Kalender 2019 – 2020

  • Iedere meeting is gemarkeerd door de categorie (lunch, diner, masterclass, mastermindsessie, congres etc.)
  • Iedere meeting is tevens gemarkeerd door labels (Expo Real, techniek, persoonlijke ontwikkeling, commercieel vastgoed etc.)
  • Op deze wijze kun je gemakkelijk zoeken én vinden welke meetings en bijeenkomsten voor jou bijzonder interessant zijn!
  • Uiteraard kun je de meeting direct in jouw agenda plaatsen.
mrt
24
di
2020
24 maart 2020, Mastermind Meeting – ROI NOW LIVE @ Building Holland
mrt 24 @ 15:00 – 18:00
24 maart 2020, Mastermind Meeting - ROI NOW LIVE @ Building Holland

Voor wie?

Sociëteit Vastgoed biedt beleggers, ontwikkelaars en eigenaren een compleet opgediend buffet van kennis en expertise waarbij de tools van vandaag en morgen uiteen worden gezet en het toekomstig rendement en maatschappelijke meerwaarde een directe invulling krijgt.

Wij bieden members en partners een exclusief platform zich live te presenteren bij beleggers, ontwikkelaars en eigenaren om daarmee hun toepasbare meerwaarde die resulteert in ROI NOW direct operationeel te maken.

Deze markt versterkende meerwaarde is een van de onderdelen van ons full service concept.

Invulling?

Wil jij jouw organisatie voor het voetlicht brengen en heb jij een renderend business concept ontwikkeld? Meld je dan aan als startende ondernemer (eigenaar), wij bieden jou de mogelijkheid een korte pitch te geven voor jouw gewenste en mogelijke (nieuwe) zakelijke partners.

Wil jij als beslisser (executive) in jouw organisatie kennis nemen van interessante en innovatieve business tools die reeds ontwikkeld zijn en zich bewezen hebben? Meld je dan aan, wij bieden jou de mogelijkheid direct in contact te treden met de innovators en tools die jouw bedrijf verder kunnen stimuleren richting de gewenste toekomst.

Wat is ROI NOW LIVE?

Wij brengen tijdens Building Holland Bouw en Vastgoed Eigenaren, Beleggers en Ontwikkelaars samen in een gezelschap van maximaal 30 gasten. Dit is de zogenaamde jury. De sprekers zijn de disruptieve organisaties in de sector, die een vernieuwende aanpak hebben ontwikkeld en hiermee verhoging in het rendement profiel kunnen realiseren.

Er worden korte presentaties gegeven, niet vanuit de organisatie maar vanuit hetgeen ontwikkeld is, om een interactieve sessie tot stand te brengen. Hierbij wordt inzichtelijk wat er actueel in de markt aanwezig is, en direct live bewezen concepten concreet getoond worden met relatie tot financiële onderbouwing.

“Techniek is een middel waarmee je economische toepassingen zichtbaar kunt maken”

Wie?

Wij brengen deze middag voor het eerst concreet business mogelijkheden en effectiviteit samen in een netwerk-versterkende meeting.

Doelgroep aan tafel: Beleggers, Eigenaren, Projectontwikkelaars, Pensioenfondsen, Bouwers
Doelgroep presentaties: Innovatieve (tech) bedrijven die hun uitgewerkte concepten graag direct onder de aandacht brengen

Heb jij een proven concept, en wil jij jouw business case live presenteren aan jouw gewenste klanten?

Neem dan direct contact met ons op of meld je aan: aanmelden@societeitvastgoed.eu

 

 

 

 

24 maart 2020: Netwerkdiner tijdens Building Holland @ THE ROAST ROOM
mrt 24 @ 19:30 – 22:30
24 maart 2020: Netwerkdiner tijdens Building Holland @ THE ROAST ROOM

Connecting Networks

Relatieversterkend & Culinaire netwerkdiner voor de Bouw- & Vastgoedsector.

 

Tijdens Building Holland nodigen wij jou van harte uit om met ruim 40 professionals een waardevolle & renderende avond tegemoet te gaan.

Inschrijven is reeds mogelijk.

mrt
25
wo
2020
25 maart 2020 Green Tie Gala tijdens Building Holland @ RAI Amsterdam
mrt 25 @ 18:00 – 23:00
25 maart 2020 Green Tie Gala tijdens Building Holland @ RAI Amsterdam

Graag bieden wij de Members, Partners- & Vrienden van SVN een unique kans.

Vanwege onze samenwerking met Duurzaam Gebouwd kunnen wij onze relaties kosteloos deel laten nemen aan het Green Tie Gala 2020.

Mogen wij jou op de gastenlijst noteren?

 

Green Tie Gala 2019

Het Green Tie Gala 2019 vond plaats op woensdagavond 10 april 2019, tijdens Building Holland. Deze feestelijke avond is exclusief toegankelijk voor meer dan 400 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2019. Dit jaar viel de eer te beurt aan Onno Dwars.

Het Green Tie Gala is de ideale plek om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, om samen te bouwen aan constructieve en duurzame samenwerkingen voor de toekomst.

Programma Green Tie Gala

Het Green Tie Gala is een ‘invitation only’ event voor de top 750 uit de bouw en vastgoed sector. Een geheel verzorgde avond met inspirerende sprekers en top-entertainment. Met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de‘ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw.

Kledingadvies

Black Tie met een groen tintje. Smoking of pak voor de heren met een accessoire als een strikje of stropdas in het groen. Dames leef u uit, voor een groene gala -of cocktailjurk of groene accessoire zoals een sieraad, sjaal, avondtasje of schoenen rollen wij de groene loper voor u uit!

 

* (Executives Only) 20 plaatsen beschikbaar.

jun
16
di
2020
16 juni 2020 INNOVATIELUNCH @Provada @ Provada, Rai Amsterdam
jun 16 @ 12:30 – jun 19 @ 03:30
16 juni 2020 INNOVATIELUNCH @Provada @ Provada, Rai Amsterdam

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

 

Tijdens Provada organiseren wij de innovatielunch, dankzij Prologic. Invitatie only

jun
17
wo
2020
17 juni 2020 Vastgoeddiner tijdens Provada @ The Harbour Club Amsterdam Zuid
jun 17 @ 19:30 – 22:30