Productions

Sociëteit Vastgoed PR

Sociëteit Vastgoed Productions produceert haar eigen vlogs, opnames en films.

 

Wij bieden jou hieronder een aantal van onze producties. Het totale overzicht van onze films en video’s kun je natuurlijk bekijken op ons You Tube kanaal.

  • Als member bij Sociëteit Vastgoed bieden wij ook jou graag diverse extra tools en mogelijkheden jouw netwerk te intensiveren, jouw business te versterken, PR te onderbouwen en jouw kennis en kunde te delen.
  • Dit doen wij door onder andere door middel van de Sociëteit Vastgoed Academy, de meetings en events en door zichtbaarheid via de nieuwsbrief, websites en social media.
  • Wij bieden jou tevens graag de mogelijkheid jouw bedrijf en unieke professionale skills te delen met de sector en de maatschappij middels Sociëteit Vastgoed PR & Promotie en Sociëteit Vastgoed Video Producties.
  • Dit geeft concreet een enorm bereik en realiseert direct contact met jouw achterban en gewenste relaties. Dankzij een professionele video kun jij in een paar minuten aangeven waar het in jouw organisatie om draait en waar jullie mee aan het werk zijn.
  • Onze volgers op de diverse kanalen vormen met elkaar een heel groot deel van de vastgoedsector (meer dan 20.000 volgers). Dit maken wij uiteraard ook graag voor jouw business mogelijk.

Heb jij interesse?  Ben jij member van Sociëteit Vastgoed? Dan bieden wij jou deze unieke service graag aan als extra onderbouwing.

Neem direct contact op met Constantijn van Haeften, manager business development van Sociëteit Vastgoed.

Hij maakt in overleg graag een plan van aanpak met jou op, zodat jij jouw vlog met de sterke kanten van jouw business binnenkort kunt posten op jouw website en op social media. En ja, uiteraard posten wij dit ook heel graag voor onze members.