SV Press

Sociëteit Vastgoed Persbureau

Sociëteit Vastgoed biedt haar members de service middels ons persbureau content te laten opmaken, persberichten te laten schrijven en deze aan te bieden aan de landelijke vastgoedpers.

 

Tevens delen wij deze content, met afbeeldingen indien gewenst, graag op onze social media kanalen en andere vastgoed gerelateerde platforms op LinkedIn en Facebook. Dit biedt een sterke zichtbaarheid, zeker omdat wij direct de gewenste kanalen aanspreken om jouw nieuws of publicatie zo effectief mogelijk te delen.

 

Heb je interesse een interview te laten schrijven en publiceren, wil je nieuws delen met de sector of ben je voornemens nieuws over jouw organisatie te delen? Sociëteit Vastgoed biedt deze toepaste service speciaal en uitsluitend aan voor haar members.

 

Uiteraard leveren wij een full concept voor een sterk gereduceerde prijs, voor een uitstekende vertaling van jouw gewenste zichtbaarheid. Precies zoals je van ons gewend bent.

 

Je kunt ons eenvoudig je wens, idee of gewenste persbericht toesturen. Wij zorgen dan dat je binnen 24 uur een offerte hebt voor de ( uitsluitend kostendekkende) totaalprijs. 

 

Deze extra service is voor members van Sociëteit Vastgoed only. Stuur jouw bericht naar info@societeitvastgoed.eu

 

Voorbeelden van onze publicaties:

 

  • Leiderschap en Innovatie in de vastgoedsector (link)
  • De dynamische markt vraag een andere kijk op Wonen (link)
  • De keten presteert beter dan de markt (link)
  • Circulaire economie creëert nieuwe marktperspectieven (link)
  • Een nieuw leven voor leegstaand vastgoed (link)
  • Zie voor meer publicaties (link)