Kalender 2019 – 2020

 • Iedere meeting is gemarkeerd door de categorie (lunch, diner, masterclass, mastermindsessie, congres etc.)
 • Iedere meeting is tevens gemarkeerd door labels (Expo Real, techniek, persoonlijke ontwikkeling, commercieel vastgoed etc.)
 • Op deze wijze kun je gemakkelijk zoeken én vinden welke meetings en bijeenkomsten voor jou bijzonder interessant zijn!
 • Uiteraard kun je de meeting direct in jouw agenda plaatsen.
okt
24
do
2019
24 oktober 2019 Women in Real Estate Lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid
okt 24 @ 12:30 – 14:30
24 oktober 2019 Women in Real Estate Lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze volgende date inplannen?

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus opnieuw waardevol, super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de tweede lunch? Geweldig, wij hebben alvast geboekt voor 23 oktober aanstaande bij The Harbour Club, Amsterdam Zuid (Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam). Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar.

Ik verheug me .

Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,50 (members). Voor nog geen members geldt een eigen bijdrage van € 159,50 all inclusive.

nov
7
do
2019
7 november 2019 Masterclass De Turbulente Kantorenmarkt @ asr real estate, Utrecht
nov 7 @ 15:00 – 19:00
7 november 2019 Masterclass De Turbulente Kantorenmarkt @ asr real estate, Utrecht

De markt wordt overspoeld met berichten over wijzigende invulling van kantoren. Flexoffices, transities, andere vormen van beheer en onderhoud, gebruik van sensoren en een nieuwe wijze van werken met open ruimtes.

Nog nooit trokken Nederlandse stenen zoveel miljarden aan als in 2017, €22 mrd om precies te zijn.

Maar nu de beleggingen en prijzen van topvastgoed al jaren in de lift zitten, dringt de vraag zich op hoe lang dit nog goed kan gaan. Vastgoed is bij uitstek een cyclische markt. En de extreem lage rente was de afgelopen jaren een van de belangrijkste motoren achter de vraag naar vastgoed, dat met relatief veel geleend geld wordt gekocht.

Nieuwe kantoren

De nieuwe kantoren moeten duurzame kantoren worden, met zo min mogelijk parkeerplaatsen. En daarom moeten ze goed bereikbaar zijn met trein, metro, tram en bus. Nieuwe kantoren worden niet meer aangesloten op het aardgasnet en alle kantoren hebben een materialenpaspoort nodig. Als een gebouw zo’n paspoort heeft kunnen grondstoffen worden teruggewonnen als het pand verbouwd of getransformeerd wordt tot bijvoorbeeld woningen. Ook bestaande kantoren moeten maatregelen nemen om hun energieverbruik terug te dringen. Vanaf 2023 moeten zij bijvoorbeeld het verplichte energielabel C hebben. Hier zal actief op worden gehandhaafd.

Eindgebruiker centraal

Klanten willen het beste eindresultaat. Er zijn verschillende manieren om een innovatief project voor een klant aan te pakken. Maar wat is de juiste manier om een eindresultaat op te leveren waar de klant wat aan heeft? Hoe zorg je dat de eindgebruiker succesvol is?

Weinig leegstand

De afgelopen jaren was er veel leegstand. Daarom zijn veel leegstaande kantoorgebouwen verbouwd tot woningen. De leegstand is nu laag en in 4 jaar meer dan gehalveerd: van 18 procent in 2015 naar 8,8 procent nu. Dat betekent dat er nu te weinig speling is voor nieuwe bedrijven en bedrijfsverhuizingen op de kantorenmarkt.

Sociëteit Vastgoed gaat dit actuele onderwerp in de sector graag verder uitdiepen, bespreken en bediscussiëren.

Daar kun jij uiteraard bij aanwezig zijn.

De masterclass wordt gehost door a.s.r real estate

Sprekers

 • Opening en sluiting Claudia van Haeften, Sociëteit Vastgoed
 • Sven Bertens, JLL, Head of Research & Strategy
 • Menno Kooistra, Founder, Tank
 • Pieter Vandeginste , a.s.r. Dutch Mobility Office Fund, Fund Director
 • Tim Schelle, Cleverstone, Vastgoedmanager 3.0 & Partner
 • Alexander IJkelenstam, advocaat bij CMS | Bestuursrecht | Omgevingsrecht |

Deelname

 • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden. 
 • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt.
 • Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom!
 • Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member automatisch lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00
nov
12
di
2019
12 november 2019 Congres Meet the Experts – Zorgvastgoed @ FRIS in Amsterdam
nov 12 @ 14:00 – 18:00
12 november 2019 Congres Meet the Experts – Zorgvastgoed @ FRIS in Amsterdam

Connecting Zorgvastgoed

Sociëteit Vastgoed neemt graag het voortouw wanneer onze relaties en members aangeven nader geïnformeerd te willen worden. Zo blijven wij altijd voorop lopen in de sector wanneer het gaat om kennisdelen.

Het is algemeen bekend dat Nederland vergrijst. De komende 25 jaar zullen het aantal 80+ers verdubbelen. Hierdoor zal de behoefte aan geschikte ouderenhuisvesting steeds verder toenemen. Een aanzienlijk deel van het huidige vastgoed is hiervoor functioneel niet geschikt of technisch verouderd. Dit vraagt om herontwikkeling en transformatie.

Wij bieden jou graag de mogelijkheid in gesprek te gaan met de experts. Wij organiseren een meeting waarbij diverse experts uit de zorgvastgoedsector direct toegankelijk te spreken zijn, middels een aantal kennistafels. Hierdoor kun je je inschrijven voor het direct in gesprek gaan met deze experts, en later luisteren naar een aantal presentaties van de experts. Hierdoor kun je antwoorden krijgen op al je vragen, aangezien we de mogelijkheid bieden te spreken met experts uit diverse zorgvastgoedsegmenten.

Zuidweg vertelde ons hierover in een van de interviews die we met hem hadden: ” Beleggers investeren steeds vaker in zorgwoningen. In de eerste helft van 2018 werd er ruim €345 mln. in bejaardenhuisvesting geïnvesteerd. Het is niet verwonderlijk, de noodzaak is duidelijk. Tel daarbij de stelselwijziging op, samen met de actuele economie waarbij de rente laag is. Er is voldoende kapitaal beschikbaar om te investeren. Dit zal zeker voor de gewenste groei in zorgvastgoed gaan zorgdragen.” ( lees hier het gehele interview)

Het aantal senioren dat een geschikt appartement zoekt groeit snel. Net als de wachtlijsten voor intramurale zorg. Door nieuwe zorglocaties te realiseren wordt de doorstroming op de woningmarkt gestimuleerd. Gemeenten, projectontwikkelaars en zorgexploitanten dienen hiervoor vaker de handen in één te slaan.

Geld om het vastgoed te financieren is voldoende in de markt aanwezig. In H1 2019 werd er 489 miljoen euro belegd in zorgvastgoed. Dit is een nieuw record en 25% meer dan in H1 2018.

‘Minstens 1000 nieuwe locaties voor Zorgvastgoed nodig’ (Lees het gehele rapport hier)

Sprekers/ experts

 • Hans Pepers, directeur Group Care, ontwikkelende belegger zorgvastgoed
 • Sophie Keulemans, directeur Cordaan, zorginstelling
 • Hans Peter Fris, directeur FRIS real people, zorgvastgoedbeleggingen & beheer
 • Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategy, Programs, Investments and Lessons, divisie Zorg & Gezondheid at Achmea
 • Jeroen Hermus, Director Healthcare CBRE Nederland | Zorgvastgoed

Deelname

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00

nov
13
wo
2019
13 november 2019 Vastgoed Belang viert haar 125 jarig bestaan! @ Amsterdome
nov 13 @ 14:00 – 21:30
13 november 2019 Vastgoed Belang viert haar 125 jarig bestaan! @ Amsterdome

Vastgoed Belang bestaat 125 jaar en jij kunt erbij zijn.

Op woensdag 13 november aanstaande organiseert Vastgoedbelang voor Relaties, Leden & Samenwerkingspartners in de Amsterdome, een feestelijke bijeenkomst te ere van hun 125-jarig bestaan.

‘Ze blikken hierbij niet alleen terug op prachtige resultaten, maar nemen ons ook mee de toekomst in.’

Momenteel wordt door het ministerie van BZK een landelijk onderzoek uitgevoerd naar de particuliere huursector. Als vertegenwoordiger van ruim 4000 particuliere beleggers biedt Vastgoed Belang de Primeur.

Minister Kajsa Ollongren (Wonen) zal tijdens het jubileumfeest, als key note spreker, ons meenemen over dit actuele en wel besproken onderwerp.

Voorlopig programma

 • inloop (14.00 uur) en netwerkpartnermarkt.
 • Opening door Vastgoed Belang-voorzitter Jan Kamminga;
 • presentatie door Vastgoed Belang-directeur Laurens van de Noort over de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek dat het ministerie momenteel uitvoert naar de samenstelling van de particuliere huursector in samenwerking met het CBS, het Kadaster en het Planbureau voor de leefomgeving;
 • pauze;
 • panel, speciale gasten geven naar aanleiding van het onderzoek hun visie op de vastgoedmarkt, in het bijzonder de potentiële waarde van de particuliere huursector;
 • key note minister Kajsa Ollongren (Wonen) over resultaten onderzoek;
 • feest (18.00 – 19.30 u.). Borrel(hapjes), entertainment en netwerkpartnermarkt.

 

Netwerkpartnermarkt

Wens jij jouw organisatie te vertegenwoordiger op een stand tussen honderden Beleggers & Eigenaren?

Vastgoed Belang bied jou de kans om tijdens hun Jubileumfeest voor een sterk gereduceerd tarief, tijdens hun Netwerkpartnermarkt, jouw organisatie zichtbaar te profileren.

Interesse? Neem contact met ons op.

M:06-50539039
@:Constantijn@societeitvastgoed.eu

 

nov
20
wo
2019
20 november 2019 High Wine (Women’s Innovation Network) @ 5Huizen Leegstandbeheer & Vastgoedbeheer
nov 20 @ 15:30 – 18:30

Geweldig dat ook onze members hier hun locatie voor ter beschikking stellen en WIN, Ladies in real estate, inviteren op hun kantoor.

Miloeda Vijfhuizen inviteert de ladies in real estate op haar nieuwe kantoor in Den Haag, en verrast en verwend ons met een high wine.

Een perfecte manier om opnieuw met ladies in real estate in gesprek te gaan, elkaar beter te leren kennen en elkaar verder te helpen in de sector. Deze middag nodigen wij van harte members en (nog) geen members uit met elkaar te connecten, te sparren, te delen en ervaringen uit te wisselen in het mooie Den Haag.

We vertellen graag iets meer over onze gastvrouw deze middag:

” Mijn naam is Miloeda Vijfhuizen en ik ben eigenaar van 5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer. Mijn kantoor is gevestigd aan het Lange Voorhout 58A te Den Haag.

Met 5 Huizen Vastgoedbeheer zijn wij gespecialiseerd in het huisvesten van internationale studenten die voor hun Master of PhD in Nederland verblijven. 
Als leegstandbeheerder vinden wij voor ieder leegstaand pand een passende oplossing. 
Waarom jouw (leegstaand) vastgoed aan mijn bedrijf gunnen?
Onze persoonlijke benadering is kenmerkend en als jij ons belt dan weten wij ook direct wie jij bent. Wij zijn niet zo groot maar werken alsnog voor toonaangevende opdrachtgevers door geheel Nederland.
Wij hebben geen aspiratie om enorm te groeien, wij bieden liever kwaliteit zodat zowel jij als onze opdrachtgever als onze huurders of tijdelijke gebruikers nooit anoniem of slechts een nummer worden.
Wilt jij weten of wij iets voor jou kunnen betekenen? Je kunt mij telefonisch bereiken op 06-43906245 of mail naar miloeda@5huizenleegstandbeheer.nl.

 

Fijn als jij hierbij aanwezig kunt zijn!

Programma

 • 15.30u ontvangst op kantoor bij Miloeda
 • 16.00u aanvang High Wine met Ladies in Real Estate
 • 18.30u afsluiting

 

nov
22
vr
2019
22 november 2019 Workshop Beleggen @ Beleggingspanden.nl
nov 22 @ 17:00 – 20:00

We gaan vanwege het succes van 2019 opnieuw het concept herhalen!

Op 22 november 2019 gaan we met een kleine groep beleggers, ontwikkelaars en ontwikkelende bouwers (en natuurlijk geïnteresseerden) een aantal casussen uitwerken, met elkaar in gesprek en eten we samen een voedzame maaltijd.

Tijdens deze workshop delen we kennis en informatie met elkaar, leren elkaar beter kennen en vertellen elkaar de details omtrent onze eigen beleggingen en investeringen.

Onder leiding van Tobias de Graaf, platformmanager van Beleggingspanden.nl en Stefan Bassant, founder van Beleggingspanden.nl zullen we deelnemen aan de workshop.

We gaan in kleine teams actief met elkaar aan het werk omtrent een aantal vraagstellingen. De uitkomsten delen we met elkaar en worden besproken, aan de hand van onze  marktkennis.

Fijn als jij hierbij kunt zijn om kennis, kunde en expertise te delen.

We starten om 17.00uur en sluiten om 20.00uur af.

Deze namiddag maken we direct kennis met het nieuwe bedrijfspand van Beleggingspanden.nl.

‘Je kunt uitzien naar een kennisverrijkende middag, met goed gezelschap, interessante gespreksstof en lekker eten en drinken.’

 

Afbeeldingsresultaat voor beleggingspanden .nl

nov
29
vr
2019
29 november 2019 De succesfactor Workshop – Goede marketing of slimme Sales? @ Airborne Tower
nov 29 @ 09:30 – 12:30
29 november 2019 De succesfactor Workshop - Goede marketing of slimme Sales? @ Airborne Tower

We kunnen er niet meer omheen, marketing is belangrijk. belangrijk voor onze uitstraling, zichtbaarheid en het gewenste beeld wat we van onszelf laten zien. Dat geldt ook voor onze organisatie. Ook daar hoort een uitstraling, zichtbaarheid en herkenning bij. Op die manier leren de klanten en relaties het bedrijf kennen, nog voor ze er ooit concreet mee in contact zijn geweest.

Marketing is essentieel geworden, en niet meer het laatste onderdeel op de begroting. Door goede marketing kunnen we bijvoorbeeld onze doelgroep zekerheid bieden. Hoe?

 • Hanteer een professioneel website design dat aansluit op de behoeftes en interesses van jouw doelgroep.
 • Referenties van tevreden klanten zijn altijd de belangrijkste incentive om zekerheid te geven omtrent jouw diensten of producten.
 • Wees open en helder met je contact gegevens, dat is de eerste tool waarmee je gevonden wordt.
 • Heb je diploma’s , certificaten en keurmerken? Laat het weten, dit is een belangrijke zekerheid zodat men weet wie je bent en of je een gelijkwaardige gesprekspartner bent.

Is je interesse gewekt? Fijn, we gaan jouw tijdens deze workshop graag meenemen op tools, details en directe toepassingen voor jouw marketing en dus jouw sales. De belangrijkste kwaliteiten van een goede sales gerichte persoon zijn nooit irritant, nooit aan te luisteren via een belscript en spreken jou direct als persoon aan.

Deze mogelijkheden om jouw directe sales een boost te geven, gaan wij deze ochtend met jou delen. Heb je niet genoeg aan één workshop? Top, we organiseren er namelijk nog een. Mocht je hierna nog verder willen spreken over jouw ontwikkeling op dit vlak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen immers ook trainingen en coaching op persoonlijke basis.

Wij gaan jou graag meenemen in het belang van persoonlijke verbintenissen, loyaliteit en vertrouwen. Er zullen deuren voor je opengaan, waarvan je niet verwacht had dat dit voor jou mogelijk was.

Deze training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

dec
3
di
2019
3 december 2019, Mastermind Meeting – ROI NOW LIVE @ CBRE Global Investors, Schiphol
dec 3 @ 15:00 – 18:00
3 december 2019, Mastermind Meeting - ROI NOW LIVE @ CBRE Global Investors, Schiphol

Voor wie?

Sociëteit Vastgoed Netwerk biedt beleggers, ontwikkelaars en eigenaren een compleet opgediend buffet van kennis en expertise waarbij de tools van vandaag en morgen uiteen worden gezet en het toekomstig rendement en maatschappelijke meerwaarde een directe invulling krijgt.

Wij bieden members en partners een exclusief platform zich live te presenteren bij beleggers, ontwikkelaars en eigenaren om daarmee hun toepasbare meerwaarde die resulteert in ROI NOW direct operationeel te maken.

Deze markt versterkende meerwaarde is een van de onderdelen van ons full service concept.

Invulling?

Wil jij jouw organisatie voor het voetlicht brengen en heb jij een renderend business concept ontwikkeld? Meld je dan aan als startende ondernemer (eigenaar), wij bieden jou de mogelijkheid een korte pitch te geven voor jouw gewenste en mogelijke (nieuwe) zakelijke partners.

Wil jij als beslisser (executive) in jouw organisatie kennis nemen van interessante en innovatieve business tools die reeds ontwikkeld zijn en zich bewezen hebben? Meld je dan aan, wij bieden jou de mogelijkheid direct in contact te treden met de innovators en tools die jouw bedrijf verder kunnen stimuleren richting de gewenste toekomst.

Wat is ROI NOW LIVE?

Wij brengen op een toplocatie Eigenaren, Beleggers en Ontwikkelaars samen in een gezelschap van maximaal 30 gasten. Dit is de zogenaamde jury. De sprekers zijn de disruptieve organisaties in de sector, die een vernieuwende aanpak hebben ontwikkeld en hiermee verhoging in het rendement profiel kunnen realiseren.

Er worden korte presentaties gegeven, niet vanuit de organisatie maar vanuit hetgeen ontwikkeld is, om een interactieve sessie tot stand te brengen. Hierbij wordt inzichtelijk wat er actueel in de markt aanwezig is, en direct live bewezen concepten concreet getoond worden met relatie tot financiële onderbouwing.

“Techniek is een middel waarmee je economische toepassingen zichtbaar kunt maken”

Wie?

Wij brengen deze middag voor het eerst concreet business mogelijkheden en effectiviteit samen in een netwerk-versterkende meeting.

Doelgroep aan tafel: Beleggers, Eigenaren, Projectontwikkelaars, Pensioenfondsen, Bouwers
Doelgroep presentaties: Innovatieve (tech) bedrijven die hun uitgewerkte concepten graag direct onder de aandacht brengen

Heb jij een proven concept, en wil jij jouw business case live presenteren aan jouw gewenste klanten?

Neem dan direct contact met ons op of meld je aan.

 

Moderator: Daan de Geus, Business Models Inc.

 

 

dec
17
di
2019
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam
dec 17 @ 15:00 – 19:00
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam

Sociëteit Vastgoed sluit 2019 af met een congres wat waarde toevoegt aan de sector, het Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres: THE BEST NEXT ACTION

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om een pitch te geven tijdens dit congres. Wil jij jouw organisatie profileren door invulling te geven aan vragen waarbij het gebouw van de toekomst, building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen?

De meest spraakmakende innovator blijven wij als Sociëteit Vastgoed gedurende geheel 2020 volgen en zullen hierover publiceren.

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector een absolute meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

Bijvoorbeeld, hoe ver zijn we met het vervoer, zonder besturing. Wat betekent building as a service voor een bouwbedrijf? Wat is de inhoudelijke waarde van data voor een grote belegger? En welk rendement heeft het voor een portefeuille als data volledig uitgelezen kan worden zodat ook ver van tevoren inzicht verkregen wordt in de kosten?

Bestaan er over 10 jaar nog advocaten of is alles dan via een app uit te lezen, of is de persoonlijke relatie van een jurist van groot belang voor de zaak? Wat is the next best action voor AI?

Veel vragen waar wij met elkaar over in gesprek gaan met experts, waarbij wij worden meegenomen op kennis en innovatie.

THE BEST NEXT ACTION:

 • Maarten Arts, Movin’u
 • Dirk Boonstra, Ibinder
 • Michiel Pot & Simon Helder, Ziezodan
 • Pieter Dokter, FVH Facility Groep
 • Tim Twisk, Smartvatten

Sprekers / Experts & tafel gasten

 • Huib Boissevain, CEO, Annexum
 • Thomas Zwart, CEO, Officeapp
 • Esther Stomphorst, COO, van Wijk
 • Luke Liplijn, CEO, Matrixian Group
 • Sebastiaan Kieffer, Amstel Advocaten
 • Remco Evers, Business Development, Achmea

Lees verder over pitch live voor de sector te presenteren tijdens het congres (Inschrijvingen zijn gesloten)

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, circulariteit, duurzaamheid, zorg en/ of service? In de toekomst gaan gebouwen meerdere functies huisvesten, moeten flexibel zijn, waarbij de functies blurren. Heb jij hier een oplossing voor?

Dan vragen wij jou je deel te nemen en jouw kennis en expertise te delen

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze waardevolle mogelijkheid tot zichtbaarheid! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt, wat het usp is van jouw organisatie en vertel waar jouw focus  ligt, op bestaand of nieuw vastgoed.

Wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht contact met jou op.

Aanmelden Pitch

Nog niet aangesloten?

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00, dit is inclusief deelname aan deze jaarafsluiting en innovatieve meeting in Amsterdam.

jan
14
di
2020
14 januari 2020 Masterclass Blockchain @ Saxion Universiteit, Enschede
jan 14 @ 15:00 – 18:00

Kennismaken met een (zo goed als) feilloos systeem

Dankzij onze warme relatie met Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS, Professor Blockchain & leading professor Saxion Blockchain Institute en Toezichthouder maatschappelijke organisaties op Saxion University of Applied Sciences, kunnen wij jou een bijzondere Masterclass aanbieden om aan deel te nemen.

Als lector op de Hanzehogeschool zag Jan Veuger al hoe blockchain-technologie invloed gaat hebben heeft op de vastgoedsector. Nu kijkt hij als lector Blockchain bij Saxion welke toepassingen blockchain-technologie in andere domeinen kan hebben.

Veuger schreef in 2017 ‘Een wendbare vastgoedeconomie met disruptie en blockchain’, waarin hij ingaat op de effecten van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. “We wilden kijken wat disruptie betekent voor de vastgoedmarkt en welke rol blockchaintechnologie daar in speelt. Het is een ontwikkeling waar je rekening mee hebt te houden en die dus mijn interesse heeft gewekt.”

Over drie verschillende academies

Toen Veuger hoorde dat Saxion een lectoraat blockchaintechnologie wilde gaan starten, was hij benieuwd wie dat zou gaan worden. Hij werd het uiteindelijk zelf. “Het is heel interessant dat het lectoraat Blockchain over drie verschillende academies van de hogeschool heen gaat: Academie Financiën, Economie, Management, Academie Creatieve Technologie en Academie Bestuur, Ruimte en Recht.”

Dat betekent dat er heel veel verschillende studenten te bereiken zijn voor Veuger en zijn team. “Het gaat om meer dan 7.000 studenten. Niet iedereen hoeft natuurlijk blockchain-minded te zijn, maar het is goed dat de mogelijkheid geboden wordt om de kansen die er zijn te benutten voor ieders vakgebied.”

Dat gebeurt op dit moment al in een minor Blockchain die wordt aangeboden en de Masterclass Blockchain die in april van start gaat. “Zowel in de minor als in de master leren studenten echt een blockchain bouwen, maar het gaat verder dan dat. Je krijgt als student ook inzicht in de geschiedenis, waar het is ontstaan, wat de maatschappelijke implicaties zijn en welke ethische aspecten er spelen bij blockchaintechnologie.”

Heel veel toepassingen

Veuger is naar eigen zeggen geen ‘diehard techneut’, maar “ik weet hoe het in elkaar steekt. Bovendien heb ik daar mensen voor die dat kunnen. Als team zijn we nu al behoorlijk complementair en daar zitten ook echte blockchainbouwers bij.”

Volgens de nieuwe lector van Saxion zijn er heel veel toepassingen te bedenken waarin de technologie van waarde kan zijn. “Je komt eigenlijk dichtbij de businesscase van notarissen, bankiers en makelaars. Dat zijn allemaal zaken waarin het nuttig kan zijn om in een gedeeld grootboek allerlei inhoudelijke informatie te bewaren en te kunnen delen.”

Hoe betrouwbaar is het systeem?

Een van de belangrijkste succesclaims van blockchaintechnologie was altijd dat het systeem niet te hacken zou zijn, maar in die belofte zijn inmiddels de eerste barsten te zien. Veuger is niettemin vol vertrouwen. “Het systeem is zo goed als feilloos. Een blockchain is met cryptografie versleuteld. Als iets versleuteld is kan je het ook ontsleutelen. Maar de versleuteling is erg zwaar en goed.”

“Je kunt het natuurlijk nooit uitsluiten, maar het systeem is nog altijd heel sterk,” zegt Veuger. “Het gaat denk ik vooral om dat je hiermee een alternatief kunt bieden voor de systemen die bijvoorbeeld banken nu gebruiken.”

Lees verder het gehele artikel

Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS
Professor Blockchain | Leading professor Saxion Blockchain Institute
Saxion University of Applied Sciences
Schools of Finance & Accounting, Creative Technology and School of Governance, Law and Urban Development
Secretariaat: Ingrid Sinnema | T: 088-0196771 | i.k.sinnema@saxion.nl |
M 06 22 99 53 12 |  j.veuger@saxion.nl | www.saxion.nl |

Artikel: Meer onderzoek Blockchain

 • Waar? Saxion Universiteit
 • Waarover? Blockchain in een veranderde techmaatschappij
 • Wanneer? 14 januari 2020
 • Hoe laat? 15.00uur
 • Met wie? Samen met 30 vastgoedprofessionals worden wij deze middag meegenomen op de laatste kennis en details omtrent data en blockchain en hoe dit onze systemen voor altijd zal veranderen.
 • Kosten? Voor members kosteloos aan deel te nemen. Voor (nog geen) members deel te nemen met een kostendekkende bijdrage van € 149,00.
jan
23
do
2020
23 januari 2020 WIN Ladies in Real Estate Lunch @ De Jager Assurantiën
jan 23 @ 11:00 – 14:00

Dankzij nieuw member Louise de Jager, eigenaar van De Jager Assurantiën, nodigen wij Ladies in Real Estate uit voor een korte kennissessie op haar kantoor, met aansluitend een heerlijke lunch.

We starten zoals iedere WIN meeting met onszelf te introduceren en nader kennis met elkaar te maken. Daarna zal een relatie van Louise van Lloyd’s of London een korte introductie geven in verband met de veranderingen in de markt alsmede de regels voor vastgoed bij o.a. leegstaand, studentenwoningen, preventie en dergelijke.

Hierna worden wij verwend met een heerlijke lunch en leren wij elkaar beter kennen, vertellen over onze goede voornemens voor het nieuwe jaar en delen hoe wij elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

Het belooft nu reeds een unieke en mooie meeting te worden.

Louise biedt deze mini masterclass en lunch aan, aan de Ladies in Real Estate (WIN) van Sociëteit Vastgoed. Ben jij nog geen member en wil je ook graag deelnemen en aansluiten? Laat het ons weten! (claudia@societeitvastgoed.eu)

Wij wensen ons WIN netwerk graag verder en sterker uit te breiden en zijn bijzonder verheugd dat onze members hun kantoor openstellen om de WIN meetings te organiseren.

De volgende WIN meeting, in maart 2020, zullen wij bij Catch & Simonis organiseren in Scheveningen met een verrukkelijke lunch.

 

jan
24
vr
2020
24 januari 2020 De succesfactor Workshop Marketing & PR om jouw potentieel te benutten @ Airborne Tower
jan 24 @ 09:00 – 12:30
24 januari 2020 De succesfactor Workshop Marketing & PR om jouw potentieel te benutten @ Airborne Tower

Loop jij continue tegen obstakels op waardoor jij het gevoel hebt niet jouw volledige potentieel te gebruiken? Omdat wij dit zo vaak tegenkomen in ons netwerk, gaan wij hier graag een workshop voor organiseren.

Er zijn namelijk heel goede toepasbare en direct te gebruiken handvaten die je direct kunt inzetten om stap voor stap optimalisatie toe te passen en door te voeren.

Wanneer je in contact komt met jouw potentieel, realiseer jij de de drive en het momentum om te bereiken wat jij wenst.

Stel je persoonlijke ontwikkeldoelstellingen bij en ervaar tijdens deze workshop wat jouw buitengewone mogelijkheden en kansen zijn.

We kunnen er niet meer omheen, marketing is belangrijk. belangrijk voor onze uitstraling, zichtbaarheid en het gewenste beeld wat we van onszelf laten zien. Dat geldt ook voor onze organisatie. Ook daar hoort een uitstraling, zichtbaarheid en herkenning bij. Op die manier leren de klanten en relaties het bedrijf kennen, nog voor ze er ooit concreet mee in contact zijn geweest.

Marketing is essentieel geworden, en niet meer het laatste onderdeel op de begroting. Door goede marketing kunnen we bijvoorbeeld onze doelgroep zekerheid bieden. Hoe?Daar gaan wij jou graag meer over vertellen deze ochtend.

Is je interesse gewekt?

Fijn, we gaan jouw tijdens deze workshop graag meenemen op tools, details en directe toepassingen voor jouw marketing en dus jouw sales. De belangrijkste kwaliteiten van een goede sales gerichte persoon zijn nooit irritant, nooit aan te luisteren via een belscript en spreken jou direct als persoon aan.

Heb je niet genoeg aan één workshop? Top, we organiseren er namelijk nog veel meer. Mocht je hierna nog verder willen spreken over jouw ontwikkeling op dit vlak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen immers ook trainingen en coaching op persoonlijke basis.

Deze training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

Meld je aan om jouw focus en motivatie te stimuleren, te ontwikkelen en in te zetten om jouw gewenste doelstellingen te bereiken.

feb
13
do
2020
13 februari 2020, Organize for the Future Meeting – The Future of Work @ Business Models Inc.
feb 13 @ 15:00 – 18:00
13 februari 2020, Organize for the Future Meeting - The Future of Work @ Business Models Inc.

Organize for the Future. The Future of Work

“The world is in transition in many different ways. Digitization, artificial intelligence and sustainability are every day’s business.

Senior business leaders know that talent grows more vital by the day.”

De wereld bestaat sinds de Griekse oudheid uit drie organismen die elkaar in stand houden. De drie O’s. De Oikos (jijzelf met je familie, vrienden en kennissen), de Overheid (voor beleid & regelgeving en de publieke sector) en Ondernemingen (de markt van vraag & aanbod). Traditioneel zijn het gescheiden werelden (werk & privé, profit & non profit), maar sinds de komst van Internet vervagen de grenzen en dat heeft grote gevolgen. Tussen de drie O’s ligt de ruimte die wij de nieuwe economie noemen en waar het werk steeds meer in netwerken wordt georganiseerd. Sociëteit Vastgoed gaat hier graag met executives over in discussie aan  de hand van presentaties van sprekers, en onder leiding van mediator Oscar van Opstal.

“Als je de dingen blijft doen zoals je altijd doet, verwacht dan geen andere uitkomst” (vrij vertaald naar Einstein). Wij gaan de vastgoedsector graag bedienen met informatie en kennis, zodat er nieuwe keuzes gemaakt kunnen gaan worden.

“The Future of Work explores how artificial intelligence and machine learning can improve business communications, collaboration, contact center and customer service, and marketing and sales experiences and initiatives. At The Future of Work, we’ll discuss how AI can enhance the business knowledge worker experience, and help marketing and sales teams be more efficient and effective”.

feb
28
vr
2020
28 februari 2020 De succesfactor Workshop – Build your Passion & Create your Vision (Beurstraining) @ Airborne Tower
feb 28 @ 09:30 – 12:30
28 februari 2020 De succesfactor Workshop - Build your Passion & Create your Vision (Beurstraining) @ Airborne Tower

Wat hebben wij nodig om de beste versie van onszelf te kunnen zijn? In ieder geval zijn er een aantal basisbehoeften waar invulling aan gegeven dient te worden. Onze eigen Masloff Pyramide.

Wat bedoelen we precies? Een mens heeft 4 primal needs en 2 spiritual needs. Voor jou is het goed om te weten wat deze zijn, niet enkel voor jezelf, maar juist ook om directe en goede aansluiting te vinden bij jouw netwerk.

DE 4 PRIMAL NEEDS:

 1. Zekerheid: Wij willen allemaal stabiliteit en zekerheid in ons leven zoals eten, onderdak en andere materiële middelen.
 2. Onzekerheid: Mensen hebben een behoefte aan verandering om hun lichaam en emoties te trainen. Daarom zoeken wij variatie in stimuli, psychische activiteiten, entertainment, eten en dergelijke
 3. Betekenis: We wensen allemaal dat we bijzonder en speciaal zijn (van betekenis zijn).
 4. Connectie: Wij willen ons geconnect voelen. Denk hierbij vooral aan liefde en intensieve interactie.

Daarnaast hebben wij ook spirituele needs. Welke dat zijn?

DE 2 SPIRITUELE NEEDS

 1. Groei: Wij willen groeien in deze wereld. Zonder groei zijn wij niet tevreden en voelen wij ons onvoldaan en groeit irritatie.
 2. Bijdrage: Wij kunnen zonder elkaar niet overleven en halen concreet voldoening uit het hulp bieden aan anderen. Ook omdat we daarmee bijdragen aan de groei van een ander.

Wanneer wij buitengewone resultaten en vervulling willen realiseren in ons werk, onze carrière of onze missie, is het belangrijk ons te richten op wat we werkelijk willen en we een scherpe visie hebben over waar we naartoe willen. Een duidelijk resultaat of resultaat hebben en er consequent op focussen, verandert onmiddellijk je gedrag en geeft je het momentum dat je nodig hebt om elke dag kleine acties te ondernemen die tot geometrische resultaten leiden.

Deze tools en persoonlijke skills gaan wij deze ochtend met jou bespreken en trainen, zodat jij voorbereid bent en het beste kunt halen uit de eerstvolgende beurs. Wat kun je nog meer verwachten?

 • Is jouw LinkedIn profiel optimaal bijgewerkt om gezien te worden door nieuwe relaties?
 • Heb jij nieuwe relaties met wie jij kennis wilt maken reeds geïnformeerd omtrent jouw komst?

Nieuwsgierig?

Fijn! Meld je dan aan voor deze waardevolle opleiding, waarbij wij in gesprek gaan over basis invullingen, toepassingen hiervan en hoe groot het belang van erkenning en waardering zijn, zeker tijdens een beurs waarbij de meeste contacten vluchtig zijn. Jij kunt een blijvende indruk maken.

Wij kijken uit naar jouw komst!

NB. Deze opleiding wordt georganiseerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM. De kosten zijn excl. btw

mrt
10
di
2020
10-13 maart 2020 MIPIM @ Palais des Festivals et des Congrès
mrt 10 – mrt 13 hele dag
10-13 maart 2020 MIPIM @ Palais des Festivals et des Congrès

MIPIM is the international reference in the real estate sector. A not-to-be missed event as it is a wide platform of exchange for players in this sector. MIPIM is an annual fair held in Cannes Palais des Festivals. As it is an internationally renowned exhibition.

mrt
11
wo
2020
11 maart 2020 Vastgoeddiner tijdens MIPIM
mrt 11 @ 19:30 – 22:30
mrt
12
do
2020
‘Hartslag van Innovatie’ Tech Ontbijt tijdens MIPIM @ Hotel Carlton Cannes
mrt 12 @ 09:30 – 12:00
'Hartslag van Innovatie' Tech Ontbijt tijdens MIPIM @ Hotel Carlton Cannes

Meer informatie volgt.

Doelgroep: Beleggers, Eigenaren, Corporate, Projectontwikkelaars, Gemeente, Consultants

mrt
24
di
2020
24-26 maart 2020 Building Holland @ Rai, Amsterdam
mrt 24 – mrt 26 hele dag
24-26 maart 2020 Building Holland @ Rai, Amsterdam

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders kwamen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- installatie en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan
door grondstoffen schaarste.

Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken. Dat moet beter. 

Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Building Network Dinner tijdens Building Holland
mrt 24 @ 19:30 – 22:30
Building Network Dinner tijdens Building Holland

Op de eerste dag van Building Holland 2020 organiseert Sociëteit Vastgoed Netwerk een relatieversterkend diner.

Op een laagdrempelige wijze kun jij onder het genot van culinair eten en drinken jouw netwerk versterken en nieuwe kennis opdoen. Meld je direct aan voor deze fantastische avond.

mrt
25
wo
2020
Green Tie Gala tijdens Building Holland @ RAI Amsterdam
mrt 25 hele dag
Green Tie Gala tijdens Building Holland @ RAI Amsterdam

Graag bieden wij de Members, Partners- & Vrienden van SVN een unique kans.

Vanwege onze samenwerking met Duurzaam Gebouwd kunnen wij onze relaties kosteloos deel laten nemen aan het Green Tie Gala 2020.

Mogen wij jou op de gastenlijst noteren?

 

Green Tie Gala 2019

Het Green Tie Gala 2019 vond plaats op woensdagavond 10 april 2019, tijdens Building Holland. Deze feestelijke avond is exclusief toegankelijk voor meer dan 400 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2019. Dit jaar viel de eer te beurt aan Onno Dwars.

Het Green Tie Gala is de ideale plek om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, om samen te bouwen aan constructieve en duurzame samenwerkingen voor de toekomst.

Programma Green Tie Gala

Het Green Tie Gala is een ‘invitation only’ event voor de top 750 uit de bouw en vastgoed sector. Een geheel verzorgde avond met inspirerende sprekers en top-entertainment. Met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de‘ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw.

Kledingadvies

Black Tie met een groen tintje. Smoking of pak voor de heren met een accessoire als een strikje of stropdas in het groen. Dames leef u uit, voor een groene gala -of cocktailjurk of groene accessoire zoals een sieraad, sjaal, avondtasje of schoenen rollen wij de groene loper voor u uit!

 

* (Executives Only) 20 plaatsen beschikbaar.

apr
9
do
2020
9 april 2020 Tailormade at OGER @ OGER
apr 9 @ 15:00 – 18:00
9 april 2020 Tailormade at OGER @ OGER

Altijd er al eens van gedroomd persoonlijke begeleiding te krijgen bij het uitzoeken van een goed passend en perfect uitziend kostuum voor de volgende beurs? Altijd al eens gedacht hoe het zou zijn, om bij de top-retailer OGER een dergelijke persoonlijke behandeling te ontvangen?

Sociëteit Vastgoed, garantie voor kwaliteit en succes, biedt jou als member de mogelijkheid kennis te maken met het familiebedrijf van Oger Lusink, kennis te maken met Sander Lusink, begeleidt te worden door hun top-staff en met aantrekkelijke korting jouw garderobe eveneens een garantie voor succes te laten zijn.

Meld je aan voor deze tailor-made sessie, er zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar, we willen de begeleiding immers zo persoonlijk mogelijk maken! Natuurlijk zullen er ook heerlijke hapjes en drankjes zijn zodat jij geheel ontspannen kunt besluiten hoe jij optimaal gekleed naar jouw volgende afspraken, de Provada, diners of zakelijke meetings kunt gaan.

Uiteraard is aanmeten van maatkostuums, met stof en accessoires naar keuze, allemaal mogelijk. Deze middag gaat het opnieuw volledig om wat jij wenst en nodig hebt!

mei
7
do
2020
7 mei WIN Ladies in Real Estate & Fashion @ NANDONNA - NANUOMO
mei 7 @ 15:00 – 19:00
7 mei WIN Ladies in Real Estate & Fashion @ NANDONNA - NANUOMO

Dankzij Esther Dekker, member van het Academisch Team van Sociëteit Vastgoed, kwamen wij in contact met NANDONNA – NANUOMO en Ellen Wynia. Gefocusseerd op kwaliteit, expertise, waarde toevoeging en optimalisatie besloten wij dit wij dit ook voor jou kunnen realiseren door Fashion toe te voegen aan ons programma.

Immers, hoe jij je voelt wordt voor een belangrijk deel bepaalt door de kleding die je kiest en hoe je daar jouw professionaliteit mee uitstraalt en kenmerkt.

Wij nodigen jou als Lady in Real Estate dan ook uit voor een bijzondere middag in Rotterdam. Samen bekijken wij de collectie, genieten van een modeshow, praten bij en ontmoeten elkaar en kiezen uit smaakvolle mogelijkheden onze eigen collectie.

Uiteraard ontvangen wij een aantrekkelijke korting wanneer wij definitieve keuzes maken voor deze smaakvolle tailormade mode.

Zin in een verbindende middag in Rotterdam met real estate ladies, een verrukkelijk hapje en drankje, goed gezelschap en mooie kleding? Meld je dan snel aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Fijn als jij erbij bent!

ps. Ben je nog geen member? Maak dan zonder kosten kennis met ons netwerk en de prettige professionals van Sociëteit Vastgoed.

mei
27
wo
2020
De succesfactor Workshop – Build your Passion & Create your Vision (Beurstraining Provada)
mei 27 @ 09:30 – 12:30
De succesfactor Workshop - Build your Passion & Create your Vision (Beurstraining Provada)

Wat hebben wij nodig om de beste versie van onszelf te kunnen zijn? In ieder geval zijn er een aantal basisbehoeften waar invulling aan gegeven dient te worden. Onze eigen Masloff Pyramide.

Wat bedoelen we precies? Een mens heeft 4 primal needs en 2 spiritual needs. Voor jou is het goed om te weten wat deze zijn, niet enkel voor jezelf, maar juist ook om directe en goede aansluiting te vinden bij jouw doelgroep.

DE 4 PRIMAL NEEDS:

 1. Zekerheid: Wij willen allemaal stabiliteit en zekerheid in ons leven zoals eten, onderdak en andere materiële middelen.
 2. Onzekerheid: Mensen hebben een behoefte aan verandering om hun lichaam en emoties te trainen. Daarom zoeken wij variatie in stimuli, psychische activiteiten, entertainment, eten en dergelijke
 3. Betekenis: We wensen allemaal dat we bijzonder en speciaal zijn (van betekenis zijn).
 4. Connectie: Wij willen ons geconnect voelen. Denk hierbij vooral aan liefde en intensieve interactie.

Daarnaast hebben wij ook spirituele needs. Welke dat zijn?

DE 2 SPIRITUELE NEEDS

 1. Groei: Wij willen groeien in deze wereld. Zonder groei zijn wij niet tevreden en voelen wij ons onvoldaan en groeit irritatie.
 2. Bijdrage: Wij kunnen zonder elkaar niet overleven en halen concreet voldoening uit het hulp bieden aan anderen. Ook omdat we daarmee bijdragen aan de groei van een ander.

Wanneer wij buitengewone resultaten en vervulling willen realiseren in ons werk, onze carrière of onze missie, is het belangrijk ons te richten op wat we werkelijk willen en we een scherpe visie hebben over waar we naartoe willen. Een duidelijk resultaat of resultaat hebben en er consequent op focussen, verandert onmiddellijk je gedrag en geeft je het momentum dat je nodig hebt om elke dag kleine acties te ondernemen die tot geometrische resultaten leiden.

Deze tools en persoonlijke skills gaan wij deze ochtend met jou bespreken en trainen, zodat jij voorbereid bent en het beste kunt halen uit de eerstvolgende beurs. Wat kun je nog meer verwachten?

 • Is jouw LinkedIn profiel optimaal bijgewerkt om gezien te worden door nieuwe relaties?
 • Heb jij nieuwe relaties met wie jij kennis wilt maken reeds geïnformeerd omtrent jouw komst?

Nieuwsgierig?

Fijn! Meld je dan aan voor deze waardevolle workshop, waarbij wij in gesprek gaan over basis invullingen, toepassingen hiervan en hoe groot het belang van erkenning en waardering zijn, zeker tijdens een beurs waarbij de meeste contacten vluchtig zijn. Jij kunt een blijvende indruk maken.

Wij kijken uit naar jouw komst!

NB. Deze opleiding wordt georganiseerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM. De kosten zijn excl. btw

jun
16
di
2020
16-18 juni 2020 Provada @ Provada, Rai Amsterdam
jun 16 – jun 18 hele dag
16-18 juni 2020 Provada @ Provada, Rai Amsterdam

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

jun
17
wo
2020
17 juni 2020 Vastgoeddiner tijdens Provada @ The Harbour Club Amsterdam Zuid
jun 17 @ 19:30 – 22:30
jun
22
ma
2020
22 juni 2020 Succesfactor workshop Marketing eats Sales for Breakfast @ Airborne Tower
jun 22 @ 09:00 – 12:00
22 juni 2020 Succesfactor workshop Marketing eats Sales for Breakfast @ Airborne Tower

Performance, dat ben jij, Succes, dat realiseren wij samen

Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 6 personen per training.

Wij nodigen jou hier van harte voor uit.

Be the best you can be

We starten de workshop met een presentatie, vraagronde en gaan dan samen actief in gesprek. Vervolgens worden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage geven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sluiten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We gaan jou deze ochtend meenemen op de toepassingen, invulling en gedachtegang.

Wij vertellen jou graag meer over waar marketing voor bedoeld is.

” Marketing is the generous act of helping others become who they seek to become”.

Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

 

“You can’t be seen until You learn to See”

 

Nadat we jouw WHY besproken hebben en wij jou een presentatie hebben gegeven omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gaan wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, delen van jouw kennis en kunde en gaan wij dit uiteraard ook toepassen in de workshop. Wij gaan jouw visie graag verbinden aan de uitingen daarvan.

Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt.

De presentatie van deze training wordt jou na afloop toegezonden, net als de gastenlijst, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Het werkboek wordt je van tevoren toegezonden.

In 3 uur tijd nemen wij jou graag mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

Maximaal aantal deelnemers is 6. Wanneer wij meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij een nieuwe datum voor dezelfde workshop inplannen.

Incl. koffie, thee, water en wat lekkers.

Start 9.00u, afsluiting 12.30u

Deze trainingen verzorgen wij op het kantoor van Sociëteit Vastgoed in Arnhem. De opleiding wordt door VHCM uitgevoerd voor relaties en members van Sociëteit Vastgoed. Normaliter     voert VHCM deze training uit voor € 299,00 excl. btw. pp.

aug
12
wo
2020
12-16 augustus 2020 SAIL Amsterdam @ Amsterdam
aug 12 – aug 16 hele dag

Zet koers naar SAIL Amsterdam 2020

Deze unieke meeting tijdens Sail 2020 wordt ons aangeboden door GMP GROEP te Arnhem.

sep
25
vr
2020
25 september 2020 De succesfactor Workshop – ‘Het Netwerk Wint. Altijd’ (Beurstraining) @ Airborne Tower
sep 25 @ 09:00 – 12:00
25 september 2020 De succesfactor Workshop - 'Het Netwerk Wint. Altijd' (Beurstraining) @ Airborne Tower

Dat netwerken te leren is, is bekend. Dat netwerken leidt tot een vergroting van je relatiebestand, tot de mogelijkheid loyaliteit te realiseren bij jouw connecties die weer leiden tot een groei van jouw bedrijf ook.

Dat het niet eenvoudig is om netwerken renderend uit te voeren, is ook duidelijk.

Wij gaan jou graag tools en details geven en jou meenemen op de mogelijkheid ook jouw netwerk te versterken met jouw gewenste klanten en relaties. Ook netwerken is een kwestie van voorbereiden, opvolgen en je inlezen in je nieuwe relaties. Wij gaan alle tools en mogelijkheden met jou bespreken.

Netwerken is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig. Het lijkt simpel, maar meestal zijn het je eigen gedachten die je weerhouden spontaan contact te maken of je hand uit te steken. Vreemd? Nee eigenlijk niet.

Ook in onze branche geldt, hoe hoger opgeleid, hoe sterker de imposter-gevoelens. Intelligente mensen die van nature een laag zelfvertrouwen hebben, vaak twijfelen aan zichzelf en onverzadigbaar perfectionistisch zijn lopen een hoger risico. Helemaal als ze ouders hebben die prestatiegericht of over-beschermend zijn of veel controle uitoefenen. Hogerop komen helpt overigens weinig: imposter (perfectionistische)-gedachten slijten niet met het groeien van ervaring. Er dwars doorheen gaan wél.

En dan is er nog de toegevoegde waarde verzilveren van netwerken. Hoe gaat dat eigenlijk?

Wij gaan jou in 3 uur meenemen op tools en handvatten waar je direct mee aan het werk kunt.

Uiteraard gaan we dit ook toetsen aan de praktijk en dit met elkaar bespreken. Wat zijn jouw ervaringen, hoe beleef jij dit en wat zou jij graag willen horen, zodat netwerken voor jou een ervaring wordt waar je naar uitkijkt?

Wij gaan hier graag met jou over in gesprek en delen de details die voor ons feilloos werken.

Voor maximaal 8 personen organiseren wij deze training. Fijn als jij hierbij aanwezig kunt zijn!

De training wordt uitgevoerd op het kantoor van Sociëteit Vastgoed door VHCM.

okt
5
ma
2020
5-7 oktober 2020 EXPO REAL @ München
okt 5 – okt 7 hele dag
5-7 oktober 2020 EXPO REAL @ München

Expo Real (written EXPO REAL) is the biggest trade fair for real estate and investment in Europe. Since 1998 it has been organized by Messe München GmbH in the grounds of Messe München every year.

In 2016 Expo Real covered an exhibition area of 64,000 square meters. There were 39,101 participants from 77 countries, including 20,138 representatives from 1,768 exhibiting companies.

5 oktober 2020 Vastgoeddiner tijdens EXPO REAL @ München
okt 5 @ 19:30 – 22:30
nov
24
di
2020
24 november 2020 Succesfactor workshop Marketing eats Sales for Breakfast @ Airborne Tower
nov 24 @ 09:00 – 12:00
24 november 2020 Succesfactor workshop Marketing eats Sales for Breakfast @ Airborne Tower

Performance, dat ben jij, Succes, dat realiseren wij samen

Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 6 personen per training.

Wij nodigen jou hier van harte voor uit.

Be the best you can be

We starten de workshop met een presentatie, vraagronde en gaan dan samen actief in gesprek. Vervolgens worden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage geven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sluiten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We gaan jou deze ochtend meenemen op de toepassingen, invulling en gedachtegang.

Wij vertellen jou graag meer over waar marketing voor bedoeld is.

” Marketing is the generous act of helping others become who they seek to become”.

Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

“You can’t be seen until You learn to See”

Nadat we jouw WHY besproken hebben en wij jou een presentatie hebben gegeven omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gaan wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, delen van jouw kennis en kunde en gaan wij dit uiteraard ook toepassen in de workshop. Wij gaan jouw visie graag verbinden aan de uitingen daarvan.

Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt.

De presentatie van deze training wordt jou na afloop toegezonden, net als de gastenlijst, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Het werkboek wordt je van tevoren toegezonden.

In 3 uur tijd nemen wij jou graag mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

Maximaal aantal deelnemers is 6. Wanneer wij meer aanmeldingen ontvangen, zullen wij een nieuwe datum voor dezelfde workshop inplannen.

Incl. koffie, thee, water en wat lekkers.

Start 9.00u, afsluiting 12.30u

Deze trainingen verzorgen wij op het kantoor van Sociëteit Vastgoed in Arnhem. De opleiding wordt door VHCM uitgevoerd voor relaties en members van Sociëteit Vastgoed. Kosten training geen members € 299,00 excl. btw. pp. Kosten members € 99,00 excl. btw

dec
17
do
2020
17 december 2020 Wonen in Nederland @ Vesteda
dec 17 @ 15:00 – 20:00
17 december 2020 Wonen in Nederland @ Vesteda

Wonen Congres

Details volgen