Coaching

Law of attraction coaching

Sociëteit Vastgoed biedt haar members de mogelijkheid de High Potential(s) te coachen als onderdeel van het lidmaatschap.

 

Door middel van persoonlijke gesprekken gaan wij graag met de kandidaat in gesprek. Wij bespreken daarbij gericht de doelstellingen, visie, passie en strategie.

 

Daarnaast bekijken we de mogelijkheden om de kandidaat met de gewenste relaties of organisaties uit de sector in contact te brengen. Mogelijk is er slechts één sessie nodig om de kandidaat te adviseren en te ondersteunen. Wij gaan ervan uit dat we elkaar twee of drie keer per kwartaal spreken om zo af te stemmen hoe wij de verwachtingen kunnen gaan matchen met de realiteit.

 

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van  onder andere ons netwerk, de Raad van Advies, het Strategy Team en de Sociëteit Vastgoed Academy kunnen wij de High Potential (de next CEO in de organisatie) de tools bieden die leiden tot verdere kennis, kunde en groei. Ergens voor staan, dat is wat ons als gedreven personen bijzonder maakt.

 

Wij bieden hiermee de unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling.  Dat vraagt inderdaad wel wat van de kandidaat. Maar juist daardoor is hij of zij in staat om daadwerkelijk het verschil te maken, niet alleen in de sector, maar op alle vlakken. Dit is de sleutel om duurzame meerwaarde te creëren, voor het bedrijf, voor persoonlijke relaties en voor de maatschappij. A reward for your life.

 

Wil jij de High Potential in jouw organisatie deze kans bieden?

Twijfel niet langer, we werken het grootste deel van ons leven en werken moet een vervulling zijn. Die erkenning is noodzakelijk en dient iedere dag een goed gevoel te geven. Wanneer de kandidaat doet wat hij of zij doet, en dit ook zonder salaris zou willen doen, dán is men op de gewenste bestemming aangekomen.