13 maart 2019, MIPIM in Cannes

12 - 14 maart 2019, MIPIM Cannes

Afbeeldingsresultaat voor mipim cannes   Afbeeldingsresultaat voor mipim diner

 

Mipim 2019, we verheugen ons nu reeds op de mogelijkheid elkaar te zien en te spreken in Cannes, samen met duizenden andere vastgoedprofessionals.

 

Sociëteit Vastgoed maakt MIPIM ieder jaar onvergetelijk door haar netwerk te inviteren voor een aantal relatieversterkende meetings.

 

We starten op 13 maart 2019 met een ontbijtsessie in het Carlton, in samenwerking met OSRE. Maximaal 30 gasten gaan hier samen in gesprek over de toepastbare mogelijkheden omtrent data en wonen voor executives.

 

Op 13 maart organiseren wij wederom in de avond hét vastgoeddiner in Baoli, Cannes. Voor 24 vastgoedrelaties organiseren wij deze avond waar we herinneringen op deze unieke high end locatie.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor baoli cannes   Afbeeldingsresultaat voor mipim diner

 

Sluit je aan als vastgoedprofessional en beleef een kennisverrijkende ontbijtsessie op 13 maart as in het prachtige Carlton hotel en sluit de avond af met een verrukkelijk diner met goede muziek en uiteraard een geweldig gezelschap in Baoli.

 

Zonder reserveringen (die volledig vantevoren voldaan dienen te worden, toegang en deelname niet mogelijk is) is toegang tot de Baoli niet mogelijk.

 

Je kunt je nu aanmelden voor de goed verzorgde ontbijtsessie ism OSRE in het Carlton én de fantastische avond in Baoli tijdens MIPIM 2019.

 

  • Ontbijtsessie is zonder kosten te bezoeken (executives only)

 

  • Kosten diner deelname € 245,00 all inclusive voor members, € 300,00 all inclusive voor niet-members. Datum 13 maart 2018, aanvang 20.00uur. #BETHERE! NB. DINER IS VOLGEBOEKT 

 

  • WIL JIJ ONS UITNODIGEN VOOR JOUW EVENT, MEETING, DINER OF LUNCH? WIJ KOMEN GRAAG NAAR JE TOE

 

Afbeeldingsresultaat voor mipim cannes  Afbeeldingsresultaat voor mipim cannes  Gerelateerde afbeelding