Masterclass & nazomerborrel bij Hyslegal, 5 september 2019

We starten na de zomerstop met een masterclass en nazomerborrel op het terras van Hyslegal in Utrecht

Direct na de zomerstop willen we graag goed beginnen.

We starten met een kennisversterkende masterclass in het mooie nieuwe kantoor van Hyslegal. Daarin worden we meegenomen op de belangrijke aspecten van huurrecht, ontwikkelingen in de vastgoedsector, delen het laatste nieuws en worden wij nader geïnformeerd over de belangrijke aspecten van het recht in onze branche. Laurens van Doorn van Creative Valley en Gerbrandt Osinga zorgen voor het inhoudelijke programma.

Uiteraard is er een korte pauze en na de 2e presentatie volgt een korte tour door het nieuwe pand van Creative Valley. Daarna sluiten we af met een gezellige nazomerborrel om het seizoen op volle kracht mee te beginnen.

Wanneer? 5 september 2019

Waar? locatie Creatieve Valley, Utrecht, Stationsplein 32 (parkeren onderin Hoog Catherijne)

Met wie? Samen met 30-35 vastgoedprofessionals

Hoe laat? We starten om 16uur, van 16.30uur tm 17.30uur bieden we een inhoudelijk programma. Daarna vervolgen we op het dakterras dé nazomerborrel. Bij slecht weer strijken we neer in de Brasserie.

Doelstelling? Samen kennis delen, elkaar weer zien en spreken na de zomerstop en een goed begin maken van het nieuwe seizoen

Aanmelden? Hierbij, nu direct, je bent welkom!

Kosten? Voor members, sponsoren en partners zonder kosten te bezoeken. Ben je nog geen lid en wil je graag vrijblijvend kennismaken als vastgoedprofessional? Meld je dan aan als onze gast.

 

Afbeeldingsresultaat voor creative valley utrecht cs