Membership Voordelen

We provide you with the best experience

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap (membership)?

 

 1. UITMUNTENDE SERVICE

 2. TOPKWALITEIT

 3. ONTZORGEND & PROFESSIONEEL

 4. WAARDEVOL & CREATIEF 

 5. INNOVATIEF & VERBINDEND

 

 • Sterk, loyaal en groot netwerk om kennis, ervaring en business te delen.
 • Juiste afspiegeling van de sector. Vastgoed-bloedgroepen worden steeds gecheckd zodat we een juiste invulling van beleggers, ontwikkelaars, beheerders en leveranciers zijn én blijven.
 • Academy (opleidingen), PersBureau (artikelen, persberichten en interviews) en JobConnector (Werving en Selectie) met hoge kortingen.
 • Zonder bijkomende kosten meetings bezoeken (30x per jaar) op verrassende locaties met topsprekers, een goede catering en excellente service.
 • Diners tijdens nationale en internationale vastgoedbeurzen (met kostendekkende eigen bijdrage).
 • Members hebben continue de mogelijkheid via de nieuwsbrief (verzonden aan 3000 relaties) en de website (20.000 unieke bezoekers per maand) hun artikelen, blogs en nieuwsitems te delen met het netwerk.
 • Members kunnen ongelimiteerd hun vacatures op de website plaatsen, pas wanneer onze begeleiding ingeschakeld wordt bij W&S, gaan wij in gesprek over een mogelijke fee.
 • Waardevolle relaties met zakelijke belangen staan centraal, vandaar dat wij altijd persoonlijk met jou in gesprek gaan bij jouw aanmelding, vragen of wensen.
 • Jij ontvangt voorafgaand én na afloop van de meeting de gastenlijst met alle informatie per gast, per mail, zodat er direct contact gelegd kan worden.
 • De members zijn allen bereid hun netwerk, contacten, kennis, ervaring en business met jou te delen.
 • Samenwerking met partner organisaties zodat tijdens iedere meeting nieuwe contacten gemaakt worden.
 • Wj zijn voorlopers in innovatie, circulariteit en techniek zodat jij steeds beschikt over de meest actuele informatie (Zie bijvoorbeeld PropTech, Nieuws en Vlogs).
 • De titel MSV (Member of Sociëteit Vastgoed) geeft aan dat de kennis- kunde, expertise en ons netwerk borg staat voor het persoonlijke professionele cv.
 • MOOC staat voor Massive Open Online Course; een online cursus, die tevens wordt uitgegeven door Harvard Business University. Sociëteit Vastgoed biedt deze unieke en kostenloze dienst uitsluitend aan voor de members van Sociëteit Vastgoed. (MOOCs leveren na afronding PE punten op).
 • Wij leveren kennis, gezelligheid, service en een voortreffelijke kwaliteit bij bijzondere meetings en workshops (van members voor members) die een jaar van tevoren al te boeken zijn (zo kun je gemakkelijk en ruim van tevoren jouw agenda hierop inrichten).
 •  Coaching van Young High Professionals in jouw organisatie (iedere 2 maanden gesprek en begeleiding)
 • Wij zijn een stichting zonder winstoogmerkThe first of a new generation real estate networks with a focus on high-tech and add our high touch.

 

PERSOONLIJK LIDMAATSCHAP

 

Wanneer jij persoonlijk aan wenst te sluiten en gebruik wenst te maken van de vele voordelen van het membership, is het persoonlijk lidmaatschap voor jou het meest geschikt. Aan alle meetings, bijeenkomsten, workshops, masterclasses, kennis-sessies en ontbijtbijeenkomsten kun jij zonder bijkomende kosten actief deelnemen. Voor de diners en zeilregatta vragen wij een kostendekkende eigen bijdrage. Wij plaatsen jouw naam en organisatie met foto graag op de website, wat direct zorgt voor zichtbaarheid en herkenning in de sector. Daarnaast delen wij jouw successen met trots met ons netwerk via de nieuwsbrief of social media.

 

Kosten Persoonlijk Lidmaatschap € 750,00 per jaar

 

BEDRIJFSLIDMAATSCHAP

 

Wil jij met meerdere personen uit jouw organisatie gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap van Sociëteit Vastgoed ? Dan is het bedrijfslidmaatschap het meest geschikt. Als bedrijfslid meld jij je altijd met minimaal 2 personen tegelijk aan voor het lidmaatschap. Dit biedt een prettige staffelkorting op. Daarnaast kun je gebruik maken van het lidmaatschap met jouw  hele MT of directieteam (wanneer één van jullie verhinderd is, kan er door een ander MT of directielid toch invulling gegeven worden aan de gewenste aanwezigheid). Er is dan ook steeds de mogelijkheid met 2 personen uit de organisatie de meetings te bezoeken en hieraan deel te nemen.

 

Kosten Bedrijfslidmaatschap, eerste persoon € 750,00 – tweede persoon € 650,00 – derde persoon € 550,00 per jaar

 

YOUNG REAL ESTATE PROFESSIONALS/ START UP

 

Het Young Real Estate Professionals Collectief is opgericht voor startups die maximaal 3 jaar in hun business actief zijn. De startup is eigenaar, partner, medebestuurder of oprichter van een innovatieve vastgoed-gerelateerde organisatie.

 

Sociëteit Vastgoed begeleidt de Young Real Estate Professionals zodat er in een samenwerkingsverband geprofiteerd kan worden van de mogelijkheden die geboden worden in de vastgoedmarkt door gemeenschappelijke belangen na te streven. Deze belangen worden ingevuld door samen te sparren, connecties en mogelijkheden te delen en samen te werken. Op deze manier kunnen de YREP’S profiteren van de scale up personen en bedrijven die aangesloten zijn bij Sociëteit Vastgoed.

 

Kosten Start Up Lidmaatschap € 450,00 per jaar

 

EXCLUSIEF PRIME LIDMAATSCHAP

 

Het Exclusieve Prime Membership betekent dat alle meetings van Sociëteit Vastgoed, inclusief de zeilregatta en de diners en lunches op de internationale beurzen all inclusive zijn. Wanneer jij kiest voor dit bijzondere en meest exclusieve Lidmaatschap, dan bieden wij dit aan voor  een All Inclusive contributie.

 

Kosten Exclusief Prima Lidmaatschap € 1395,00 per jaar (All Inclusive € 750,00 lidmaatschap pp, diner tijdens MIPIM € 245,00, inclusief (1x) diner tijdens EXPO REAL € 245,00. inclusief zeilregatta € 250,00, inclusief diner Provada 1e dag € 69,00 en Provada 2e dag   € 89,00, inclusief (1x) ontbijtsessies € 75,00)

 

KENNISMAKINGS-LIDMAATSCHAP

 

Wanneer jij nader kennis wenst te maken met het netwerk en de bijeenkomsten van de Sociëteit Vastgoed, bieden wij jou ” een proef lidmaatschap” aan. Hiervoor kunt jij gedurende 3 aaneengesloten maanden de bijeenkomsten bijwonen, zonder bijkomende kosten, zoals een Masterclass, event, workshop, congres of unieke tour. Wanneer deze periode verstreken is en jij niet besluit op te zeggen, wordt dit kennismakings-lidmaatschap omgezet in een persoonlijk lidmaatschap.

 

Kosten uitgesteld Lidmaatschap € 300,00 voor de tijdsduur van 3 maanden

 

 

Versterk je business, netwerk en vastgoedkennis door Sociëteit Vastgoed