17 December 2019, Innovatie Congres

Innovate as a Service: THE BEST NEXT ACTION

Sociëteit Vastgoed gaat 2019 afsluiten met een congres wat waarde toevoegt aan de sector, het Sociëteit Vastgoed Innovatie Congres:

THE BEST NEXT LEVEL

High potentials, startups en scale up organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om een pitch te geven tijdens dit congres.

Wil jij jouw organisatie profileren door invulling te geven aan vragen waarbij het gebouw van de toekomst, building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen?

De meest spraakmakende innovator die zal pitchen willen wij graag inviteren voor de eerstkomende Executives meeting Organize for the Future die wij in 2020 organiseren in samenwerking met Oscar van Opstal voor de top van de sector. 

Daarnaast blijft Sociëteit Vastgoed deze innovatieve organisaties gedurende geheel 2020 volgen en hierover publiceren. 

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector een absolute meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

Samenwerken en partnerships

Buiten de samenwerking met andere organisaties, een sterke on- en offline zichtbaarheid in de bouw- en vastgoedsector plus de mogelijkheid te presenteren voor de top van de sector, maak jij als deelnemer direct  kans op de titel als best scorende innovatieve organisatie tijdens het Sociëteit Vastgoed Innovatiecongres.

Lees verder over de pitch live voor de sector te presenteren tijdens het congres

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, circulariteit, duurzaamheid, zorg en/ of service? De toekomstige opgave ligt in de stad en kent een hoge dichtheid. In de toekomst gaan gebouwen meerdere functies huisvesten, moeten flexibel zijn, waarbij de functies blurren. Heb jij hier een oplossing voor?

Dan vragen wij jou je deel te nemen en jouw kennis en expertise te delen.

Je kunt je nu direct aanmelden voor deze waardevolle mogelijkheid tot zichtbaarheid! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt, wat het usp is van jouw organisatie en vertel waar jouw focus  ligt, op bestaand of nieuw vastgoed.

Wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht contact met jou op. 

Evenement Details

Host

de Architekten Cie. Amsterdam

Datum

17 December 2019

Locatie

Klaprozenweg 75A
1033 NN Amsterdam

Tijd

15.00uur

Kosten

Voor members Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Ben je nog geen member?

Aansluiten en deelnemen aan deze unieke meeting maakt jou bij aanmelding uitgesteld lid, zodat je gedurende 3 maanden kunt kennis maken met het grootste en sterke vastgoedplatform, het loyale en waardevolle netwerk, de innovatieve meetings, de academische kennisdeling en de service van Sociëteit Vastgoed.

Kosten voor geen members zijn € 295 voor deelname, inclusief 3 maanden kennismaken met het netwerk en de meerwaarde van Sociëteit Vastgoed

LET US TAKE YOU TO THE NEXT LEVEL

High Tech experience, gevoed door effectieve klantbinding

Buiten de pitches en het presenteren van innovatieve organisaties gaan wij jou deze middag natuurlijk ook meenemen op diepgaande informatie over al datgene wat the next level of action inhoudt geeft in de sector.

Bijvoorbeeld, hoe ver zijn we met het vervoer, zonder besturing. Wat betekent precies building as a service voor een bouwbedrijf? Wat is de inhoudelijke waarde van data voor een grote belegger? En welk rendement heeft het voor een portefeuille als data volledig uitgelezen kan worden zodat ook ver van tevoren inzicht verkregen wordt in de kosten?

Bestaan er over 10 jaar nog advocaten of is alles dan via een app uit te lezen, of is de persoonlijke relatie van een jurist van groot belang voor de zaak? Wat is the next best action voor AI? 

Veel vragen waar wij met elkaar over in gesprek gaan met experts, waarbij wij worden meegenomen op kennis en innovatie.

Sociëteit Vastgoed biedt jou een bijzonder congres waarbij wij dieper ingaan op de mogelijkheden en begeleiding die geboden kan worden door de inzet van de tools van morgen. Wat is er reeds mogelijk in de sector wanneer wij samen de oplossingen faciliteren?

Sprekers 

Huib Boissevain

CEO Annexum

Thomas Zwart

CEO Office APP

Esther Stomphorst

COO Van Wijk

 

 

 

 

 

 

 

Luke Liplijn

CEO Matrixian Group

Sebastiaan Kieffer

Amstel Advocaten

Remco Evers

Business Development Achmea

Host

Marten de Jong

de Cie Architekten.

AANMELDEN