22 Oktober 2019, De turbulente kantorenmarkt

de Kantorenmarkt opnieuw belicht

De markt wordt overspoeld met berichten over wijzigende invulling van kantoren. Flexoffices, transities, andere vormen van beheer en onderhoud, gebruik van sensoren en een nieuwe wijze van werken met open ruimtes.

 

Nog nooit trokken Nederlandse stenen zoveel miljarden aan als in 2017, €22 mrd om precies te zijn.

 

Maar nu de beleggingen en prijzen van topvastgoed al jaren in de lift zitten, dringt de vraag zich op hoe lang dit nog goed kan gaan. Vastgoed is bij uitstek een cyclische markt. En de extreem lage rente was de afgelopen jaren een van de belangrijkste motoren achter de vraag naar vastgoed, dat met relatief veel geleend geld wordt gekocht.

 

Sociëteit Vastgoed gaat dit toponderwerp in de sector graag verder uitdiepen, bespreken en bediscussiëren.

 

Daar kun jij uiteraard bij aanwezig zijn.

 

  • Voor members zijn hier geen kosten aan verbonden. Voor geen members zijn de kosten € 300,00 all inclusive
  • Niet leden bieden wij hierbij de kans kennis te maken met de wijze waarop Sociëteit Vastgoed de deur opent naar de toekomst en hier concrete tools voor biedt.  Wanneer je je voor deze meeting aanmeldt, schrijf je je automatisch in voor een uitgesteld lidmaatschap waardoor je vrijblijvend 3 maanden kennis kunt maken met alle meetings en events van Sociëteit Vastgoed voor een gereduceerd tarief. De kosten hiervoor zijn € 300,00 all inclusive. Bekijk de voorwaarden

 

Aanvang: 15.00uur