Zeilregatta

24 mei 2019 Facility Open

Na het grote succes van vorig jaar en het jaar ervoor is wederom gekozen om de Facility Open in Muiden te organiseren. Deelnemers van de vorige editie waren zeer enthousiast over deze bijzondere locatie.

Graag willen we er dit jaar samen weer een bijzondere belevenis van maken, met een sportieve en netwerkversterkende gezelligheid.

 

DE ZEILREGATTA IS VOLGEBOEKT, WE PLAATSEN JOU GRAAG OP DE RESERVELIJST

 

De Sociëteit Vastgoed zeilt mee met haar eigen wedstrijdteam die daarnaast vastgoedprofessional, bankier, asset management directie, facility directeur, directie wonen of directie circulair bouwen zijn. Een in alle opzichten fantastisch event dat jij niet wilt missen.

 

Zeilervaring is een pré maar zeker niet noodzakelijk!

 

Huur van een zeiljacht

Deelnemende teams huren een zeiljacht met gekwalificeerde schipper, inclusief reddingsvesten, instructie van de schipper en wellicht een podiumplaats.

Gedurende de dag zorgt de ervaren schipper ervoor dat ons team het schip (zelfstandig ) leert varen en laat iedereen meewerken naar zijn of haar kunnen.

 

Vanwege het aan huren van een wedstrijdboot en kosten voor bijdrage aan deelname, vragen wij aan onze leden én niet-leden een bijdrage in de kosten van € 295,00 all inclusive huur boot, lunch, ontvangst, bemanning, wedstrijdbegeleiding, zeilkleding, zwemvest, diner én afterparty.

 

Bekijk hier de foto’s en het filmpje van de bijzondere zeildag in 2018: