Sociëteit Vastgoed FAQ

Sociëteit Vastgoed

Wat is Sociëteit Vastgoed

Sociëteit Vastgoed is dé netwerkorganisatie die op een persoonlijke wijze professionals binnen de vastgoedsector bij elkaar brengt om kennis, wijsheid en ervaring te delen om elkaar daarmee te kunnen versterken en business te genereren.

Wie zijn de experts van Sociëteit Vastgoed

De experts van Sociëteit Vastgoed bestaan uit beslissing-nemers, ondernemers, management, eigenaren en directie uit de vastgoedsector die aangesloten zijn bij Sociëteit Vastgoed.

Is Sociëteit Vastgoed een business netwerk organisatie?

Sociëteit Vastgoed is een non-profit-stichting, en een op de leden gerichte business organisatie met een maatschappelijk belang, die educatie georiënteerde meetings, trainingen en diners organiseert ten behoeve van netwerk-groei en het realiseren van kennisoverdracht in de onroerend goed sector.

Wat bekent aansluiten bij Sociëteit Vastgoed voor mij?

Aansluiten betekent in direct contact staan met onze leden, ambassadeurs en sponsoren. Wij verwelkomen een sterk groeiend aantal leden, oftewel experts, Young RE Professionals en een unieke Raad van Advies, die bestaat uit ambassadeurs en een financieel adviseur.

Wat doet Sociëteit Vastgoed?

Per jaar organiseert Sociëteit Vastgoed ongeveer 25 bijeenkomsten, Masterclasses, workshops, diners, trips, events, trainingen en netwerkborrels. Wij bezoeken tevens de nationale en internationale vastgoedbeurzen. Tijdens de meetings stellen wij u graag persoonlijk voor aan uw nieuwe contacten. Het is onze doelstelling vastgoedprofessionals op een laagdrempelige wijze met elkaar te verbinden en in contact te brengen, ter meerwaarde van zowel de persoonlijke- als de zakelijke groei en ontwikkeling.

Evenementen

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de bijeenkomsten?

Aan deelname aan de door de Sociëteit Vastgoed georganiseerde bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden voor Sociëteit Vastgoed leden en sponsoren, met uitzondering van de diners en het zeilevent (Facility Open). Er bestaat ook een all inclusive lidmaatschap (Prime Membership).

Ik wil graag kennismaken met de gasten tijdens de meetings. Waar meld ik me aan?

Jij wilt graag onze meetings bezoeken? Wij staan klaar om jou te verwelkomen! Lees verder en schrijf je in voor de meetings naar keuze. Alle bijeenkomsten nog even nakijken? Bekijk dan onze Kalender. Wil jij persoonlijk kennismaken met onze gasten? Geef dit alstublieft door bij jouw aanmelding en wij stellen jou persoonlijk aan jouw nieuwe relatie voor.

Ben ik vrij een gast of collega te inviteren voor de bijeenkomsten, diners of meetings?

Jij bent als lid altijd in de gelegenheid een relatie of collega te inviteren als gast, zodat jij steeds de mogelijkheid hebt om zowel de bestaande relaties, als gewenste nieuwe relaties te spreken en te ontmoeten. Wij stimuleren dit, omdat wij jouw netwerk graag continue uitbreiden en intensiveren. De kosten voor deelname van een persoon die (nog) geen lid is, worden aan de betreffende persoon doorberekend, of aan degene die de gast uitnodigt (in overleg met jou).

Lidmaatschap, Sponsoring & Partnerschap

Welke soorten lidmaatschap zijn er?

Wij bieden jou een persoonlijk lidmaatschap, een prime persoonlijk lidmaatschap (all inclusive), een uitgesteld lidmaatschap (3 maanden proef), een young real estate professionals lidmaatschap/ Start Up lidmaatschap (tot 35 jaar, minder dan 3 jaar in business) én een bedrijfslidmaatschap aan (voor meerdere personen binnen uw organisatie). Lees verder

Wat betekent de certificering die uitgegeven wordt bij het lidmaatschap?

Het door Sociëteit Vastgoed afgegeven certificaat is een schriftelijke verklaring en accreditatie, afgegeven door het Bestuur en de Raad van Advies van de Sociëteit Vastgoed, een certificering die de kennis en expertise van de aangesloten en geregistreerde persoon bij de Sociëteit Vastgoed helder stelt. Tevens is dit een kwaliteitskeurmerk voor de diensten en/of producten waar deze persoon garant voor staat in de vastgoedsector. Na ontvangst van de certificering zijn de experts gemachtigd de MSV titel te voeren.

Welke mogelijkheden zijn er voor sponsoring of partnerschap?

Meer interesse in sponsorschap of partner worden van de Sociëteit Vastgoed, en jouw organisatie prominent profileren bij de top van de vastgoedsector? Geweldig, wij vertellen jou graag meer hierover. Lees verder over sponsoring of bekijk de mogelijkheden om partner te worden van de Sociëteit Vastgoed.

Welke extra mogelijkheden tot ontwikkeling zijn er?

Wij bieden PE Punten aan zodat jij deze bij kunt schrijven na iedere bezochte bijeenkomst, als garantie en waarborg dat de meeting op academisch niveau is gegeven met de juiste onderbouwing en uitvoering. Daarnaast bieden wij steeds actuele informatie aan via Sociëteit Vastgoed Academy en kun jij buiten de meetings ook workshops volgen, voor extra educatie. Hier zijn voor leden geen kosten aan verbonden.

Zorgt Sociëteit Vastgoed voor extra zichtbaarheid van mijn organisatie wanneer ik aansluit?

Jij kunt als lid altijd meer informatie of nieuws over jouw projecten of organisatie delen via onze maandelijkse nieuwsbrief, hetgeen we (zonder kosten) plaatsen met foto en link naar jouw bedrijfswebsite (wordt verzonden aan 3500 vastgoedprofessionals). Tevens wordt jouw aansluiting gedeeld op onze social media uitingen, op de website, en maken wij dit steeds bekend tijdens de bijeenkomsten.

Aansluiten biedt duidelijke voordelen voor mijn netwerk, hoe meld ik mij aan?

Jij besluit aan te sluiten? Welcome home! Lees verder en geef aan waar jij voor kiest. Binnen 2 werkdagen ontvang jij bericht van ons secretariaat en maken wij alles voor jou in orde.

Bestaan er samenwerkingen met andere vastgoed-organisaties, zodat ik die leden ook ontmoet bij Sociëteit Vastgoed?

We werken graag samen met andere brancheorganisaties zoals RICS of vastgoedorganisaties zoals Fakton. Op deze manier wordt steeds de mogelijkheid geboden het persoonlijke netwerk effectief uit te breiden en ontmoet jij bij iedere bijeenkomst nieuwe contacten.