24 mei 2019 Zeilregatta

24 mei 2019 Facility Open

Na het grote succes van vorig jaar en het jaar ervoor is wederom gekozen om de Facility Open in Muiden te organiseren. Deelnemers van de vorige editie waren zeer enthousiast over deze bijzondere locatie.

Graag willen we er dit jaar samen weer een bijzondere belevenis van maken, met een sportieve en netwerkversterkende gezelligheid.

Dit jaar zeilen we met 3 boten mee in dé ZEILREGATTA

De Sociëteit Vastgoed zeilt mee met haar “eigen wedstrijdteam” die daarnaast vastgoedprofessional, bankier, asset management directie, facility directeur, directie wonen of directie circulair bouwen zijn. Een in alle opzichten fantastisch event dat jij niet wilt missen.

Zeilervaring is een pré maar zeker niet noodzakelijk!

Huur van een zeiljacht

Deelnemende teams huren een zeiljacht met gekwalificeerde schipper, inclusief reddingsvesten, instructie van de schipper en wellicht een podiumplaats.

Gedurende de dag zorgt de ervaren schipper ervoor dat ons team het schip (zelfstandig ) leert varen en laat iedereen meewerken naar zijn of haar kunnen.

Vanwege het aan huren van een wedstrijdboot en kosten voor bijdrage aan deelname, vragen wij aan onze leden én niet-leden een bijdrage in de kosten van € 299,00 all inclusive huur boot, lunch, ontvangst, bemanning, wedstrijdbegeleiding, zeilkleding, zwemvest, diner én geweldige afterparty.

Zeil jij mee en beleef jij samen met ons een fantastische dag, vol sportiviteit, saamhorigheid, gezelligheid en een unieke beleving, waardoor ook jij na afloop van deze dag kunt zeggen:”De zeilregatta heeft ervoor gezorgd dat deze relaties mijn zakelijke vrienden geworden zijn”?

Programma

Onderstaand is het globale programma weergegeven. De tijden staan nog niet vast, maar kunnen wel gebruikt worden als richtlijn.

08.00 uur  Ontvangst en uitleg dagprogramma

10.00 uur  Oefenstart

12.00 uur  Lunch

14.00 uur  Green Buildings Regatta

16.30 uur  Borrel en prijsuitreiking met aansluitend barbecue en afterparty

 

Meld je snel aan, we hebben nog één boot beschikbaar voor aanmeldingen.

Bekijk hier de foto’s en het filmpje van de bijzondere zeildag in 2018:

 

AANMELDEN