December, Waarde en Innovatie Awards, Innovate as a Service

Sociëteit Vastgoed gaat 2019 afsluiten met een challenge en awards, de Sociëteit Vastgoed Waarde en Innovatie Awards.

 

Wij roepen daarbij alle organisaties op die waarde en innovatie toevoegen aan de sector om hun dienst of product te delen tijdens een congres.De gasten zullen, samen met degenen die niet aanwezig zijn  (we gaan dit live streamen) een keuze maken uit het meest waarde toevoegende innovatieve concepten voor de vastgoedsector.

 

Wat willen we graag bewerkstelligen? 

 

High potentials, startups en organisaties die zich profileren met high tech, proptech, circulariteit en innovatie roepen wij op zich aan te melden om met elkaar dan wel het gebouw van de toekomst te bouwen, waarbij building as a service, the smart city, circulair bouwen en high tech een grote rol spelen.

 

En als tweede invulling te geven aan een used case invulling, dus bestaand vastgoed verduurzamen, optimaliseren en smart maken. Met klimaatadoptie, radicaal renderend, klimaat overstijgend, etc.

 

Kortom, wij willen met elkaar oplossingen samenstellen voor nieuw te bouwen vastgoed én een oplossing samenstellen voor bestaand vastgoed. Waarbij alle facetten invulling krijgen op high tech, circulair, nieuwe bouw mogelijkheden, ontwerp, oog op de city in transformatie en natuurlijk een smart invulling.

Twee vraagstukken waar wij 2 oplossingen en invullingen aan willen geven, samen met jouw organisatie..

 

Uit de aanmeldingen kiezen we een aantal teams die invulling kunnen geven aan de 2 opdrachten. Deze teams worden de komende maanden tijdens workshops samengebracht waarbij we door middel van brainstormsessies de opdracht en invulling concreet kunnen formuleren en hier invulling aan gaan geven.

 

Dé Bouw- en Vastgoed Innovatie Challenge

 

Tenslotte zullen we in december dé bouw- en vastgoed challenge hieraan aan verbinden waarbij we on- én offline onze relaties vragen te stemmen.

 

We houden de komende maanden door middel van blogs, vlogs en artikelen de sector op de hoogte van de voortgang. Er zal voor beide opdrachten één winnaar gekozen worden.

 

De winnende teams (bestaande uit diverse organisaties) zullen wij uitnodigen voor de eerstkomende Executives meeting Organize for the Future die wij in 2020 organiseren in samenwerking met Oscar van Opstal voor de top van de sector. 

 

De diverse expertises, ervaring en invalshoeken samenbrengen is nieuw en innovatief en biedt de sector zeker een meerwaarde. Ook het proces ernaar toe delen is spannend en interessant.

 

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, circulariteit, zorg en/ of service? De toekomstige opgave ligt in de stad en kent een hoge dichtheid. In de toekomst gebouwen gaan meerdere functies huisvesten, moeten flexibel zijn, waarbij de functies blurren. Heb jij hier een oplossing voor?

 

Dan vragen wij jou je deel te nemen en jouw kennis en expertise te delen.

 

Je kunt je nu uiteraard direct aanmelden voor deze waardevolle challenge! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt, wat het usp is van jouw organisatie en wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht contact met jou op.

Evenement Details

Host

TBA

Datum

December 2019

Locatie

Amsterdam

Tijd

TBA

Kosten

Voor members Sociëteit Vastgoed zijn hier geen kosten aan verbonden. 

Ben je nog geen member?

Aansluiten en deelnemen aan deze unieke meeting maakt jou bij aanmelding uitgesteld lid, zodat je gedurende 3 maanden kunt kennis maken met het grootste vastgoedplatform, het loyale en sterke netwerk, de innovatieve meetings, de academische kennisdeling en de service van Sociëteit Vastgoed

Sprekers

TBA