Memberships

Invulling en details lidmaatschap
Wij nodien jou van harte uit aan te sluiten bij Sociëteit Vastgoed Netwerk. Wij bieden jou graag, ook middels ons netwerk, directe toegang tot de beslissers in de bouw- en vastgoedsector.  

Daarnaast providen wij wekelijks nieuwe mogelijkheden voor kennisdeling via de Academy. Met 30 meetings per jaar, die variëren van masterclasses, congressen en speciale Organize for the Future en ROI NOW meetings tot diners en golfdagen, bieden wij continue mogelijkheden om met waardevolle professionals te connecten.

Tevens werken wij samen met kennispartners, netwerkpartners, vrienden en academische partners om zowel jou persoonlijk als ons netwerk continue optimaal te kunnen servicen. Zo bieden wij speciaal voor onze members bouw- en vastgoed PR, Coaching, Training en Communicatie tools, die ingezet kunnen worden voor jouw organisatie. Ook op jullie eigen locatie.

Wil je graag vrijblijvend kennismaken? Laat ons weten bij welke meeting jij aan wil sluiten en wij kijken dan uit naar jouw komst als onze gast.