SV Projecten

Bouw- en Vastgoed Projecten

Sociëteit Vastgoed verbindt als mediator vraag en aanbod. Dat hebben wij vanaf onze start in 2016 met veel energie en positiviteit gerealiseerd door honderden professionals met elkaar op effectieve wijze te verbinden.

 

In 2017 hebben wij deze verbinding uitgebreid door Sociëteit Vastgoed Academy toe te voegen, waardoor wij workshops, masterclasses en opleidingen aan kunnen bieden. Alles ter versterking van het netwerk en onze members.

 

In 2018 hebben wij, op veler verzoek, onze diensten uitgebreid met SV PersBureau (artikelen, interviews, persberichten), SV Job Connector (wij verbinden de vacture met de juiste kandidaat), SV Productions (vlogs en video waarmee interviews nog beter zichtbaar gemaakt worden) en SV Projecten.

 

Sociëteit Vastgoed Projecten

Middels SV Projecten brengen wij als mediator opnieuw vraag en aanbod samen.  Vastgoedprojecten, ontwikkelingen, aan- en verkoop mogelijkheden, financieringen en investeringen brengen wij graag onder de aandacht bij onze members. Wij wensen hiermee onze diensten zodanig uit te breiden dat dit opnieuw leidt tot een grotere member-tevredenheid.

 

Vanwege onze uitstekende reputatie, onze onafhankelijkheid als stichting, ons grote sterke netwerk en vanwege de gewenste vertrouwelijkheid zijn wij in staat onze members hiermee te bedienen. Wij zijn, zoals je van ons gewend bent, 7 dagen per week bereikbaar. 

 

Projecten worden openbaar, of vertrouwelijk aangeboden en Sociëteit Vastgoed brengt de partijen daarbij samen als mediator. Wij adviseren niet, wij brengen uitsluitend de in de markt goed bekend staande partijen samen. Dat dit leidt tot een snelle en gewenste mogelijkheid samen te werken, wat resulteert in verder succes is duidelijk.

 

Indien gewenst, adviseren wij uiteraard graag omtrent een makelaar,  investeerder, bankier, notaris of advocaat om het project verder op de benodigde wijze verder te begeleiden.

 

Welke projecten

  • Aan- en Verkoop
  • Bouw en Vastgoed Projecten
  • Investeringen
  • Financieringen

 

Interessant?

Bel Claudia van Haeften voor een persoonlijk gesprek (0031 6 270 58824 ) of mail ons de gegevens (Info@societeitvastgoed.eu) , die wij uiteraard volledig vertrouwelijk behandelen. Wij nemen direct na ontvangst contact met jou op voor het gewenste vervolg.

 

NB. Deze extra dienst is uiteraard alleen in te zetten voor members van Sociëteit Vastgoed