9 mei 2019 Masterclass Wetten & Regelgeving

Een juridisch conflict kan iedereen overkomen. In de vastgoedsector kan dit leiden tot flinke problemen. Om dit te voorkomen, is het van belang goed geïnformeerd te zijn.

 

In samenwerking met DAS bieden wij jou in mei een bijzondere workshop en meeting waarbij wij dieper ingaan op de mogelijkheden en ondersteuning die geboden kan worden. Wat is er mogelijk binnen de wetten en regelgeving in de sector?

 

Sebastiaan van Amstel Advocaten neemt ons mee op Airbnb verhuur binnen de VvE. Een hot item in Amsterdam, waar eigenlijk niemand van iets lijkt te begrijpen. In deze presentatie komt ook de basis van het VvE-recht aan bod. Voor de meeste mensen een complex gedoe, maar na een presentatie blijkt het vaak vrij simpel te zijn.

 

Daarnaast spreken wij graag over het feit dat er nieuwe praktijken ontstaan rondom vastgoedtransacties. Waar voorheen vooral een gebouw werd overgedragen, blijkt een aandelendeal steeds vaker een interessant alternatief. Omdat een pand kopen iets anders is dan het overnemen van een vennootschap, is het van belang de verschillen goed te kennen. Zo kan een ideale keuze worden gemaakt.

 

Sprekers:

 

Sebastiaan Kieffer, Amstel Advocaten

Advocaat # Vastgoed # VvE-recht # Huurrecht # Procesrecht

 

Aanmelden kan uiteraard direct. Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

De bijdrage voor niet-leden bedraagt € 300,- . Hiervoor verkrijg je gedurende 3 maanden een uitgesteld lidmaatschap en kun je 3x ter kennismaking een meeting bezoeken gedurende een periode van 3 maanden opvolgend.