9 mei 2019 De Wereld van Morgen: NEXT BEST ACTION

Sociëteit Vastgoed biedt jou deze voorjaarsdag dankzij hosting van DAS, een unieke beleving.

 

High Tech experience, gevoed door effectieve klantbinding

 

Graag gaan wij jou meenemen op diepgaande informatie over klantportefeuilles. Hoe passen wij bijvoorbeeld daarbij machine learning toe en artificial intelligence?

 

Hoe lezen wij ter optimalisering van de hogere bediening, lagere kosten en een gewenst hoger rendement de effectieve data uit zodat deze kennis ingezet kan worden om de persoonlijke klantrelatie te optimaliseren?

 

Passen wij renderende businesscases toe, die zorgen voor waardeverhogend rendement, en worden daarbij de benodigde juridische en kredietmanagement aspecten ingevuld?

 

Veel vragen waar wij met elkaar op een De Wereld Draait Door -achtige setting samen over in gesprek gaan. Op persoonlijke basis gaan wij in gesprek over het voorspellen van het gedrag van jouw portefeuille in verschillende regio's.  Op basis van gebruikmaking van Big Data komen wij hierbij tot nieuwe inzichten.

 

Natuurlijk hoort daar een casus bij die we uit gaan werken, gaan we door middel van interviews in gesprek met experts, worden wij meegenomen op kennis en innovatie en leren we meer over de mogelijkheden van bijvoorbeeld zelfrijdende automobielen en de invloed daarvan op de sector.

 

Nog meer? Zeker

 

Denk bijvoorbeeld ook aan hoe wij  problemen kunnen voorkomen door data in te zetten. Hoe is het klantprofiel ontwikkelt over 5 jaar en hoe kunnen wij daarop inspelen? Is het bijvoorbeeld mogelijk een juridische conflict nu reeds in te schatten en kunnen wij ons daar nu reeds over laten informeren?

 

In samenwerking met DAS bieden wij jou op 9 mei 2019 mei een bijzondere masterclass en meeting waarbij wij dieper ingaan op de mogelijkheden en begeleiding die geboden kan worden door de inzet van de tools van morgen. Wat is er reeds mogelijk in de sector binnen de wetten en regelgeving?

 

 

Evenement Details

Host

DAS

Datum

9 mei 2019

Locatie

Amsterdam, De Entree 221, 1101 EE

Tijd

15.00 – 18.00 uur

Kosten

Members van Sociëteit Vastgoed kunnen dit evenement kosteloos bijwonen.

Niet members bieden wij eenmalig de mogelijkheid zonder kosten deel te nemen om kennis te maken met Sociëteit Vastgoed

 

Moderator

Olav de Lange - DAS

 

Olav zal deze middag de moderator zijn.  Olav vertelt:" DAS is de grootste Juridische en Financiële dienstverlener van Nederland. Niemand behandelt jaarlijks meer zaken dan wij. Daardoor beschikken wij over bewezen deskundigheid in een groot aantal Juridische rechtsgebieden en Financiële oplossingen. Wij gaan deze middag graag in gesprek omtrent tools en toekomstgerichte mogelijkheden de sector optimaal te kunnen bedienen en informeren.". 

Sprekers

Huib Boissevain

Annexum

Thomas Zwart

Office APP

Esther Stomphorst

Deloitte

Luke Liplijn

Matrixian Group

Sebastiaan Kieffer

Amstel Advocaten

Remco Evers

Achmea

Boek Presentatie

Eric Bakker - Sqaure Four

 

‘Always start with WHY’. Dat dit niet alleen voor organisaties geldt maar ook op het persoonlijk vlak gaat Eric Bakker, partner bij Square Four, ons vertellen in relatie tot het verschijnen van alweer zijn 3e thriller. Het boek, De Saraceense Samenzwering, verschijnt op 28 april a.s. via uitgever LetterRijn.

 

Hoe kom je er als ervaren vastgoedman toe - om naast je werk - een boek te schijven en waar komt de inspiratie vandaan? Het komt tijdens Eric’s presentatie allemaal aan bod.

 

Een mooie gelegenheid om een heel andere kant van een onze leden te leren kennen en de middag spannend af te sluiten.