December 2019 Waarde en Innovatie Award

Waarde en Innovatie Challenge

Sociëteit Vastgoed gaat 2019 afsluiten met een challenge en een award, de Sociëteit Vastgoed Waarde en Innovatie Award.

 

Wij roepen daarbij alle organisaties op die waarde en innovatie toevoegen aan de sector om hun dienst of product te delen tijdens een congres.

 

De gasten zullen, samen met de thuisblijvers (we gaan dit live streamen) een keuze maken uit het meest waarde toevoegende innovatieve concept voor de vastgoedsector. We hebben het reeds op de site geplaatst en natuurlijk kun je je al opgeven. Wij gaan dan aan het werk voor een locatie en host voor dit bijzondere event.

 

Is jouw organisatie een concrete innovator en maak jij een verschil op het gebied van techniek, maatschappelijk belang, zorg, en service? Dan horen wij jou heel graag en bieden wij jou een live stage om dit breed te delen met de vastgoedsector. Je kunt je uiteraard direct aanmelden voor dit waardevolle congres! Geef alsjeblieft aan waar jouw toegevoegde waarde ligt en wij nemen direct na ontvangst van jouw bericht via de contactpagina contact met jou op.

 

Ook daar kun je je natuurlijk reeds voor aanmelden.

 

Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden. Voor niet members of geïnteresseerden verwijzen wij naar de diverse mogelijkheden aan te sluiten voor dit unieke congres.  Zie voor kosten het overzicht.