Meerwaarde Membership

Excellence as a standard

Wij bieden onze members ondersteunende diensten en service, waardoor wij onze dienstverlening continue optimaliseren.

Members brengen wij graag persoonlijk met elkaar in contact. Wens jij kennis te maken met een van de andere members en wil jij graag een afspraak (laten) inplannen? Dat doen wij graag voor jou. Zou jij graag persoonlijk voorgesteld worden aan een van de members? Laat het ons weten en wij arrangeren dit direct.

Jouw succes is onze doelstelling. Met dat uitgangspunt bieden wij jou 30 meetings per jaar om te netwerken en te connecten met jouw gewenste relaties. Daarnaast bieden wij een Academy voor jou als professional die zich steeds wenst te ontwikkelen.

Sociëteit Vastgoed biedt jou een Full Service concept

 • Sociëteit Vastgoed Network: Lees verder
  Als member van Sociëteit Vastgoed kun je direct toetreden tot het members only Sociëteit Vastgoed Network op LinkedIn, een speciale groep, waar je andere members gemakkelijk kunt vinden en direct contact kunt leggen.
 • Connect, Develop & Improve
  Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies bieden wij tevens gerichte cursussen en persoonlijke opleidingen voor kleinere groepen, of individuele begeleiding zoals bij coaching en training. Wij nodigen jou hier van harte voor uit via onze social media kanalen, in de nieuwsbrief of wanneer wij elkaar spreken. Lees verder
 • Job Connector: Lees verder
  Onbeperkt vacatures plaatsen op ons platform.
 • Persbureau: Lees verder
  Artikelen, Interviews, Persberichten en content laten opmaken en publiceren? Heel graag, wij bieden middels professionele ondersteuning en samenwerkingen diverse mogelijkheden.
 • Nieuws delen: Lees verder
  Nieuws delen via Nieuwsbrief, sociale media en onze Websites? Natuurlijk!
 • Events: Lees verder
  Organiseren van meetings en events op jouw locatie(s)? Wij organiseren het graag van jou.
  Daarnaast bieden wij onze members vanwege samenwerkingen met bijvoorbeeld MIPIM REED de mogelijkheid de internationale vastgoedbeurzen zoals MIPIM in Cannes en MIPIM PropTech in Parijs met een aantrekkelijke korting te bezoeken.
 • Coaching: Lees verder
  Training en begeleiding van High Potentials binnen jouw organisatie, ‘the next CEO’.
 • Opleidingen en cursussen: Lees verder
  Ontwikkelen en leren duurt immers een leven lang. Wij bieden relevante opleidingen met kortingen en cursussen kosteloos aan voor onze members via de Academy.
 • Vraag en Aanbod: Lees verder
  Als member kun jij wat jij zoekt of aanbiedt in de sector gemakkelijk middels ons platform tonen, met een link naar jouw contactgegevens.
 • Certificering: Lees verder
  Jij ontvangt als member jouw certificering als waarborg voor de kwaliteit en expertise van de diensten en/of producten waar jij garant voor staat. Na ontvangst van het certificaat ben jij gemachtigd de titel MSV te dragen als borging en uiting van jouw professionele status als expert in de sector. Jouw expertise blijven wij graag optimaal voeden door opleidingen, trainingen, masterclasses, MOOCs en workshops.
 • Productions: Lees verder
  PR ondersteuning door middel van vlogs en video’s, for members only.

“Wat mogen wij voor jou doen?”

MOOCS

Wij bieden jou als member ook de mogelijkheid online opleidingen te volgen, zonder bijkomende kosten via de Academy.

De Massive Open Online Courses bestrijken diverse academische opleidingen, die alle vastgoed gerelateerd zijn.

Je kunt ze hier bekijken, je kunt je uiteraard ook direct aanmelden: