Kalender 2019 – 2020

 • Iedere meeting is gemarkeerd door de categorie (lunch, diner, masterclass, mastermindsessie, congres etc.)
 • Iedere meeting is tevens gemarkeerd door labels (Expo Real, Executives, Disruptief, commercieel vastgoed etc.)
 • Op deze wijze kun je gemakkelijk zoeken én vinden welke meetings en bijeenkomsten voor jou bijzonder interessant zijn!
 • Uiteraard kun je de meeting direct in jouw agenda plaatsen.
jun
28
vr
2019
28 juni 2019 Zomer Golf voor Vastgoedprofessionals @ Golfvereniging De Batouwe, Zoelen
jun 28 @ 13:30 – 20:00
28 juni 2019 Zomer Golf voor Vastgoedprofessionals @ Golfvereniging De Batouwe, Zoelen

Samen luiden we de zomer in

We kijken er nu al naar uit, samen met jou weer een sportieve en netwerk versterkende dag te beleven. Traditiegetrouw doen we dat dit jaar, na de Provada, opnieuw met een golfdag.

We gaan deze keer in eigen beheer deze dag organiseren voor onze relaties.

Wij nodigen jou dan ook graag uit voor een prachtig golfevent op een mooie locatie voor een volledig verzorgde sportieve middag.

 • Wie doen er mee? Wij brengen deze dag graag de vastgoedbloedgroepen samen 
 • Wanneer ? Op 28 juni 2019 luiden we met elkaar de zomer in tijdens deze relatieversterkende golfdag 
 • Handicap graag doorgeven bij aanmelding, tevens kun je aangeven bij wie je graag in de flight wenst te spelen 
 • Spelvorm: Texas Scramble 4-ballen
 • Programma? We starten met een kopje koffie of thee met natuurlijk iets lekkers, gaan de baan in voor 9 holes en sluiten af met een goede borrel en lekkere, gezonde maaltijd met een fijn glas wijn.
 • Aanmelden? Dat kan natuurlijk direct.Aangezien we dit event in eigen beheer organiseren, vragen wij een eigen bijdrage voor deze fantastische middag, inclusief drankjes, baan fee’s en diner van € 149,95 pp.

   

 • Geef jij bij jouw aanmelding jouw Handicap meteen even door? Super!

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.societeitvastgoed.eu/wp-content/uploads/2019/04/28-juni-2019-Golfdag-de-Batouwe.mp4"][/video]

jul
1
ma
2019
1 & 2 juli 2019 MIPIM PROPTECH @ LE CENTQUATRE, Paris
jul 1 – jul 2 hele dag

Als partner van MIPIM mogen wij onze relaties een aantrekkelijke korting aanbieden tot 20 mei aanstaande om deel te nemen aan de werelds meest innovatieve vastgoedbeurs, MIPIM PROPTECH in Parijs.

Tijdens deze beurs kun je direct kennis maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, datagebruik, apps, sensoren en strategie.

What is MIPIM PropTech?

MIPIM PropTech powers the digital transformation of the real estate industryAt a series of leading global events, in Paris, New York City and Hong Kong, we gather key real estate and technology decision makers and cutting-edge technology start-ups and company to help you take your business to the next level.

Vorig jaar waren wij als Sociëteit Vastgoed op de eerste MIPIM PropTech beurs als samenwerkende partner van MIPIM REED. Uiteraard maakten wij van deze dagen een verslag. Je kunt ons verslag van de 2e dag hier teruglezen.

MIPIM PropTech Europe

Held at LE CENTQUATRE-PARIS, MIPIM PropTech Europe gathers the A-list of Europe’s proptech ecosystem for a session-packed, two-day event.

+2,000 participants
+1,000 companies
+50 count

jul
12
vr
2019
Eerste WIN (ladies in real estate)lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid
jul 12 @ 12:30 – 15:00
Eerste WIN (ladies in real estate)lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network (let op, een nieuwe site speciaal voor members volgt einde van de zomer van 2019) is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze eerste date inplannen? Super, Sociëteit Vastgoed deelt als organisator natuurlijk mee in de kosten, als onderdeel van het lidmaatschap. De drankjes zijn tijdens deze eerste lunch van ons.

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus nu reeds waardevol. super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de eerste lunch? Geweldig, wij gaan boeken voor 12 juli aanstaande bij The Harbour Club, Amsterdam Zuid (Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam). We beginnen met mooi weer met een heerlijk drankje aan het water. Ik hoop echt dat je erbij bent! Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar. Wij zijn dan net terug uit Parijs, waar we naar MIPIM Proptech zijn geweest, dus fijn om al die details omtrent innovatie direct met jou te kunnen delen.

Ik verheug me .

Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,00

jul
26
vr
2019
26 juli 2019 Dé Vrijdagmiddag Vastgoedborrel @ Kantoor Sociëteit Vastgoed
jul 26 @ 16:30 – 19:30
26 juli 2019 Dé Vrijdagmiddag Vastgoedborrel @ Kantoor Sociëteit Vastgoed

Op veler verzoek bieden wij als Sociëteit Vastgoed Netwerk ons netwerk de Vrijdagmiddag Vastgoedborrel aan.

Wij organiseren deze borrel op een gemakkelijk bereikbare locatie, in ons mooie nieuwe kantoor in Arnhem.

Met de lift naar boven (10e etage) en daar vind je ons mooie kantoor waar wij van half 5 tot half 8 heerlijke drankjes schenken, een goed gezelschap bieden en natuurlijk ook voor lekkere hapjes zorgen.

Juist in de regio waar wij kantoor houden, is gevraagd om een dergelijke meeting te organiseren.  Dat doen wij natuurlijk graag!

Als try out organiseren wij deze borrel voor vastgoedprofessionals, onze relaties en onze vrienden (de members). Zo kun je gemakkelijk met ons en elkaar kennis maken, informatie en details uitwisselen en nieuwe contacten leggen.

Je kunt zo tevens vrijblijvend kennis maken met het netwerk en de organisatie van Sociëteit Vastgoed.

Ben jij erbij? Gezellig! Goed om elkaar ook tijdens de warme zomermaanden te spreken en te ontmoeten, wij providen graag de mogelijkheid hiervoor.

Tot ziens bij onze Vastgoed Vrijdagmiddagborrel in Arnhem.

ps. Voor nog geen members vragen wij een kleine bijdrage in de kosten. Sluit je aan tijdens of na deze borrel? Dan verrekenen wij jouw bijdrage natuurlijk met de contributie voor het eerste jaar.

ps. Houd ook alvast de 4e juli vrij, de uitnodiging daarvoor volgt de komende dagen!

aug
22
do
2019
22 augustus 2019 Workshop Renderende toepassingen van Marketing & PR @ Airborn Tower
aug 22 @ 09:30 – 12:00
22 augustus 2019 Workshop Renderende toepassingen van Marketing & PR @ Airborn Tower
Naast de workshops, masterclasses, diners, sportieve meetings en mastermind sessies die wij maandelijks organiseren, bieden wij vanaf de zomer van 2019  workshops en trainingen aan die jou meenemen op vragen en antwoorden. Gerichte cursussen en persoonlijke toepassingen voor kleinere groepen, maximaal 10 -12 personen per training.
Wij nodigen jou hier van harte voor uit.

Be the best you can be

We starten de workshop met een presentatie, vraagronde en gaan dan samen actief in gesprek. Vervolgens worden opdrachten uitgewerkt die jou direct inzage geven in wat jij wenst voor jouzelf én jouw organisatie. We sluiten af door hier met elkaar over in gesprek te gaan, en ervaring en kennis te delen.

We gaan jou deze ochtend meenemen op pakkende koppen in jouw teksten, mogelijkheden jouw content zo effectief mogelijk te schrijven, zichtbaarheid, herkenning en natuurlijk bieden wij handvaten voor directe social media invloed. Zichtbaarheid en herkenning zijn van belang om te connecten met jouw gewenste doelgroep en jij biedt hiermee mogelijkheden om jou beter te leren kennen.

Nadat we jouw WHY besproken hebben en wij jou een presentatie hebben gegeven omtrent de mogelijkheden die goede marketing jou biedt, gaan wij in gesprek over de directe toepasbaarheid van persoonlijke input, delen van jouw kennis en kunde en gaan wij dit uiteraard ook toepassen in de workshop. Wij gaan jouw visie graag verbinden aan de uitingen daarvan.

Als je met authenticiteit uitstraalt dat het je om meer dan alleen directe sales te doen is, kunnen identificatie, sympathie en vertrouwen ontstaan. Dit geldt naast klanten ook sterk voor werknemers. Bij aanname van mensen zou die match dus ook een sterke richtlijn moeten zijn. Daarmee heb je de meest meedenkende, cohesieve groep mensen in huis.

De productlevenscyclus doet er natuurlijk ook toe. Bij nieuwere producten is het van belang de early adopters te mobiliseren. Die zijn veel gevoeliger voor je Why en How dan de latere massa. En je wilt zoveel mogelijk early adopters mobiliseren om überhaupt een massa te krijgen.

Dit besef hanteren en uitvoeren geeft direct een connectie en verbinding, terwijl expertise gedeeld wordt.

De presentatie van deze training wordt jou na afloop toegezonden, net als de gastenlijst, zodat je de inhoud direct kunt toepassen. Tevens kun je jouw netwerk direct intensiveren met de nieuwe, of verbeterde connecties.

In 2,5 uur nemen wij jou graag mee op directe toepasbaarheid van een effectieve en renderende marketing.

Deze trainingen verzorgen wij zowel op het kantoor van Sociëteit Vastgoed in Arnhem als in Amsterdam.

sep
5
do
2019
5 september 2019 Juridische Masterclass & nazomerborrel @ Creatieve Valley, Utrecht
sep 5 @ 16:30 – 20:00
5 september 2019 Juridische Masterclass & nazomerborrel @ Creatieve Valley, Utrecht

We starten na de zomerstop met een masterclass en nazomerborrel op het terras van Hyslegal in Utrecht

Direct na de zomerstop willen we graag goed beginnen.

We starten met een kennisversterkende masterclass in het mooie nieuwe kantoor van Hyslegal. Daarin worden we meegenomen op de belangrijke aspecten van huurrecht, ontwikkelingen in de vastgoedsector, delen het laatste nieuws en worden wij nader geïnformeerd over de belangrijke aspecten van het recht in onze branche.

Laurens van Doorn van Creative Valley en Gerbrandt Osinga zorgen voor het inhoudelijke programma.

Uiteraard is er een korte pauze en na de 2e presentatie volgt een korte tour door het nieuwe pand van Creative Valley. Daarna sluiten we af met een gezellige nazomerborrel om het seizoen op volle kracht mee te beginnen.

Wanneer? 5 september 2019

Waar? locatie Creatieve Valley, Utrecht, Stationsplein 32 (parkeren onderin Hoog Catherijne)

Met wie? Samen met 30-35 vastgoedprofessionals

Hoe laat? We starten om 16uur, van 16.30uur tm 17.30uur bieden we een inhoudelijk programma. Daarna vervolgen we op het dakterras dé nazomerborrel. Bij slecht weer strijken we neer in de Brasserie.

Doelstelling? Samen kennis delen, elkaar weer zien en spreken na de zomerstop en een goed begin maken van het nieuwe seizoen

Aanmelden? Hierbij, nu direct, je bent welkom!

Kosten? Voor members, sponsoren en partners zonder kosten te bezoeken. Ben je nog geen lid en wil je graag vrijblijvend kennismaken als vastgoedprofessional? Meld je dan aan als onze gast. Fijn om kennis te maken, wij kijken enorm uit naar jouw komst.

sep
17
di
2019
17 september 2019 Masterclass Financieren of Beleggen? @ CSP Real Estate, Ede
sep 17 @ 15:00 – 18:30

Op 17 september 2019 gaan we jou graag meenemen op een belangrijke vraagstelling in de sector: Financieren of Beleggen?

Verantwoord beleggen en financieren wordt de norm, daar zijn we van overtuigd. Daarom worden de beleggings- en financieringsproducten steeds duurzamer. Door kapitaal duurzaam in te zetten, kunnen wij met elkaar een grote bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu. Zo bewaken wij steeds de balans tussen maatschappelijke belangen en economisch rendement. Beleggen in aandelen, obligaties, opties en vastgoed vraagt kennis van en visie op financiële en vastgoedmarkten.

Investeren lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Het is eenvoudig om fouten te maken. Gezien de bedragen waar het soms om gaat, kunnen deze fouten erg kostbaar zijn. Wie kent niet de verhalen van de succesvolle ondernemer die na jaren van hard werken zijn bedrijf verkocht en de verkoopopbrengst ‘investeerde’ in andere ondernemingen?

Investeren is een vak apart.. Hetzelfde geldt voor financieren. Zonder voldoende kennis en ervaring op dit gebied is het maken van fouten eigenlijk bijna onvermijdelijk. Deze fouten kunnen ertoe leiden dat de investeerder te veel voor de aandelen van een onderneming betaalt of – nog erger – de investering beter helemaal niet had kunnen doen.

Praktijkervaring en theoretische kennis zijn een vereiste. Private equity en kredietverlening zijn beide in de loop der jaren steeds professioneler geworden en redeneren inmiddels volledig vanuit cashflows. Deze Masterclass neemt jou mee op de achtergrond  van professionele investeerders en financiers in de dagelijkse praktijk,

Deze middag nemen deskundige professionals ons mee op de achtergrond van financieringen en/ of beleggingen in de vastgoedsector. 

Sprekers

 • Daan Reekers, Founding Partner/ CCO Adelaer
 • mr. Manfred Kühl MRICS, CEO, Holland Immo Group
 • Hans van Haeften MSV, directie CSP REAL Estate
 • Sacha Hoek, Real Estate Corporate Finance, JLL
 • Rabobank

Deelname

 • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.
 • Voor geen members zijn de kosten € 149,00 all inclusive.
 • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00

Host

 • CSP Real Estate verzorgt kort- of langlopende vastgoedfinancieringen voor aankoop, verbouwing en verkoop van onroerend goed. Eveneens wanneer een financiering gewenst is voor het ontwikkelen/bouwen en daarna de verkoop/verhuur. 
 • “Bij gerealiseerde projecten begeleidt en adviseert CSP Real Estate als gesprekspartner bij de aan- of verkoop. Wanneer uitbreiding van de vastgoedportefeuille gewenst is, gaan wij graag in gesprek over de mogelijkheden en wensen van de objecten”.

Datum

17 september 2019

Locatie

Bonnetstraat 31 6718 XN EDE

Tijd

Aanvang 15:00uur

Afsluiting na borrel & bites 18.30uur

sep
23
ma
2019
23 september 2019 Workshop – Waarom Netwerken Werkt @ Airborn Tower
sep 23 @ 09:30 – 12:00
23 september 2019 Workshop - Waarom Netwerken Werkt @ Airborn Tower

Dat netwerken te leren is, is bekend. Dat netwerken leidt tot een vergroting van je relatiebestand, tot de mogelijkheid loyaliteit te realiseren bij jouw connecties die weer leiden tot een groei van jouw bedrijf ook.

Dat het niet eenvoudig is om netwerken renderend uit te voeren, is ook duidelijk.

Wij gaan jou graag tools en details geven en jou meenemen op de mogelijkheid ook jouw netwerk te versterken met jouw gewenste klanten en relaties. Ook netwerken is een kwestie van voorbereiden, opvolgen en je inlezen in je nieuwe relaties. Wij gaan alle tools en mogelijkheden met jou bespreken.

Netwerken is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig. Het lijkt simpel, maar meestal zijn het je eigen gedachten die je weerhouden spontaan contact te maken of je hand uit te steken. Vreemd? Nee eigenlijk niet. Ook in onze branche geldt, hoe hoger opgeleid, hoe sterker de imposter-gevoelens. Intelligente mensen die van nature een laag zelfvertrouwen hebben, vaak twijfelen aan zichzelf en onverzadigbaar perfectionistisch zijn lopen een hoger risico. Helemaal als ze ouders hebben die prestatiegericht of overbeschermend zijn of veel controle uitoefenen. Hogerop komen helpt overigens weinig: imposter (perfectionistische)-gedachten slijten niet met het groeien van ervaring.

Veel imposters vechten tegen hun onzekerheid door overmatig hard te werken. Maar het kan anders, hoe vaker je dwars tegen je imposter-gevoelens ingaat, hoe makkelijker het wordt.

En dan is er nog de toegevoegde waarde verzilveren van netwerken. Hoe gaat dat eigenlijk?

Wij gaan jou in 2,5 uur meenemen op tools en handvatten waar je mee aan het werk kunt.

Uiteraard gaan we dit ook toetsen aan de praktijk en dit met elkaar bespreken. Wat zijn jouw ervaringen, hoe beleef jij dit en wat zou jij graag willen horen, zodat netwerken voor jou een ervaring wordt waar je naar uitkijkt? Wij gaan hier graag met jou over in gesprek en delen de details die voor ons feilloos werken.

Voor maximaal 10 personen gaan we deze workshop organiseren in ons kantoor in Arnhem, of Amsterdam. Fijn als jij hierbij aanwezig kunt zijn!

okt
3
do
2019
3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner @ Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen
okt 3 @ 17:00 – 20:30
3 oktober 2019 Real Estate Mastermind diner @ Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen

Talking diner for Executives

Na het grote succes van 2017, gaan wij opnieuw een diner organiseren in samenwerking met Inergy Analytical Solutions.

Op een tot de verbeelding sprekende locatie nodigen wij jou als beslisser in de sector uit voor een relatieversterkende avond.

Natuurlijk gaan wij op deze avond niet alleen genieten van elkaars gezelschap en verrukkelijk eten en drinken, we gaan ook kennis delen.

Hiertoe presenteren wij boeiende sprekers  die ons meenemen op waardevolle actualiteiten uit de bouw- en vastgoedsector.

Dit talking dinner is bedoeld om beslissers in vastgoed de kans te bieden op een toplocatie met prettig gezelschap bij te praten over actuele en zakelijke thema’s. Deze sessie combineert het nuttige met het aangename en biedt inspiratie, informatie en nieuwe contacten onder het genot van een aangenaam diner op een exclusieve locatie.

De locatie

Buitenplaats Sparrendaal is een pronkstuk van de Nederlandse woongeschiedenis. Het gebouw dateert uit 1754 en is van binnen gedecoreerd met originele behangschilderingen en rijke wand-/ en plafonddecoraties uit die tijd. Het imposante landhuis bestaat uit 7 gestileerde suites en zalen. Fraai stucwerk, gemarmerde deuromlijstingen en de decoratieve Rococo elementen zorgen voor een prachtige entourage. Sparrendaal is een belangrijke buitenplaats gelegen in Driebergen, onderdeel van de Stichtse Lustwarande, een grote gordel van landgoederen en buitenplaatsen.

Sprekers

 • Jan van der Doelen, senior banker Bouw en Vastgoed ING
 • Jankees Lampe, COO Intergy Analytical Solutions

 

Meld je nu aan voor deze verbindende avond en verheug je op hetgeen wij voor jou gaan organiseren. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus direct aanmelden is verstandig zodat je deze avond niet mist.

Deelname

 • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.
 • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten, diners en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00. Het geweldige diner is hierbij geheel all inclusive.
okt
7
ma
2019
7 oktober 2019 Real Estate diner tijdens EXPO REAL @ Restaurant Ratskeller, München
okt 7 @ 19:30 – 22:30
7 oktober 2019 Real Estate diner tijdens EXPO REAL @ Restaurant Ratskeller, München

Na het grote succes van het diner op de eerste beursdag, gaan wij ook dit jaar een informeel maar zakelijk diner organiseren middenin het centrum van München.

Met een prettig gezelschap van vastgoedprofessionals gaan wij met elkaar in gesprek, bespreken de actualiteiten, praten na over de eerste dag op de Expo Real en leren wij elkaar beter kennen.

In een informele setting op een uiterst gezellige locatie kunnen wij reeds uitzien naar een topavond met een geweldig gezelschap.

okt
8
di
2019
8 oktober 2019 Private Dining Room Exclusief Diner, tijdens EXPO REAL @ Restaurant Käfer, München
okt 8 @ 19:30 – 22:30
8 oktober 2019 Private Dining Room Exclusief Diner, tijdens EXPO REAL @ Restaurant Käfer, München

Opnieuw organiseren wij voor een select gezelschap een unieke avond in de private dining room van high end restaurant Käfer.

Diegenen die al eerder bij dit waardevolle diner voor beslissers in de sector aanwezig waren, zullen zeker interesse hebben opnieuw aan te sluiten.

Deze avond wordt gekenmerkt door verrukkelijk eten, goede wijnen, een prettige ambiance, zeer goed gezelschap en een voortreffelijke sfeer. Precies wat we wensen na een drukke dag op de EXPO REAL, in de gezellige binnenstad van München.

okt
18
vr
2019
18 oktober 2019 Workshop Your best potential Now @ tba
okt 18 @ 09:30 – 12:00
18 oktober 2019 Workshop Your best potential Now @ tba

Loop jij continue tegen obstakels op waardoor jij het gevoel hebt niet jouw volledige potentieel te gebruiken? Omdat wij dit zo vaak tegenkomen in ons netwerk, gaan wij hier graag een workshop voor organiseren.

Er zijn namelijk heel goede toepasbare en direct te gebruiken handvaten die je direct kunt inzetten om stap voor stap optimalisatie toe te passen en door te voeren. Boosheid is vaak een uiting die voortkomt uit angst en angst is vaak hetgeen jou tegenhoudt de beste versie van jezelf te zijn.

Om het leven te kunnen leiden dat jij wenst, is het nodig dat je de kracht die je bezit, los te laten en toe te passen. Het maakt niet uit wat je wilt in het leven – vreugde, liefde, passie, vervulling – Wanneer je in contact komt met jouw potentieel, realiseer jij de de drive en het momentum om te bereiken wat jij wenst.

Stel je persoonlijke ontwikkeldoelstellingen bij en ervaar tijdens deze workshop wat jouw buitengewone mogelijkheden en kansen zijn. Heb je aan één workshop niet genoeg? Dan bieden wij je de kans nogmaals deel te nemen.

Meld je aan om jouw focus en motivatie te stimuleren, te ontwikkelen en in te zetten om jouw gewenste doelstellingen te bereiken.

okt
23
wo
2019
23 oktober 2019 Women in Real Estate Lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid
okt 23 @ 12:30 – 14:30
23 oktober 2019 Women in Real Estate Lunch @ The Harbour Club, Amsterdam Zuid

Het is tijd voor WIN, Women Innovative Network

Voor vrouwen in het vastgoed, waarbij een 24/7 klok heerst en  innovatie, techniek, vastgoedkennis en verbinding van origine verbonden waren aan de heren, is het van belang elkaar te vinden, te spreken, te verbinden en met elkaar te overleggen. Na 3 jaar exponentiële groei en ontwikkeling, na de lancering van een Academy en het Sociëteit Vastgoed Network (let op, een nieuwe site speciaal voor members volgt einde van de zomer van 2019) is het tijd voor WIN.

Bij WIN ontmoeten vrouwen elkaar om af te stemmen, met elkaar na te denken, ideeën te delen, overwinningen om te zetten naar volgende kansen en om met elkaar te spreken over al datgene wat ons verbindt, als vrouwen in de vastgoedsector. Waar gaan wij elkaar vinden en spreken? Natuurlijk ontmoeten wij elkaar reeds bij de 30 meetings per jaar die Sociëteit Vastgoed organiseert. En daarnaast vinden wij elkaar op beurzen, nationaal en internationaal. We mailen en bellen en liken elkaars posts op social media. Nu gaat WIN, als onderdeel van Sociëteit Vastgoed dat verder uitrollen.

Eens per kwartaal

Eens per 3 maanden organiseren wij een lunch op een goede locatie, met makkelijke parkeergelegenheid, waar wij elkaar zien en spreken. We nemen daarbij de tijd voor elkaar, wisselen van tafeldame tussendoor en kunnen elkaar gemakkelijk vinden en bereiken via de Sociëteit Vastgoed Network groep op LinkedIn.

Zullen we direct onze eerste date inplannen? Super, Sociëteit Vastgoed deelt als organisator natuurlijk mee in de kosten, als onderdeel van het lidmaatschap. De drankjes zijn tijdens deze eerste lunch van ons.

Daarnaast gaan wij vrouwen aan tafel inviteren die ons extra kunnen inspireren, waar wij kennis mee kunnen delen en die ons meenemen op alles waar wij mee dealen. Het belooft dus nu reeds waardevol. super gezellig, innovatief, versterkend en interessant te worden.

Meteen aanmelden voor de tweede lunch? Geweldig, wij hebben alvast geboekt voor 23 oktober aanstaande bij The Harbour Club, Amsterdam Zuid (Apollolaan 2, 1077 BA Amsterdam). Zullen we 12.30uur in de agenda zetten? Top, we gaan er een mooie middag van maken met elkaar.

Ik verheug me .

Eigen bijdrage WIN lunch in Harbourclub in Amsterdam voor bouw- en vastgoedvrouwen only, 3 gangen toplunch € 89,00

nov
1
vr
2019
1 november 2019 Workshop – Build your Passion & Create your Vision @ ntb
nov 1 @ 09:30 – 12:00
1 november 2019 Workshop - Build your Passion & Create your Vision @ ntb

Wat hebben wij nodig om de beste versie van onszelf te kunnen zijn? In ieder geval zijn er een aantal basisbehoeften waar invulling aan gegeven dient te worden. Onze eigen Masloff Pyramide.

Wat bedoelen we precies? Een mens heeft 4 primal needs en 2 spiritual needs. Voor jou is het goed om te weten wat deze zijn, niet enkel voor jezelf, maar juist ook om directe en goede aansluiting te vinden bij jouw doelgroep.

DE 4 PRIMAL NEEDS:

 1. Zekerheid: Wij willen allemaal stabiliteit en zekerheid in ons leven zoals eten, onderdak en andere materiële middelen.
 2. Onzekerheid: Mensen hebben een behoefte aan verandering om hun lichaam en emoties te trainen. Daarom zoeken wij variatie in stimuli, psychische activiteiten, entertainment, eten en dergelijke
 3. Betekenis: We wensen allemaal dat we bijzonder en speciaal zijn (van betekenis zijn).
 4. Connectie: Wij willen ons geconnect voelen. Denk hierbij vooral aan liefde en intensieve interactie.

Daarnaast hebben wij ook spirituele needs. Welke dat zijn?

DE 2 SPIRITUELE NEEDS

 1. Groei: Wij willen groeien in deze wereld. Zonder groei zijn wij niet tevreden en voelen wij ons onvoldaan en groeit irritatie.
 2. Bijdrage: Wij kunnen zonder elkaar niet overleven en halen concreet voldoening uit het hulp bieden aan anderen. Ook omdat we daarmee bijdragen aan de groei van een ander.

Wanneer wij buitengewone resultaten en vervulling willen realiseren in ons werk, onze carrière of onze missie, is het belangrijk ons te richten op wat we werkelijk willen en we een scherpe visie hebben over waar we naartoe willen. Een duidelijk resultaat of resultaat hebben en er consequent op focussen, verandert onmiddellijk je gedrag en geeft je het momentum dat je nodig hebt om elke dag kleine acties te ondernemen die tot geometrische resultaten leiden.

Nieuwsgierig?

Fijn! Meld je dan aan voor deze waardevolle workshop, waarbij wij in gesprek gaan over basis invullingen, toepassingen hiervan en hoe groot het belang van erkenning en waardering zijn.

Wij kijken uit naar jouw komst!

nov
7
do
2019
7 november 2019 Masterclass De Turbulente Kantorenmarkt @ asr real estate, Utrecht
nov 7 @ 15:00 – 19:00
7 november 2019 Masterclass De Turbulente Kantorenmarkt @ asr real estate, Utrecht

De markt wordt overspoeld met berichten over wijzigende invulling van kantoren. Flexoffices, transities, andere vormen van beheer en onderhoud, gebruik van sensoren en een nieuwe wijze van werken met open ruimtes.

Nog nooit trokken Nederlandse stenen zoveel miljarden aan als in 2017, €22 mrd om precies te zijn.

Maar nu de beleggingen en prijzen van topvastgoed al jaren in de lift zitten, dringt de vraag zich op hoe lang dit nog goed kan gaan. Vastgoed is bij uitstek een cyclische markt. En de extreem lage rente was de afgelopen jaren een van de belangrijkste motoren achter de vraag naar vastgoed, dat met relatief veel geleend geld wordt gekocht.

Sociëteit Vastgoed gaat dit top onderwerp in de sector graag verder uitdiepen, bespreken en bediscussiëren.

Daar kun jij uiteraard bij aanwezig zijn.

De masterclass wordt gehost door a.s.r real estate

Sprekers

 • Sven Bertens, JLL, Head of Research & Strategy
 • Ed Bouterse,Workthere Netherlands, at Savills Head of Workthere
 • Roberto Meyer MVSA Architects Founder / Principal architect
 • Pieter Vandeginste ,ASR Dutch Mobility Office Fund, Fund Director
 • Tim Schelle, Cleverstone, Vastgoedmanager 3.0 & Partner
 • Frederic van der Planken, Whitewood Group, CEO

Deelname

 • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden. 
 • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt. Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member automatisch lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00
nov
12
di
2019
12 november 2019 Congres Meet the Experts – Zorgvastgoed @ FRIS in Amsterdam
nov 12 @ 14:00 – 18:00
12 november 2019 Congres Meet the Experts – Zorgvastgoed @ FRIS in Amsterdam

Connecting Zorgvastgoed

Sociëteit Vastgoed neemt graag het voortouw wanneer onze relaties en members aangeven nader geïnformeerd te willen worden. Zo blijven wij altijd voorop lopen in de sector wanneer het gaat om kennisdelen.

Het is algemeen bekend dat Nederland vergrijst. De komende 25 jaar zullen het aantal 80+ers verdubbelen. Hierdoor zal de behoefte aan geschikte ouderenhuisvesting steeds verder toenemen. Een aanzienlijk deel van het huidige vastgoed is hiervoor functioneel niet geschikt of technisch verouderd. Dit vraagt om herontwikkeling en transformatie.

Wij bieden jou graag de mogelijkheid in gesprek te gaan met de experts. Wij organiseren een meeting waarbij diverse experts uit de zorgvastgoedsector direct toegankelijk te spreken zijn, middels een aantal kennistafels. Hierdoor kun je je inschrijven voor het direct in gesprek gaan met deze experts, en later luisteren naar een aantal presentaties van de experts. Hierdoor kun je antwoorden krijgen op al je vragen, aangezien we de mogelijkheid bieden te spreken met experts uit diverse zorgvastgoedsegmenten.

Zuidweg vertelde ons hierover in een van de interviews die we met hem hadden: ” Beleggers investeren steeds vaker in zorgwoningen. In de eerste helft van 2018 werd er ruim €345 mln. in bejaardenhuisvesting geïnvesteerd. Het is niet verwonderlijk, de noodzaak is duidelijk. Tel daarbij de stelselwijziging op, samen met de actuele economie waarbij de rente laag is. Er is voldoende kapitaal beschikbaar om te investeren. Dit zal zeker voor de gewenste groei in zorgvastgoed gaan zorgdragen.” ( lees hier het gehele interview)

Sprekers/ experts

 • Pieter van Herk, directeur eigenaar Connect Invest, zorgvastgoedbeleggingen
 • Hans Pepers, directeur Group Care, ontwikkelende belegger zorgvastgoed
 • Esther Akkerman, concept ontwikkelaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance
 • Sophie Keulemans, directeur Cordaan, zorginstelling
 • Hans Peter Fris, directeur FRIS real people, zorgvastgoedbeleggingen & beheer
 • Jeroen Kemperman, Senior Manager Strategy, Programs, Investments and Lessons, divisie Zorg & Gezondheid at Achmea
 • Jeroen Hermus, Director Healthcare CBRE Nederland | Zorgvastgoed

Deelname

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member, lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00

nov
29
vr
2019
29 november 2019 Workshop – Kies jij voor Goede marketing of voor slimme Sales? @ ntb
nov 29 @ 09:30 – 11:30
29 november 2019 Workshop - Kies jij voor Goede marketing of voor slimme Sales? @ ntb

We kunnen er niet meer omheen, marketing is belangrijk. belangrijk voor onze uitstraling, zichtbaarheid en het gewenste beeld wat we van onszelf laten zien. Dat geldt ook voor onze organisatie. Ook daar hoort een uitstraling, zichtbaarheid en herkenning bij. Op die manier leren de klanten en relaties het bedrijf kennen, nog voor ze er ooit concreet mee in contact zijn geweest.

Marketing is essentieel geworden, en niet meer het laatste onderdeel op de begroting. Door goede marketing kunnen we bijvoorbeeld onze doelgroep zekerheid bieden. Hoe?

 • Hanteer een professioneel website design dat aansluit op de behoeftes en interesses van jouw doelgroep.
 • Referenties van tevreden klanten zijn altijd de belangrijkste incentive om zekerheid te geven omtrent jouw diensten of producten.
 • Wees open en helder met je contact gegevens, dat is de eerste tool waarmee je gevonden wordt.
 • Heb je diploma’s , certificaten en keurmerken? Laat het weten, dit is een belangrijke zekerheid zodat men weet wie je bent en of je een gelijkwaardige gesprekspartner bent.

Is je interesse gewekt? Fijn, we gaan jouw tijdens deze workshop graag meenemen op tools, details en directe toepassingen voor jouw marketing en dus jouw sales. De belangrijkste kwaliteiten van een goede sales gerichte persoon zijn nooit irritant, nooit aan te luisteren via een belscript en spreken jou direct als persoon aan.

Deze mogelijkheden om jouw directe sales een boost te geven, gaan wij deze ochtend met jou delen. Heb je niet genoeg aan één workshop? Top, we organiseren er namelijk nog een. Mocht je hierna nog verder willen spreken over jouw ontwikkeling op dit vlak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij verzorgen immers ook trainingen en coaching op persoonlijke basis.

Wij gaan jou graag meenemen in het belang van persoonlijke verbintenissen, loyaliteit en vertrouwen. Er zullen deuren voor je opengaan, waarvan je niet verwacht had dat dit voor jou mogelijk was.

dec
3
di
2019
3 december 2019, Mastermind Meeting – ROI NOW LIVE @ CBRE Global Investors, Schiphol
dec 3 @ 15:00 – 18:00
3 december 2019, Mastermind Meeting - ROI NOW LIVE @ CBRE Global Investors, Schiphol

Voor wie?

Sociëteit Vastgoed Netwerk biedt beleggers, ontwikkelaars en eigenaren een compleet opgediend buffet van kennis en expertise waarbij de tools van vandaag en morgen uiteen worden gezet en het toekomstig rendement en maatschappelijke meerwaarde een directe invulling krijgt.

Wij bieden members en partners een exclusief platform zich live te presenteren bij beleggers, ontwikkelaars en eigenaren om daarmee hun toepasbare meerwaarde die resulteert in ROI NOW direct operationeel te maken.

Deze markt versterkende meerwaarde is een van de onderdelen van ons full service concept.

Invulling?

Wil jij jouw organisatie voor het voetlicht brengen en heb jij een renderend business concept ontwikkeld? Meld je dan aan, wij bieden jou de mogelijkheid een korte pitch te geven voor jouw gewenste en mogelijke (nieuwe) zakelijke partners.

Wil jij als beslisser in jouw organisatie kennis nemen van interessante en innovatieve business tools die reeds ontwikkeld zijn en zich bewezen hebben? Meld je dan aan, wij bieden jou de mogelijkheid direct in contact te treden met de innovators en tools die jouw bedrijf verder kunnen stimuleren richting de gewenste toekomst.

Wat is ROI NOW LIVE?

Wij brengen op een toplocatie Eigenaren, Beleggers en Ontwikkelaars samen in een gezelschap van maximaal 30 gasten. Dit is de zogenaamde jury. De sprekers zijn de disruptieve organisaties in de sector, die een vernieuwende aanpak hebben ontwikkeld en hiermee verhoging in het rendement profiel kunnen realiseren.

Er worden korte presentaties gegeven, niet vanuit de organisatie maar vanuit hetgeen ontwikkeld is, om een interactieve sessie tot stand te brengen. Hierbij wordt inzichtelijk wat er actueel in de markt aanwezig is, en direct live bewezen concepten concreet getoond worden met relatie tot financiële onderbouwing.

“Techniek is een middel waarmee je economische toepassingen zichtbaar kunt maken”

Wie?

Wij brengen deze middag voor het eerst concreet business mogelijkheden en effectiviteit samen in een netwerk-versterkende meeting.

Doelgroep aan tafel: Beleggers, Eigenaren, Projectontwikkelaars, Pensioenfondsen, Bouwers
Doelgroep presentaties: Innovatieve (tech) bedrijven die hun uitgewerkte concepten graag direct onder de aandacht brengen

Heb jij een proven concept, en wil jij jouw business case live presenteren aan jouw gewenste klanten?

Neem dan direct contact met ons op of meld je aan.

 

Presentaties verzorgd door:

 • Michael Hesp, Senior associate, Portfolio Strategy & Analytics at CBRE Global Investors
 • Hugo Jager, Partner at Revelating & Pim van Wylick, Founder, PLANALOGIC
 • Thomas Rau, Founder, Madaster &
  Pablo van den Bosch, Board Member Madaster Foundation 
 • Raphael Sparenberg MSV, Business Development & Real Estate Analyst bij Rdb Real Estate &
  Kees van Iwaarden, DGA, Loek
 • Julian Doorten, Founder, Storage Share

 

 

 

 

 

dec
17
di
2019
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam
dec 17 @ 15:00 – 19:00
17 december 2019 Innovatie Congres: BEST NEXT ACTION @ Cie. Architekten, Amsterdam

Sociëteit Vastgoed sluit 2019 af met een congres wat waarde toevoegt aan de sector, het Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres: THE BEST NEXT ACTION

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om een pitch te geven tijdens dit congres. Wil jij jouw organisatie profileren door invulling te geven aan vragen waarbij het gebouw van de toekomst, building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen?

De meest spraakmakende innovator blijven wij als Sociëteit Vastgoed gedurende geheel 2020 volgen en zullen hierover publiceren.

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector een absolute meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

Bijvoorbeeld, hoe ver zijn we met het vervoer, zonder besturing. Wat betekent building as a service voor een bouwbedrijf? Wat is de inhoudelijke waarde van data voor een grote belegger? En welk rendement heeft het voor een portefeuille als data volledig uitgelezen kan worden zodat ook ver van tevoren inzicht verkregen wordt in de kosten?

Bestaan er over 10 jaar nog advocaten of is alles dan via een app uit te lezen, of is de persoonlijke relatie van een jurist van groot belang voor de zaak? Wat is the next best action voor AI?

Veel vragen waar wij met elkaar over in gesprek gaan met experts, waarbij wij worden meegenomen op kennis en innovatie.

Sprekers / Experts

 • Huib Boissevain, CEO, Annexum
 • Thomas Zwart, CEO, Officeapp
 • Esther Stomphorst, COO, van Wijk
 • Luke Liplijn, CEO, Matrixian Group
 • Sebastiaan Kieffer, Amstel Advocaten
 • Remco Evers, Business Development, Achmea

Lees verder over pitch live voor de sector te presenteren tijdens het congres

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, circulariteit, duurzaamheid, zorg en/ of service? In de toekomst gaan gebouwen meerdere functies huisvesten, moeten flexibel zijn, waarbij de functies blurren. Heb jij hier een oplossing voor?

Dan vragen wij jou je deel te nemen en jouw kennis en expertise te delen

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze waardevolle mogelijkheid tot zichtbaarheid! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt, wat het usp is van jouw organisatie en vertel waar jouw focus  ligt, op bestaand of nieuw vastgoed.

Wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht contact met jou op.

Aanmelden Pitch

Nog niet aangesloten?

Ben jij nog geen member en wil jij graag aansluiten bij deze meeting? Je bent meer dan welkom! Aanmelden voor dit event maakt jou als nog geen member lid voor 3 maanden waarin jij vrijblijvend kennis kunt maken met onze meetings, opleidingen, kennisbijeenkomsten en online cursussen. De kosten voor het uitgesteld lidmaatschap bedragen € 295,00, dit is inclusief deelname aan deze jaarafsluiting en innovatieve meeting in Amsterdam.

jan
14
di
2020
Masterclass Blockchain @ Saxion Universiteit, Enschede
jan 14 @ 15:00 – 18:00

Kennismaken met een (zo goed als) feilloos systeem

Dankzij onze warme relatie met Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS, Professor Blockchain & leading professor Saxion Blockchain Institute en Toezichthouder maatschappelijke organisaties op Saxion University of Applied Sciences, kunnen wij jou een bijzondere Masterclass aanbieden om aan deel te nemen.

Als lector op de Hanzehogeschool zag Jan Veuger al hoe blockchain-technologie invloed gaat hebben heeft op de vastgoedsector. Nu kijkt hij als lector Blockchain bij Saxion welke toepassingen blockchain-technologie in andere domeinen kan hebben.

Veuger schreef in 2017 ‘Een wendbare vastgoedeconomie met disruptie en blockchain’, waarin hij ingaat op de effecten van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. “We wilden kijken wat disruptie betekent voor de vastgoedmarkt en welke rol blockchaintechnologie daar in speelt. Het is een ontwikkeling waar je rekening mee hebt te houden en die dus mijn interesse heeft gewekt.”

Over drie verschillende academies

Toen Veuger hoorde dat Saxion een lectoraat blockchaintechnologie wilde gaan starten, was hij benieuwd wie dat zou gaan worden. Hij werd het uiteindelijk zelf. “Het is heel interessant dat het lectoraat Blockchain over drie verschillende academies van de hogeschool heen gaat: Academie Financiën, Economie, Management, Academie Creatieve Technologie en Academie Bestuur, Ruimte en Recht.”

Dat betekent dat er heel veel verschillende studenten te bereiken zijn voor Veuger en zijn team. “Het gaat om meer dan 7.000 studenten. Niet iedereen hoeft natuurlijk blockchain-minded te zijn, maar het is goed dat de mogelijkheid geboden wordt om de kansen die er zijn te benutten voor ieders vakgebied.”

Dat gebeurt op dit moment al in een minor Blockchain die wordt aangeboden en de Masterclass Blockchain die in april van start gaat. “Zowel in de minor als in de master leren studenten echt een blockchain bouwen, maar het gaat verder dan dat. Je krijgt als student ook inzicht in de geschiedenis, waar het is ontstaan, wat de maatschappelijke implicaties zijn en welke ethische aspecten er spelen bij blockchaintechnologie.”

Heel veel toepassingen

Veuger is naar eigen zeggen geen ‘diehard techneut’, maar “ik weet hoe het in elkaar steekt. Bovendien heb ik daar mensen voor die dat kunnen. Als team zijn we nu al behoorlijk complementair en daar zitten ook echte blockchainbouwers bij.”

Volgens de nieuwe lector van Saxion zijn er heel veel toepassingen te bedenken waarin de technologie van waarde kan zijn. “Je komt eigenlijk dichtbij de businesscase van notarissen, bankiers en makelaars. Dat zijn allemaal zaken waarin het nuttig kan zijn om in een gedeeld grootboek allerlei inhoudelijke informatie te bewaren en te kunnen delen.”

Hoe betrouwbaar is het systeem?

Een van de belangrijkste succesclaims van blockchaintechnologie was altijd dat het systeem niet te hacken zou zijn, maar in die belofte zijn inmiddels de eerste barsten te zien. Veuger is niettemin vol vertrouwen. “Het systeem is zo goed als feilloos. Een blockchain is met cryptografie versleuteld. Als iets versleuteld is kan je het ook ontsleutelen. Maar de versleuteling is erg zwaar en goed.”

“Je kunt het natuurlijk nooit uitsluiten, maar het systeem is nog altijd heel sterk,” zegt Veuger. “Het gaat denk ik vooral om dat je hiermee een alternatief kunt bieden voor de systemen die bijvoorbeeld banken nu gebruiken.”

Lees verder het gehele artikel

Dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS
Professor Blockchain | Leading professor Saxion Blockchain Institute
Saxion University of Applied Sciences
Schools of Finance & Accounting, Creative Technology and School of Governance, Law and Urban Development
Secretariaat: Ingrid Sinnema | T: 088-0196771 | i.k.sinnema@saxion.nl |
M 06 22 99 53 12 |  j.veuger@saxion.nl | www.saxion.nl |

Artikel: Meer onderzoek Blockchain

 • Waar? Saxion Universiteit
 • Waarover? Blockchain in een veranderde techmaatschappij
 • Wanneer? 14 januari 2020
 • Hoe laat? 15.00uur
 • Met wie? Samen met 30 vastgoedprofessionals worden wij deze middag meegenomen op de laatste kennis en details omtrent data en blockchain en hoe dit onze systemen voor altijd zal veranderen.
 • Kosten? Voor members kosteloos aan deel te nemen. Voor (nog geen) members deel te nemen met een kostendekkende bijdrage van € 149,00.
feb
13
do
2020
13 februari 2020, Organize for the Future Meeting – The Future of Work @ CBRE Global Investors, Schiphol
feb 13 @ 15:00 – 18:00
13 februari 2020, Organize for the Future Meeting - The Future of Work @ CBRE Global Investors, Schiphol

Organize for the Future. The Future of Work

“The world is in transition in many different ways. Digitization, artificial intelligence and sustainability are every day’s business.

Senior business leaders know that talent grows more vital by the day.”

De wereld bestaat sinds de Griekse oudheid uit drie organismen die elkaar in stand houden. De drie O’s. De Oikos (jijzelf met je familie, vrienden en kennissen), de Overheid (voor beleid & regelgeving en de publieke sector) en Ondernemingen (de markt van vraag & aanbod). Traditioneel zijn het gescheiden werelden (werk & privé, profit & non profit), maar sinds de komst van Internet vervagen de grenzen en dat heeft grote gevolgen. Tussen de drie O’s ligt de ruimte die wij de nieuwe economie noemen en waar het werk steeds meer in netwerken wordt georganiseerd. Sociëteit Vastgoed gaat hier graag met executives over in discussie aan  de hand van presentaties van sprekers, en onder leiding van mediator Oscar van Opstal.

“Als je de dingen blijft doen zoals je altijd doet, verwacht dan geen andere uitkomst” (vrij vertaald naar Einstein). Wij gaan de vastgoedsector graag bedienen met informatie en kennis, zodat er nieuwe keuzes gemaakt kunnen gaan worden.

“The Future of Work explores how artificial intelligence and machine learning can improve business communications, collaboration, contact center and customer service, and marketing and sales experiences and initiatives. At The Future of Work, we’ll discuss how AI can enhance the business knowledge worker experience, and help marketing and sales teams be more efficient and effective”.

mrt
10
di
2020
MIPIM 2020 @ Palais des Festivals et des Congrès
mrt 10 – mrt 13 hele dag
MIPIM 2020 @ Palais des Festivals et des Congrès

MIPIM is the international reference in the real estate sector. A not-to-be missed event as it is a wide platform of exchange for players in this sector. MIPIM is an annual fair held in Cannes Palais des Festivals. As it is an internationally renowned exhibition.

Vastgoeddiner tijdens MIPIM
mrt 10 @ 19:30 – 22:30
Vastgoeddiner tijdens MIPIM

Details volgen.

mrt
24
di
2020
Building Holland 2020 @ Rai, Amsterdam
mrt 24 – mrt 26 hele dag
Building Holland 2020 @ Rai, Amsterdam

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders kwamen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- installatie en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan
door grondstoffen schaarste. Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken. Dat moet beter. Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed.

jun
16
di
2020
Provada 2020 @ Provada, Rai Amsterdam
jun 16 – jun 18 hele dag
Provada 2020 @ Provada, Rai Amsterdam

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 26.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Vastgoeddiner tijdens Provada @ The Roastroom Amsterdam
jun 16 @ 21:30 – 23:30
Vastgoeddiner tijdens Provada @ The Roastroom Amsterdam

Details volgen.

aug
6
do
2020
SAIL Amsterdam 2020 @ Amsterdam
aug 6 hele dag
SAIL Amsterdam 2020 @ Amsterdam

Zet koers naar SAIL Amsterdam 2020

okt
5
ma
2020
EXPO REAL 2020 @ München
okt 5 – okt 7 hele dag
EXPO REAL 2020 @ München

Expo Real (written EXPO REAL) is the biggest trade fair for real estate and investment in Europe. Since 1998 it has been organized by Messe München GmbH in the grounds of Messe München every year.

In 2016 Expo Real covered an exhibition area of 64,000 square meters. There were 39,101 participants from 77 countries, including 20,138 representatives from 1,768 exhibiting companies.

Vastgoeddiner tijdens EXPO REAL @ München
okt 5 @ 19:30 – 22:30
Vastgoeddiner tijdens EXPO REAL @ München

Details Volgen.