PR & Promotie

Sociëteit Vastgoed Persbureau

Sociëteit Vastgoed biedt haar members de service middels ons persbureau content te laten opmaken, persberichten te laten schrijven en deze aan te bieden aan de landelijke vastgoedpers.

Tevens delen wij deze content graag op onze social media kanalen en andere vastgoed gerelateerde platforms op onder andere LinkedIn en Facebook. Dit biedt een sterke zichtbaarheid, zeker omdat wij direct de gewenste kanalen aanspreken om jouw nieuws of publicatie zo effectief mogelijk te delen.

Heb je interesse een interview te laten schrijven en publiceren, wil je nieuws delen met de sector of ben je voornemens nieuws over jouw organisatie te delen? Sociëteit Vastgoed biedt deze toepaste service speciaal en uitsluitend aan voor haar members.

Uiteraard leveren wij een full concept, voor een uitstekende vertaling van jouw gewenste zichtbaarheid. Precies zoals je van ons gewend bent.

Voorbeelden van onze publicaties:

 

  • Leiderschap en Innovatie in de vastgoedsector (link)
  • De dynamische markt vraag een andere kijk op Wonen (link)
  • De keten presteert beter dan de markt (link)
  • Circulaire economie creëert nieuwe marktperspectieven (link)
  • Een nieuw leven voor leegstaand vastgoed (link)

 

Journalistieke diensten

  • De best gelezen teksten met heldere omschrijvingen en vakjargon voor een betere vindbaarheid van jouw website, of verbetering van jouw populariteit op social media, wij leveren het.
  • Heb jij interesse om bij jouw advertentie een doelmatige content te plaatsen, of de sector laten weten welke events jij organiseert? Een verslaglegging daarvan die gepubliceerd wordt in de landelijke pers geeft exact die overdracht van kennis en zichtbaarheid die jij zoekt en wenst.
  • Zou jij graag een interview in de pers willen plaatsen om bekend te maken dat er wijzigingen in jouw organisatie hebben plaatsgevonden?
  • De beste wijze van zichtbaarheid realiseren gebeurt nog altijd door het geschreven woord, met ondersteuning via de diverse internet kanalen
  • Uiteraard zijn wij geregistreerd als journalist, lid van de Vereniging van Journalistiek en werken wij met de officiële perskaart die ons altijd toegang geeft tot actualiteiten en nieuws. Dit zetten wij ook graag voor jou in.

Je kunt ons eenvoudig je wens, idee of gewenste content toesturen. Wij zorgen dan dat je binnen 24 uur een offerte hebt voor de (kostendekkende) totaalprijs.

Deze extra service is voor members van Sociëteit Vastgoed only. Stuur jouw bericht naar info@societeitvastgoed.eu

Ter indicatie hierbij een selectie van de door ons gepubliceerde artikelen:

Vastgoedjournaal 

Woningmarkt.nl en Vastgoedmarkt publicaties

Publicaties NeVaP, FOI, PropertyNL, VGME en RICS

Building Holland

Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed Academy