All we need is YOU!

 

Ik deel hierbij graag een korte samenvoeging die aangeeft dat wij unieke en bijzondere events organiseren en de bouw- en vastgoedsector daarbij heel graag als onze gasten verwelkomen. Al kijkende mis ik bijvoorbeeld het geweldige talking diner in Den Haag, het bezoeken van Tesla Motors, onze aanwezigheid bij de Pal-V Liberty (the flying car), de private tour door de 2e Kamer, het golfevent en nog veel meer. Wat was het een bijzonder jaar!

 

Wij kijken terug op 18 geweldige meetings in 2017 waarbij niet alleen wij groeiden maar waarbij vooral jij als onze gast tevreden haar huis ging. Je ontmoette nieuwe interessante mensen, deed steeds ontzettend veel kennis op, hoorde alles over de laatste techniek en mogelijkheden, werd persoonlijk voorgesteld aan juist die business relatie waar je graag verder mee wilde spreken én natuurlijk was er steeds het allerlekkerste eten en de beste drankjes en smaakmakende hapjes. De locatie? Steevast inspirerend.

 

Ik maak dan ook een diepe buiging naar mijn zo gewaardeerde netwerk, die ik mijn zakelijke familie noem. Dank voor jullie vertrouwen, energie, kracht, gedeelde kennis en wijsheid. Dank dat jullie aansluiten, aanwezig zijn en bereid zijn te delen.

 

Dank vooraal ook aan onze hosts die onze aanwezigheid op hun locaties mogelijk maakten en dit met zoveel enthousiasme deden, zodat wij steeds een mooi event konden organiseren.

 

Dank voor de fijne en positieve samenwerking Violette Schaad.  Het was geweldig om dit gedurende het eerste jaar met jou op te mogen bouwen,

 

Dank voor de sterke invulling van de rol van assistent sinds eind oktober Constantijn. Je bent een enorme aanvulling en steun en het is fijn je terug in de sector te verwelkomen!

 

Dank aan mijn geweldige ambassadeurs, onze Raad van Advies, voor alle goede gesprekken, steun en begeleiding. Jullie waren mijn ankers en zorgen steeds voor de juiste koers.

 

Dank aan allen die de groei van Sociëteit Vastgoed mogelijk hebben gemaakt. Ik buig oprecht en met een warm hart met heel veel waardering en respect voor jullie allen.

 

Samen groeien werkt en loont. Wat een mooi jaar sluiten we samen af.

 

Ik popel om je in 2018 te zien bij hét Innovatie voor de vastgoedsector-congres.

Laten we er samen opnieuw een bijzonder, innoverend en sterk op wederzijdse groei gericht jaar van maken.

 

Omdat jullie mij zoveel geven, wil ik dat graag wederkerig maken.

 

Het event van 25 januari stellen we open, zonder vergoeding of declaratie. Wij dragen die kosten. Zodat ook jij kennis kan maken met wie Sociëteit Vastgoed is en met wat wij doen en wij jou voor kunnen stellen aan het netwerk dat wij vertegenwoordigen. Ben je al aangesloten? Inviteer dan een relatie of collega uit jouw directieteam of MT, zodat ook zij deelgenoot worden. Wij beloven dat het een heel bijzonder begin van een prachtig jaar wordt!

 

All we need is YOU!

 

Een warme en hartelijke groet,

 

Claudia van Haeften MBA MSV

Voorzitter Sociëteit Vastgoed