Het Netwerk

Together we rebuild the world

Meer kennis, meer groei en meer mogelijkheden door Het Netwerk

Sociëteit Vastgoed biedt een waardevol platform voor vastgoedbeslissers om met elkaar te connecten, elkaar te versterken, kennis te delen en de sector innovatief en intrinsiek te laten ontwikkelen. Groei en succes zijn daarbij belangrijkse aspecten, net als plezier en delen.

Om deze invulling maximaal te voeden, hebben wij Sociëteit Vastgoed opgericht, als overkoepelend netwerk. Sinds de oprichting in 2016 zijn wij exponentieel gegroeid naar honderden members en vrienden in de sector. Daarnaast bieden wij Sociëteit Vastgoed Network op LinkedIn, een besloten groep waar members en vrienden van Sociëteit Vastgoed elkaar exclusief spreken en vinden. Tevens is WIN gelanceerd, een Sociëteit Vastgoed Netwerk (Women’s Innovative Network), waarmee wij topvrouwen in de sector eens per 3 maanden samen brengen om elkaar op persoonlijke basis te leren kennen.

Interesse om ook aan te sluiten bij ons snel groeiende en sterke netwerk als management of directie in de sector? Je bent van harte uitgenodigd!

 

 

Maak direct kennis met de members van Sociëteit Vastgoed 

Maak kennis met de partners en vrienden van Sociëteit Vastgoed

Ontdek de meerwaarde van Sociëteit Vastgoed en vergroot jouw netwerk, terwijl jij profiteert van de diensten en service.

 

Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden, hierbij een deel van ons netwerk, dat wij met trots bij iedere bijeenkomst zien groeien: