Partners & Vrienden

De vastgoedbranche binnen handbereik

Sociëteit Vastgoed Netwerk biedt eigenaren, directie en hoger management van bureaus, instellingen en ondernemingen, werkend in de bouw- en vastgoedbranche, de gelegenheid concreet vriend te worden van dé Business organisatie voor absolute vastgoedprofessionals wanneer een wederzijdse samenwerking wordt geambieerd.

Wij spreken niet over kortstondige vriendschap, maar liever over langdurige, betekenisvolle en wederzijdse relaties.

De partners en vrienden van Sociëteit Vastgoed Netwerk zijn organisaties die ons een warm hart toedragen en kennis, netwerk en expertise met ons delen. Op deze wijze stimuleren wij met elkaar het belang en de intentie van de vastgoedsector om te groeien, elkaar te versterken en een wederzijdse meerwaarde te realiseren.

Interesse om ook vrienden of partners te worden van de stichting Sociëteit Vastgoed Netwerk ? Meld je dan nu aan voor meer  intrinsieke groei van jouw organisatie, een optimalisering aan zichtbaarheid en een concrete  intensivering van jouw netwerk.

Wij delen met trots de organisaties die de Sociëteit Vastgoed Netwerk actief en concreet ondersteunen, of ondersteund hebben, waarvoor onze welgemeende en hartelijke dank!

 

Partners & Vrienden Sociëteit Vastgoed Netwerk