Kalender 2019 – 2020

 • Iedere meeting is gemarkeerd door de categorie (lunch, diner, masterclass, mastermindsessie, congres etc.)
 • Iedere meeting is tevens gemarkeerd door labels (Expo Real, techniek, persoonlijke ontwikkeling, commercieel vastgoed etc.)
 • Op deze wijze kun je gemakkelijk zoeken én vinden welke meetings en bijeenkomsten voor jou bijzonder interessant zijn!
 • Uiteraard kun je de meeting direct in jouw agenda plaatsen.
dec
17
di
2019
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam
dec 17 @ 15:00 – 19:00
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam

Sociëteit Vastgoed sluit 2019 af met een congres wat waarde toevoegt aan de sector, het Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres: THE BEST NEXT ACTION

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om een pitch te geven tijdens dit congres. Wil jij jouw organisatie profileren door invulling te geven aan vragen waarbij het gebouw van de toekomst, building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen?

De meest spraakmakende innovator blijven wij als Sociëteit Vastgoed gedurende geheel 2020 volgen en zullen hierover publiceren.

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector een absolute meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

Bijvoorbeeld, hoe ver zijn we met het vervoer, zonder besturing. Wat betekent building as a service voor een bouwbedrijf? Wat is de inhoudelijke waarde van data voor een grote belegger? En welk rendement heeft het voor een portefeuille als data volledig uitgelezen kan worden zodat ook ver van tevoren inzicht verkregen wordt in de kosten?

Bestaan er over 10 jaar nog advocaten of is alles dan via een app uit te lezen, of is de persoonlijke relatie van een jurist van groot belang voor de zaak? Wat is the next best action voor AI?

Veel vragen waar wij met elkaar over in gesprek gaan met experts, waarbij wij worden meegenomen op kennis en innovatie.

THE BEST NEXT ACTION:

 • Maarten Arts, Movin’u
 • Dirk Boonstra, Ibinder
 • Michiel Pot & Simon Helder, Ziezodan
 • Gijs Liu,Co-Founder, Area of people
 • Tim Twisk, Smartvatten

Sprekers / Experts & tafel gasten

 • Huib Boissevain, CEO, Annexum
 • Esther Stomphorst, ai. Deloitte
 • Stefan Kloosterboer, CCO & co-owner, Hero Balancer
 • Remco Evers Innovatiemanager – business development at Achmea
 • Cie. Architekten
 • Michon van der Salm, CEO Whitewood
 • Moderator

 

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom!

Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen.

De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00, dit is inclusief deelname aan deze jaarafsluiting en innovatieve meeting in Amsterdam.

mrt
24
di
2020
24 maart 2020, Mastermind Meeting – ROI NOW LIVE @ Building Holland
mrt 24 @ 15:00 – 18:00
24 maart 2020, Mastermind Meeting - ROI NOW LIVE @ Building Holland

Voor wie?

Sociëteit Vastgoed biedt beleggers, ontwikkelaars en eigenaren een compleet opgediend buffet van kennis en expertise waarbij de tools van vandaag en morgen uiteen worden gezet en het toekomstig rendement en maatschappelijke meerwaarde een directe invulling krijgt.

Wij bieden members en partners een exclusief platform zich live te presenteren bij beleggers, ontwikkelaars en eigenaren om daarmee hun toepasbare meerwaarde die resulteert in ROI NOW direct operationeel te maken.

Deze markt versterkende meerwaarde is een van de onderdelen van ons full service concept.

Invulling?

Wil jij jouw organisatie voor het voetlicht brengen en heb jij een renderend business concept ontwikkeld? Meld je dan aan als startende ondernemer (eigenaar), wij bieden jou de mogelijkheid een korte pitch te geven voor jouw gewenste en mogelijke (nieuwe) zakelijke partners.

Wil jij als beslisser (executive) in jouw organisatie kennis nemen van interessante en innovatieve business tools die reeds ontwikkeld zijn en zich bewezen hebben? Meld je dan aan, wij bieden jou de mogelijkheid direct in contact te treden met de innovators en tools die jouw bedrijf verder kunnen stimuleren richting de gewenste toekomst.

Wat is ROI NOW LIVE?

Wij brengen tijdens Building Holland Bouw en Vastgoed Eigenaren, Beleggers en Ontwikkelaars samen in een gezelschap van maximaal 30 gasten. Dit is de zogenaamde jury. De sprekers zijn de disruptieve organisaties in de sector, die een vernieuwende aanpak hebben ontwikkeld en hiermee verhoging in het rendement profiel kunnen realiseren.

Er worden korte presentaties gegeven, niet vanuit de organisatie maar vanuit hetgeen ontwikkeld is, om een interactieve sessie tot stand te brengen. Hierbij wordt inzichtelijk wat er actueel in de markt aanwezig is, en direct live bewezen concepten concreet getoond worden met relatie tot financiële onderbouwing.

“Techniek is een middel waarmee je economische toepassingen zichtbaar kunt maken”

Wie?

Wij brengen deze middag voor het eerst concreet business mogelijkheden en effectiviteit samen in een netwerk-versterkende meeting.

Doelgroep aan tafel: Beleggers, Eigenaren, Projectontwikkelaars, Pensioenfondsen, Bouwers
Doelgroep presentaties: Innovatieve (tech) bedrijven die hun uitgewerkte concepten graag direct onder de aandacht brengen

Heb jij een proven concept, en wil jij jouw business case live presenteren aan jouw gewenste klanten?

Neem dan direct contact met ons op of meld je aan: aanmelden@societeitvastgoed.eu