ook de publicatie in PropertyNL

 

Voor meer informatie neem contact op met:

Hans Touw FRICS

T+31610931493 (Mobiel)

I hans@touw.eu

LinkedIn

 

Sociëteit Vastgoed

Claudia van Haeften MBA MSV
Directeur / Founder

T 0031627058824

W www.societeitvastgoed.eu I www.societeitvastgoed.academy

I info@societeitvastgoed.eu

LinkedIn

LinkedIn Sociëteit Vastgoed