Events

Heb jij interesse een meeting, diner of event op jouw locatie (of elders) te laten organiseren door Sociëteit Vastgoed? Zou je hier graag het netwerk van Sociëteit Vastgoed voor inviteren?

Neem dan snel contact op met Constantijn van Haeften, manager business development. Hij kan je er direct meer over vertellen.

Zo organiseerden wij reeds kleine, middelgrote en grote events voor een aantal van onze members en sponsoren, waardoor hun management in direct contact werd gebracht met het gewenste netwerk. Daarnaast werd de organisatie van de members en sponsoren zichtbaar gemaakt bij een groot publiek, wat voor directe spin-off en zakelijke mogelijkheden zorgde. Een live event is uiteraard vele malen directer en persoonlijker dan een advertentie.

Daarnaast zorgen wij er uiteraard voor dat er content gerealiseerd wordt, waardoor maanden voorafgaand aan de meeting én maanden na de meeting hier nog uit geput kan worden. Denk aan interviews, films, vlogs, artikelen en persberichten. Vanwege het grote bereik van Sociëteit Vastgoed is het mogelijk jouw organisatie (als member of sponsor) direct onder de aandacht van jouw gewenste relaties te brengen.

Bekijk gerust de voorbeelden van de door ons uitgevoerde events en lees de tevreden uitingen van onze relaties hierover.

Heel graag tot spoedig ziens bij Sociëteit Vastgoed!