Coaching High Potentials

Training en begeleiding van High Potentials, ‘the next CEO’

Sociëteit Vastgoed biedt haar members de mogelijkheid de High Potential(s) binnen de aangesloten organisatie te (laten) coachen als onderdeel van het lidmaatschap.

Door middel van persoonlijke, individuele gesprekken gaan wij graag met de high potential in gesprek. Wij bespreken daarbij gericht de doelstellingen, visie, passie en strategie.

 

“Wat wil jij realiseren in jouw leven?”

Wij bespreken de mogelijkheden om de high potential met de gewenste relaties of organisaties uit de sector in contact te brengen, stemmen een stappenplan af en bespreken de pitch, de gewenste invulling en de wijze waarop wij hier met elkaar handvaten voor kunnen bieden. “Unleash the power within”

Mogelijk is er slechts één sessie nodig om de kandidaat te adviseren en te ondersteunen. Wij gaan ervan uit dat we elkaar twee of drie keer per kwartaal spreken om zo af te stemmen hoe wij de verwachtingen kunnen gaan matchen met de realiteit.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van  ons netwerk en de Sociëteit Vastgoed Academy kunnen wij de High Potential (de next CEO in de organisatie) de tools bieden die leiden tot verdere kennis, kunde en groei. Ergens voor staan, dat is wat ons als gedreven personen bijzonder maakt.

Wij bieden hiermee de unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling.  Dat vraagt inderdaad wel wat van de kandidaat. Maar juist daardoor is hij of zij in staat om daadwerkelijk het verschil te maken, niet alleen in de sector, maar op alle vlakken

Dit is de sleutel om duurzame meerwaarde te creëren, voor het bedrijf, voor persoonlijke relaties en voor de maatschappij. A reward for your life.

 

Wil jij de High Potential in jouw organisatie deze kans bieden?

Twijfel niet langer, we werken het grootste deel van ons leven en werken moet een vervulling zijn. Die erkenning is noodzakelijk en dient iedere dag een goed gevoel te geven. Wanneer de kandidaat doet wat hij of zij doet, en dit ook zonder salaris zou willen doen, dán is men op de gewenste bestemming aangekomen.

Door middel van Sociëteit Vastgoed Coaching bieden wij de High Potential(s) in de organisatie de mogelijkheid zich verder te verdiepen in de relaties en (nog meer) inhoudelijke kennis te verkrijgen van de bouw- en vastgoedsector. “Neem een duik in de mogelijkheden die het leven jou biedt”.

 

Ik heb interesse in een Coachingtraject. Kom direct in Contact

 

 

Volg onze Young Real Estate Professionals, die hun coaching afgerond hebben:

 

Bob Klaarenbeek – Cityside Apartments

Bob is sinds oktober 2017 actief werkzaam in de vastgoedbranche. Tijdens zijn studie, Business Management aan de IVA- Driebergen, kwam hij in contact met Cityside Apartments, een innovatieve bouwer en ontwikkelaar. Bob startte bij Cityside door uitgebreid onderzoek te doen naar de seniorenmarkt.

Lees Verder

Linkedin

Bob@cityside-apartments.com

 

Raphael Sparenberg – Rdb Real Estate

Raphael is een empathische, gedreven en harde werker met een sterke vastgoed affiniteit en passie voor het optimaliseren van beroepsgerichte competenties. Hij begon zijn loopbaan binnen het familiebedrijf als risicomanager, verantwoordelijk voor aandelen en derivaten beleggingen. Deze kennis heeft hij meegenomen naar zijn actieve en huidige rol waarmee hij onder andere objectanalyses uitvoert voor de portefeuille van RdB Real Estate. Vanwege het internationale werkveld waarbinnen RdB Real Estate opereert, onder andere vanuit hoofdkantoor in Duitsland, waar ook de roots van Raphael liggen, zijn de diverse processen bij aan- en verkoop, property management en het voeren van onderhandelingen binnen de Duitse vastgoedwereld hem vertrouwd en bekend.

Linkedin

r.sparenberg@rdb-real-estate.com